- 14 Ocak 2018
- 544
- 1.317
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fizik iyide o saça bi çare bulması şart :))
Arif ı görünce sarpın papucu dama atıldi:)
He ya ilk tebessumunde benimde bi tebessum oldu ama sonra instadan baktim dedim evet adam guzel guluyo hakkini vermek lazimCok fazla güldüğünü goremedigimiz icin gülüşü kiymetli oluyor dimi![]()
Hemde nasil vallaBu bölüm ortalık karisacak![]()
Haha aynenHe ya ilk tebessumunde benimde bi tebessum oldu ama sonra instadan baktim dedim evet adam guzel guluyo hakkini vermek lazim![]()
Fazlaliklardan kurtulsun kafi:)Fizik iyide o saça bi çare bulması şart :))
Çok sakindi zaten bu araHemde nasil valla
Renktede oynasın yaaa dibi çıkmış gibi he hoş değil :)) bide ben biraz transa benzetiyodum ilk zamanlar sonradan iyilik yapınca gözüme hoş gözkmeye basladıFazlaliklardan kurtulsun kafi:)
O bi arkasina baksin bence onunda belalisi gelirse pacayi tutarak cikar disariHikmetime bak heleeee
Ahu yagtu diziye girmis sarpin yasadigi da ortaya cikti,artık bol entrikali olur bu diziÇok sakindi zaten bu ara![]()
Evet fragmanda gördüm, şirin derdine yansın ahahahajahsAhu yagtu diziye girmis sarpin yasadigi da ortaya cikti,artık bol entrikali olur bu dizibide şirinin hakkindan geldiler mi tamam
![]()
Yeni gelen arkadaşlar:)Hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.ÇaylarCocoChanelmademoiselle dan .Afiyet olsun :)
Çay mi hani nerdeYeni gelen arkadaşlar:)Hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.ÇaylarCocoChanelmademoiselle dan .Afiyet olsun :)
Ben dayak yedi kadin kurtardi hala sende ne odleksin tavri olunca puuu nankor dediydim uyusturucu olayini halledinceye kadarRenktede oynasın yaaa dibi çıkmış gibi he hoş değil :)) bide ben biraz transa benzetiyodum ilk zamanlar sonradan iyilik yapınca gözüme hoş gözkmeye basladı![]()