- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
Cayini henuz icene bisi yokmuYeni gelen arkadaşlar:)Hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.ÇaylarCocoChanelmademoiselle dan .Afiyet olsun :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cayini henuz icene bisi yokmuYeni gelen arkadaşlar:)Hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.ÇaylarCocoChanelmademoiselle dan .Afiyet olsun :)
Oyy kuşum sana da duble cayYeni gelen arkadaşlar:)Hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.ÇaylarCocoChanelmademoiselle dan .Afiyet olsun :)
Doğru yoldasınız canım devam:)Sevgili kaynaniskomla kadını izliyoruz..Utcyi de netten seyrediyoruz sonraaaMerve ve sorunu boğmak isteyenler derneği açicaz.Kimler üye olur
![]()
Tam yolmalıkŞirinin saçlarda güzel![]()
Yolan da yokTam yolmalık![]()
Saçı güzel olsa ne yazar.Kalbi güzel olsun kalbi :)))Şirinin saçlarda güzel![]()
Enver amcam tükürdü yaa şöyleee geçenn bölümmm ohhhhhhhhhhhhhhhhh içimin yağları eridiYolan da yok![]()
Cocuklara cok uzuluyorum nisan siirini okurken istemsizce bi aglama tuttu beni ta ki tekrarini sonra ozetini izleyene kadar...Rabbim evlatlara anne baba anne babalarada evlat acisi gostermesin yalniz birakmasin![]()
Ah bana bi verseler ne yolarim beeYolan da yok![]()
Tükürme sahnesi çok süperdi.bende beyendim oh olsun şirineEnver amcam tükürdü yaa şöyleee geçenn bölümmm ohhhhhhhhhhhhhhhhh içimin yağları eridi![]()
Eyvallah CocoBurdaaaaaaaaa
![]()
Afiyet olsun canimEyvallah Coco![]()
O adam bişey yapmaz, hem kizi diye hemde o karakterde biri degilEnver amcam tükürdü yaa şöyleee geçenn bölümmm ohhhhhhhhhhhhhhhhh içimin yağları eridi![]()
Benim arasina sakiz yapistirasim varAh bana bi verseler ne yolarim bee![]()