Kadın doğum derya uyan hakkında fikri olan var mı?

Hastane temiz canim icin rahat olsun en azindan ben bir pisligini gormedim. Hurma hamilelikte cok saglikli ama gunde 1 2 taneden fazla yeme derim fazlasi erken doguma sebep olabiliyormus. Sen ne zamana randevu aldin?
C.tesi için aldım canım. Evet şuan sadece tatlı iştahım sönsün diye istiyorum henüz 6+1 im ama karnım da şişkinlik var yani :) gaz biliyorum ama tuhaf hisediyorum kendimi. Daha almadım ama akşam alırım hurmayı:)

Cok guzel duygular bunlar yaa her an aklinda oluyor hele ilk baslarda aklin karninda geziyorsun resmen yani ben oyleydim.. ) Calisiyor musun canim

Merhaba bende Atakent Acıbadem Mesut beyin hastasıyım ama hiç memnun kalmadım ulaşmak mümkün değil ve muayenede bile dinlemiyor diken üstünde oturuyorum ve 3 defa gitmeme rağmen üçüncede reçetemi unutuyor bi sonraki randevuya ne zaman gelmem gerektiğini bile söylemiyor herşey yarım bi an önce çıkmanı ister gibi tavır çok mutsuzum Derya Hanım'a Geçmek istiyorum ama aynı hastanede doktor değiştirmek ayıp olur mu diye çekiniyorum siz doğum yaptınız mı devam ediyormusunuz

A siz acıbademden medipole mi geçtiniz?[/QUOTE]
Merhaba Acıbadem'de muayene ücreti Hariç tahlillere de Ücret ödüyorum ben acaba SSK için mi böyle siz özel sigortalımısınız yada ne zaman böyleydi acaba Değişti mi? Doğum yaptınız mı devam ediyor musunuz

Merhaba ben birşey soracaktım malum fiyatlar cok uçuk hamilelikte ki tahliller felan ne kadar tutuyor acaba bende derya hanima gitmek istiyorum ama fiyatlar yüzünden biraz cekingenim
Acıbademde şöyle bir güzellik vardı 90 lira muayene ücreti veriyorsun ama tahlillerde para odemiyorsun. Tabi bu ikili test üçlü test filan ücret alıyorlar ama onun dışında kaniydi idrariydi hiç bir tahlilde para ödemedim ben..[/QUOTE]
Merhaba Acıbadem'de muayene ücreti Hariç tahlillere de Ücret ödüyorum ben acaba SSK için mi böyle siz özel sigortalımısınız yada ne zaman böyleydi acaba Değişti mi? Doğum yaptınız mı devam ediyor musunuz

Merhaba Acıbadem'de muayene ücreti Hariç tahlillere de Ücret ödüyorum ben acaba SSK için mi böyle siz özel sigortalımısınız yada ne zaman böyleydi acaba Değişti mi? Doğum yaptınız mı devam ediyor musunuz[/QUOTE]
Bende sskliyim galiba fiyatlar degismis orada.. ben uzun sure once birakmistim acibademi medipolde dogum yaptim.

Merhaba, kesinlikle değiştir doktorunu. Ben orada dogum yapacagım fakat doktorum dışarıdakileri gelecek . Özel hastane doktorları genelde ilgisiz oluyor çok fazla hastası olduğu için sanırım

Merhaba, kesinlikle değiştir doktorunu. Ben orada dogum yapacagım fakat doktorum dışarıdakileri gelecek . Özel hastane doktorları genelde ilgisiz oluyor çok fazla hastası olduğu için sanırım
Evet Haklısınız ilgisiz oluyorlar ama Derya Hanım'a geçtim şimdi biraz daha iyi siz hangi doktora gidiyorsunuz peki?

Bende sskliyim galiba fiyatlar degismis orada.. ben uzun sure once birakmistim acibademi medipolde dogum yaptim.[/QUOTE]
Teşekkür ederim cevapladığınız için. umarım bende bebeğimi kucağıma alırım

Fiyatlar değişmiş derken?? Acıbadem Atakent e ne Zaman gittiniz dogum fiyatları ile ilgili ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…