acmak mantığında değilim ama utanıyorum yani. ve sanırım sonuçta uzmanlık alanlarını kendileri belirliyorlar neden secerler anlamam. gecendede bi ilahiyatcıdan duymuştum kadın varken erkek dr muayene olmıcaksın demişti.
Muharrem ergın turk dıl tarıhı acın bakın ses degısmlerıne telden kucuck bır kılavydn yazıyorum elımde kalem ve kgt yok kımsyı ılgılendırmz ayrıca ssadece sana cvp yazıyrum tatlıskomvalla gecende biri beni böle bozmaya calıştı ben neden herkes demişimde herkez dememişim. şimdi erbebından öğrenelim söleyen olursa lafı yapıştırayım
Utanmak sadece kadın ve erkekler alakalı olan bi durum değil ki.. Ben hamilelik için ilk muayeneme gitmiştim bayan doktordu alttan muayene edicekti çamaşırımı çıkarmamı istedi o kadar utanmıştım ki. Doğumumada erkek doktor girdi doğumdan önce kontrol etti yine çekindim. Yani sonuçta hiç tanımadığın bi insan karşında olunca doğal olarak bi çekingenlik oluyo bunu kadına erkeğe bağlamamak lazım diye düşünüyorum
acmak mantığında değilim ama utanıyorum yani. ve sanırım sonuçta uzmanlık alanlarını kendileri belirliyorlar neden secerler anlamam. gecendede bi ilahiyatcıdan duymuştum kadın varken erkek dr muayene olmıcaksın demişti.
Bu ne yaman çelişki :))
seks,şehvet,aşk,arzu dolu ilişkilerinizi paylaşabiliyorsunuz ama erkek doktordan çekiniyorsunuz.Burada evli pek çok kadın bu kelimeleri kullanmıyor :)) Eski şehvetli aşkınızdan intikam almak için en yakın arkadaşıyla birliktesiniz,acaba bu iki erkek birbirinden habersiz mi ?
Bence jinekolog yerine sağlam bir psikoloğa gidin ki intikam için sevmediğiniz biriyle birlikte olmayın.Adınız falan çıkar hem en kötü ihtimalle.
Bu arada henüz öğrenciymişsiniz zamanla öğrenirsiniz ''herkez'' değil ''herkes '' yazılacağını,gerçi geç kalmışsınız ama olsun.
Siz ve konularınız hiç inandırıcı gelmediniz kusura bakmayın.
Muharrem ergın turk dıl tarıhı acın bakın ses degısmlerıne telden kucuck bır kılavydn yazıyorum elımde kalem ve kgt yok kımsyı ılgılendırmz ayrıca ssadece sana cvp yazıyrum tatlıskom
Evet oan imkanın varsa eğer acil bi durum yoksa seçim yapma şansın varsa zorda değilsen yani bayan doktoru seçmen gerekiyo dinen. Haram olduğu için ama tabi şuan burda konunun asıl sebebi dini yönü değil. Arkadaş bunu sormamış yani. Onu demek istedim. Neden seçtiklerine gelincede herkes sevdiği mesleği yapar sonuçta demek ki onlarda kadın doktoru olmayı tercih etmek istiyolar, olabilir. Abes bi durum yok aslında. Bebeklerin doğduğu anı görmekte ayrı bi güzellik tabi
Muharrem ergın turk dıl tarıhı acın bakın ses degısmlerıne telden kucuck bır kılavydn yazıyorum elımde kalem ve kgt yok kımsyı ılgılendırmz ayrıca ssadece sana cvp yazıyrum tatlıskom
Herkez değil Herkes.
Yanlız değil Yalnız canım. Bu iki kelime çok tartışılır o yüzden yalnızı da eklemek istedim. Ayrıca sınav sorularında çıkmıştı bu ordan aklımda kalmış çok iyi hatırlıyorum.
Bu ne yaman çelişki :))
seks,şehvet,aşk,arzu dolu ilişkilerinizi paylaşabiliyorsunuz ama erkek doktordan çekiniyorsunuz.Burada evli pek çok kadın bu kelimeleri kullanmıyor :)) Eski şehvetli aşkınızdan intikam almak için en yakın arkadaşıyla birliktesiniz,acaba bu iki erkek birbirinden habersiz mi ?
Bence jinekolog yerine sağlam bir psikoloğa gidin ki intikam için sevmediğiniz biriyle birlikte olmayın.Adınız falan çıkar hem en kötü ihtimalle.
Bu arada henüz öğrenciymişsiniz zamanla öğrenirsiniz ''herkez'' değil ''herkes '' yazılacağını,gerçi geç kalmışsınız ama olsun.
Siz ve konularınız hiç inandırıcı gelmediniz kusura bakmayın.
ya yapmayın arkadaşım yaaaaaa... ne alaka yaaaa o ilahiyatçı nasıl bu bilgiye erişmiş acaba... hay allahım yaaa.. ya bacağımız kırılsada adamın birine açıoz bacağımızı dimi yaa.. yaaa o ilahiyatçı nasıl bunu der ya... ben kızarım böle şeylere yaaa... eeee kadın yokken erkeğe gidince bişey olmuyomuymuş.ozaman erkeğin gözlerimi bağlanıyormuş
valla bana hangisi gelirse onu yazarım benim için farketmez. burda yazışırken sözluk felan almam lazım. yoksa geliyo biri yapıştırıyo lafı. sarımsak mı sarmısak mı buda var yeşimcim
Dikkatinden kaçmamış maşallah baya incelemişsin güzel yakalamışsın bravo
Tabiki de sarımsak canım
Bu ara o kadar çok sahte konu açıldı ki,ister istemez konu sahibinin geçmişine bir bakmak gerekiyor.Geçenlerde bir erkek kadınların msn lerini toplamış,herkes de saf saf vermiş :) Bu ara pek renkli kk :))
Bu ara o kadar çok sahte konu açıldı ki,ister istemez konu sahibinin geçmişine bir bakmak gerekiyor.Geçenlerde bir erkek kadınların msn lerini toplamış,herkes de saf saf vermiş :) Bu ara pek renkli kk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?