kadın doğum Beşiktaş şişli levent civarı özel hastane

Ramazanda da bu iş için uğraşmak biraz tuhafıma gidiyor ama :/ kaç yaşındasınız bu arada söylemek zorunda değilsiniz. Siz baya çok istiyorsunuz. :)
27 yaşındayım :) 1 senelik evliyim. Bi kez o duyguyu tadınca evet istiyoruz çok hemde:) Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Siz kaç yaşındasınız

27 yaşındayım :) 1 senelik evliyim. Bi kez o duyguyu tadınca evet istiyoruz çok hemde:) Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Siz kaç yaşındasınız
29 sayılırım az kaldı :) 3 yıllık evliyim ben de :) kısmet bakalım ne zaman olursa 2 haftayla olacak değil de Allah bilir ;)

Bahçesi çok güzel birde
Eşimle bebişin kalp sesini orda duymaya gitmiştik bahçesini görünce ayy doğumda refakatçi rahat eder bende dolaşırım yazın ohh miss sonra bebiş meğerse dünyaya gelmek istememiş bende o an o bahçeden hastaneden aoğudum ama zaman geçti ya bide Allahın taktiri giderim yine sanırım

Eşimle bebişin kalp sesini orda duymaya gitmiştik bahçesini görünce ayy doğumda refakatçi rahat eder bende dolaşırım yazın ohh miss sonra bebiş meğerse dünyaya gelmek istememiş bende o an o bahçeden hastaneden aoğudum ama zaman geçti ya bide Allahın taktiri giderim yine sanırım
Allah ın takdiri o canım ben de Yeni yüzyıl üniversite sine gidiyorum orda erken Doğum yaptım kendine tapular yaratmak yerine acı hatıra diyip kaçma orda yeni güzel hatıraların olsun inş

Allah ın takdiri o canım ben de Yeni yüzyıl üniversite sine gidiyorum orda erken Doğum yaptım kendine tapular yaratmak yerine acı hatıra diyip kaçma orda yeni güzel hatıraların olsun inş
Zaten bulunduğum bölgede en makulu türkiye diğerleri ya aşırı pahalı yada polikilinik kıvamında bi hamiş olayımda artık tecrubelendim :D senin bebiş iyidir inşAllah :)

Türkiye hastanesi SSK li 110 TL muayene ücreti ve adım atmam bebeğin gelişmediğini 3 hafta boyunca anlayamadı herşey iyi gidiyor diyorlardı. Halbuki 3 hafta önce gelişim durmuş.

Back
X