• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın doğum Beşiktaş şişli levent civarı özel hastane

Hanımlar kürtajdan sonra benim düzensizlik oluştu bende beşiktaş devlet hastanesine gittim Dr Şayan Şenli kendisi inanılmaz kibar ilgili bir doktor. Herkes öyle danışmadan tutun hemşirelerine kadar her neyse çok ilgilendi bir sürü tahlil ultrasyon falan polikist over olduğumu söyledi ben şok ama yeni birşey önemli değil bir kaç tane ama dedi kan tahlilinizde tsh yüksek biraz dahiliyeye görünü dedi gittim hemen ramazandan belki kalabalık değildi Dr Ayşe hanıma gittim ultrasona gönderdi veee nurtopu gibi troidlerim varmış ve bende tüm belirtiler vardı yıllarca hastane hastane gezmiştim herşey yolunda denilmişti hep. Ve taşlar yerine oturdu troidler kistleri oluşturmuş ve kuvetle muhtemel ilk düşüğümün sebebi troidlerim. 1 ay sonra tekrar kontrollerim olacak inşAllah herşey düzene girecek. Şayan hanımı şiddetle tavsiye ediyorum

Hanımlar kürtajdan sonra benim düzensizlik oluştu bende beşiktaş devlet hastanesine gittim Dr Şayan Şenli kendisi inanılmaz kibar ilgili bir doktor. Herkes öyle danışmadan tutun hemşirelerine kadar her neyse çok ilgilendi bir sürü tahlil ultrasyon falan polikist over olduğumu söyledi ben şok ama yeni birşey önemli değil bir kaç tane ama dedi kan tahlilinizde tsh yüksek biraz dahiliyeye görünü dedi gittim hemen ramazandan belki kalabalık değildi Dr Ayşe hanıma gittim ultrasona gönderdi veee nurtopu gibi troidlerim varmış ve bende tüm belirtiler vardı yıllarca hastane hastane gezmiştim herşey yolunda denilmişti hep. Ve taşlar yerine oturdu troidler kistleri oluşturmuş ve kuvetle muhtemel ilk düşüğümün sebebi troidlerim. 1 ay sonra tekrar kontrollerim olacak inşAllah herşey düzene girecek. Şayan hanımı şiddetle tavsiye ediyorum

Şayan hanıma gidiyordum ben de ilk başta ve sizin gibi düşünüyordum fakat son gittiğimde kafasını bile kaldırmadan bir şeyler söyledi gönderdi. Sanırım o günkü moduna göre hareket ediyor. Uğraşmak istemiyor pek gibi bir havası var. Tabi senin içine sindiyse devam et :)

Şayan hanıma gidiyordum ben de ilk başta ve sizin gibi düşünüyordum fakat son gittiğimde kafasını bile kaldırmadan bir şeyler söyledi gönderdi. Sanırım o günkü moduna göre hareket ediyor. Uğraşmak istemiyor pek gibi bir havası var. Tabi senin içine sindiyse devam et :)
Yoğunluğa göre sanırım pcos sendromu var dedi ama çok yeni önemli değil asıl önemli olan troidim yavaş çalışıyomuş ilaç başladım düzene girer dedi ve progesteron hormonuna baktı normal dedi herşey bekleyeceksin 3-4 ay daha olmazsa yine bebiş araştırma hastanesine git orda anladımki kapsamlı değil yani rutin kontroller ve polikilinik tarzı. Bu ay yine düzensiz başladı

Yoğunluğa göre sanırım pcos sendromu var dedi ama çok yeni önemli değil asıl önemli olan troidim yavaş çalışıyomuş ilaç başladım düzene girer dedi ve progesteron hormonuna baktı normal dedi herşey bekleyeceksin 3-4 ay daha olmazsa yine bebiş araştırma hastanesine git orda anladımki kapsamlı değil yani rutin kontroller ve polikilinik tarzı. Bu ay yine düzensiz başladı

O hastaneye giderim ben hep yakın bana, hiç yoğun olduğunu görmedim. Evet bana da 7-8 ay dene olmazsa gel dedi. Ama diğer hastanelerde yumurta ve takibi ile zaman kaybının önüne geçilebiliyor. Böyle bilinçsizce git dene gel bana uymadı. Zaten bı konularda aydınlatılmaya ihtiyacım var hiç bir şey bilmiyordum iki ay öncesine kadar.

