- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
Ben başlarda izlemiyordum o yüzden bilmiyorumDoktor arkadasiyla opusmemismiydi ben mi yanlış hatirliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben başlarda izlemiyordum o yüzden bilmiyorumDoktor arkadasiyla opusmemismiydi ben mi yanlış hatirliyorum![]()
Yanlis hatirlamiyosam Jale musayi aldattı tam izlemedim o bölümleri ama
Yanlis hatirlamiyosam Jale musayi aldattı tam izlemedim o bölümleri ama
pek aldattı sayılmaz. o Sinan denen doktor Jaleyi tuttu öptü. Jale tavır aldı zaten

valla öpüşmeyi bende çok görmedim ilk 1 2 bölümlerini
izlemiyordum ama zaten doktor arkadaşını seviyor oda aldatmak sayılır bence.

2.fragman mi cikmis
O kadar cesaret ettiyse musanin evine gidipte yelizden kiskanmayacak o zaman.zaten kendi yoluna baksın musa ve yeliz yakışır yakında kiskanclik 'tan yelize sarar jale iş işten gecer
Evet ben de izlemedim o kisimlari. Ama o doktor adama yaptigimiz yanlisti vs dedigi kismi gormustum..bi orayi biliyorum. E tamam iste aldattigina gore sevmediginden emin demekki adami.. bosansin. Musa da cok iyi biri baskasini bulur ne guzel iste mutlu olurlar.Yanlis hatirlamiyosam Jale musayi aldattı tam izlemedim o bölümleri ama
Bu ihtimal daha çok kafama yattısarpın annesi bile olabilir gelen![]()
Diyetteyiiiiim ama hazırımÇaylar,pastalar,kekler ,poğaçalar,kahveler,tatlılar,hazırmıyız hanımlarrrrr![]()

Ya amaaan bencr anasidir. Sirinin iligi sana uydu kabul et diycektir.Bu ihtimal daha çok kafama yattı![]()