Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kazen abi utc dizisini sildi artık onun icin bildirim gondermiyor :))Kazen online degil sanirim utc bildirimi de gelmedi onlar da istemesin sonra![]()
HoşgeldinBen geldim cayimi da alip![]()
YeeeeeeeesssssssÇaylar kahveler hazırmıyız hanımlar![]()
Super kadinsin vesselam :*Benim duvarda duyuru serbest kamusal alan ilan ettim, içinde din ve siyaset olmayan her türlü duyuru için duvarıma yazabilirsiniz, ücret almıyorum, tamamen amme hizmeti![]()
2 dk bakayim dedim tahammul edemedim hakliKazen abi utc dizisini sildi artık onun icin bildirim gondermiyor :))
Hosbuldum canimHoşgeldin![]()
kızın saçı güzel yaMercanın saçlarını negüzel kabartmışlar benim saçımda öyle kabarsa daha gür görünürdü![]()

Bende hic begenmedim o diziyi.değişik,izlenecek gibi degil.zaten bu gidişle biter.2 dk bakayim dedim tahammul edemedim hakli![]()
Sende hoşgeldin bonibon şekerimYeeeeeeeesssssss![]()
yalnızkızın saçı güzel ya![]()
kadın dizisinde yok mercanHosbuldum kankooommmm hemen nasil da ozlemisim yahuSende hoşgeldin bonibon şekerim![]()
Dusurmeyiz alimallahBende hic begenmedim o diziyi.değişik,izlenecek gibi degil.zaten bu gidişle biter.
Birde star da bir dizi daha basliyor kizlar mehmed bir cihan fatihi diye.sali gunleri yayinlanacakmis.kadin dizisinin reytingi dusmez insallah

Ahahahh berşandiyalnızkadın dizisinde yok mercan
Ne diyosun kiz:/yalnızkadın dizisinde yok mercan
Bende ismini unuttum öyle yazdım,berşandı doğru teşekkürler canım hatırladım şimdiAhahahh berşandi![]()
Aynen bende özledim kuzumHosbuldum kankooommmm hemen nasil da ozlemisim yahu![]()
CanimmAynen bende özledim kuzum![]()