O hastaneye giderim ben hep yakın bana, hiç yoğun olduğunu görmedim. Evet bana da 7-8 ay dene olmazsa gel dedi. Ama diğer hastanelerde yumurta ve takibi ile zaman kaybının önüne geçilebiliyor. Böyle bilinçsizce git dene gel bana uymadı. Zaten bı konularda aydınlatılmaya ihtiyacım var hiç bir şey bilmiyordum iki ay öncesine kadar.
Şimdi hangi hastaneye gidiyosn çünkü bende beklemek istemiyorum pek

Şimdi bir yere gitmiyorum desem daha doğru, ben bebek işini yılbaşından sonraya erteledim. Çünkü mayıstan bu aya kadar olmadı. E eylül-aralık arasında hamile kaldığında doğum izni sıkıntıya giriyor benim, yoğun döneme denk geliyor. Yaz sonu oluyor. Anlayacağınız başka bahara kaldı. Ama Liv , Kadıoğlu , Osmanoğlu na bakın bir. Osmanoğlu'nun hekimleri biraz yaş almış. Ve sistemleri eski. Ultrason aletleri falan. Diğerlerine hiç gitmedim. Aralarında en yenisi liv ama fiyat dair hiç bir bilgim yok. Arayıp sormak lazım.

Şimdi bir yere gitmiyorum desem daha doğru, ben bebek işini yılbaşından sonraya erteledim. Çünkü mayıstan bu aya kadar olmadı. E eylül-aralık arasında hamile kaldığında doğum izni sıkıntıya giriyor benim, yoğun döneme denk geliyor. Yaz sonu oluyor. Anlayacağınız başka bahara kaldı. Ama Liv , Kadıoğlu , Osmanoğlu na bakın bir. Osmanoğlu'nun hekimleri biraz yaş almış. Ve sistemleri eski. Ultrason aletleri falan. Diğerlerine hiç gitmedim. Aralarında en yenisi liv ama fiyat dair hiç bir bilgim yok. Arayıp sormak lazım.
Liv biraz uçmuş ya biraz bi kaç daha bekleyecem bende olmazsa araştırmaya gitmem lazım yada yumurtlama takibi isteyeceğim. Kürtajdan sonra çok şey oldu ciddi mikyarda idrar yolu enfeksiyonumu dersin troid mi pcos Bitmiyo dertler

Şimdi hangi hastaneye gidiyosn çünkü bende beklemek istemiyorum pek

Bir tanıdığımız Osmanoğlu
Liv biraz uçmuş ya biraz bi kaç daha bekleyecem bende olmazsa araştırmaya gitmem lazım yada yumurtlama takibi isteyeceğim. Kürtajdan sonra çok şey oldu ciddi mikyarda idrar yolu enfeksiyonumu dersin troid mi pcos Bitmiyo dertler[/

Canım git de yapar inşallah, aslında bir özel hastane bulup tahlillerini yine devlette yaptırabilirsin. Osmanoğlunu bir dene istersen. 75 liraydı yanlış duymadıysam

Sayan hanim sait ciftcide degilmi birde ben hamileyim sait ciftci kadin dogumcyya gittiginde ultrasonla bakiyolarmi yoksa ultrason bolumune yollayip randevumu aliyosun bilen warmi acaba

Val
Sayan hanim sait ciftcide degilmi birde ben hamileyim sait ciftci kadin dogumcyya gittiginde ultrasonla bakiyolarmi yoksa ultrason bolumune yollayip randevumu aliyosun bilen warmi acaba

Vallahi orda bir makşna gibi bir şey vardı ama tam emin değilim.

Kadıoğlu hastanesinde ameliyat oldum 4.4.2018de, aklınız varsa uzak durun bu hastaneden. Gece hemşiresi ağrı kesicileri yanlış uygulamış.. saatlerce ağrı sancı çektim bağıra bağıra, sabah gelen hemşire olmasa belki kolumu kaybedicektim. uyguladığı tüm ilaçları kol altına uygulamış, o kadar acı çekmeme mi yanayım, buna mı? Kolumun şişi 4 günden sonra daha yeni
indi. Üstelik hastane pislik içinde. Fotoğraflarını çektim. Duvarlarda pis
pis sarı lekeler vardı, elektrik düğmeleri yapış yapış..Hemşireye ağrım var diyorsun suratını asıyor, başka bir hemşire bu nöbette uyuyamadım diye şikayet ediyor, nöbetçi
doktoru gören yok.. Çalışanlar bağıra bağıra sohbet ediyor, gülüp eğleniyor koridorda, zatwn bir kat 50 m2 bir yer, küçücük bir hastane çıt olsa duyuyorsunuz. Odadan çıkarken kapıları çat küt çarpa çarpa çıkıyor çalışanlar, içeride hasta mı var, başçavuşun eşeği mi yatıyor belli değil..Fiyatı uygun olabilir ama standartları çok düşük bir hastane, size insan oldupunuzu hemen unutturuveriyorlar. Hele ki doğum gibi ciddi
bir mesele için asla tercih etmeyn! Önünden bile geçmem artık, yara bandı bile taktırmam.. Bu arada yaptığım karalama falan değil, bi yararım olsun diye yazdım, ben çok pişman oldum, sizler de olmayın.. İsteyenlere fotoğrafları atarım..

Bu arada yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım dedim, florence nightingale hastanesinin şişli şubesi sgk anlaşmalı ve doğum fiyatları bu kategori bir hastaneye göre uygun.

Back
X