kızlar ben dün gece yaşadığım bi olayı anlatcam lütfen bana yardımcı olun..
dün nişanlım bize geldi beli çok ağrıyodu ağlayacak derecede hemde..
kardeşimde bende masaj yaptık neyse geçmiyo krem falan sürdük sonra kardeşimin arkadaşı geldi kız 18 yaşında falan bizden 5-6 yaş küçük ayrıca nişanlımla tanışıyolar bildiğin kardeşim gibi çocuk gözüyle bakıyoruz kıza..
neyse buna dedim ki git de abine bi masaj yap kız bi masaj tekniği biliyo kütletiyo falan işe yarar belki dedim neyse kız yaklaşık 20 dk falan yaptı bizimki yüzüstü yatıyodu sonra kızlar salona geçti bu da hemen sırtüstü döndü iyi geldi uyussam mı falan dedi.
o an şortundan sonra biraz ereksiyon olmuş gibi hissettim ama emin değilim dokunmadım sormadım da ama tam da değil yani böyle tam sertleşme oldu olacak gibiydi..
sonra düşündüm ki öyle bişe olsa hemen sırtüstü dönmezdi falan dedim.
ya evlenceğim adama böyle şeyler yakıştırmak istemiyorum ama kadın eli sonuçta acaba etkilenmiş midir?
kızlar hata mı etmişim sizce ama sanmıyorum yinede kontrol etmediğime şuan pişmanım aslında ama böyle bişeyi kontrol etsem o da çok kızardı eminim sen nasıl yakıştırıyosun böyle bişeyi bana diye..
ne dersiniz?
Nereye aliyormus 3. kadini ki
oo sen şenliği kaçırmışın
birdaha nişanlını başka kızların eline verme..erkek milleti bu doğalarında var şeytan girer içine sonra bu forma başka dertlerle gelirsin benden söylemesi..sen öğren masaj tekniklerini sen yap masajı..kızlar ben dün gece yaşadığım bi olayı anlatcam lütfen bana yardımcı olun..
dün nişanlım bize geldi beli çok ağrıyodu ağlayacak derecede hemde..
kardeşimde bende masaj yaptık neyse geçmiyo krem falan sürdük sonra kardeşimin arkadaşı geldi kız 18 yaşında falan bizden 5-6 yaş küçük ayrıca nişanlımla tanışıyolar bildiğin kardeşim gibi çocuk gözüyle bakıyoruz kıza..
neyse buna dedim ki git de abine bi masaj yap kız bi masaj tekniği biliyo kütletiyo falan işe yarar belki dedim neyse kız yaklaşık 20 dk falan yaptı bizimki yüzüstü yatıyodu sonra kızlar salona geçti bu da hemen sırtüstü döndü iyi geldi uyussam mı falan dedi.
o an şortundan sonra biraz ereksiyon olmuş gibi hissettim ama emin değilim dokunmadım sormadım da ama tam da değil yani böyle tam sertleşme oldu olacak gibiydi..
sonra düşündüm ki öyle bişe olsa hemen sırtüstü dönmezdi falan dedim.
ya evlenceğim adama böyle şeyler yakıştırmak istemiyorum ama kadın eli sonuçta acaba etkilenmiş midir?
kızlar hata mı etmişim sizce ama sanmıyorum yinede kontrol etmediğime şuan pişmanım aslında ama böyle bişeyi kontrol etsem o da çok kızardı eminim sen nasıl yakıştırıyosun böyle bişeyi bana diye..
ne dersiniz?
evet o kişi bendim ve sanırım pskolojim bozuldu iyice herşeyi takıyorum kafama bu ara..Vallahi geçen gün başlık vardı renk olsun diye başka bir kadın alıcam yatağa ama vazgeçtim diye o üye sanırım bu hanım ? Üçüncü kadın demiş ama 2. kadın aslında üç kişi anlamında yani
yemeğin tuzunu kontrol etmek gibi doğal yazmış bi deKontrol etmek nedir ya?
nasilyapilir yani, nerden anlasilir?
Bunca yillik evliyim vebpes diyorum su an.
ya bildiğin dokuacaktım o an eğer sertleişmişse kıyamet kopardı muhtemelen ama hiç bişey yoksa ben yanlnız hısstmıssem o bana cok kızardı o yuzden tepkisiz kaldımyemeğin tuzunu kontrol etmek gibi doğal yazmış bi de
Ayrıca erkeklerin çişi geldiğinde de penisinde hareketlenme olur kalkık gibi demişssiniz ya öyle olur. Bu yaştan sonra anatomi dersi vereceğim aklıma gelmemişti
Ben sizi hatırladım siz yatağa 3. kadını almayı düşündüm diyen üye değil misiniz ? Sanıyorum nişanlıya karşı bir güvensizlik oluşmuş ve kafada soru işaretleri var.
ya bildiğin dokuacaktım o an eğer sertleişmişse kıyamet kopardı muhtemelen ama hiç bişey yoksa ben yanlnız hısstmıssem o bana cok kızardı o yuzden tepkisiz kaldım
Ay zaten üzgünsünüz böyle yorum falan da yapıyoruz ama. Gerçekten o an siz çok iyi niyetli düşünmüşsünüz. Kaç yaşında olursa olsun ki sizinki bir de 18nişanlıma zor durumda diye masaj yapmasını teklif edeceğim Valla nişanlımın iki büklüm kalacağını bilsem yine de diyemem. Erkekler kadınlar gibi değil ki ,bir arkadaşımızın da dediği gibi adamlar 5 saniye gördükleri bir görüntüden etkileniyor,20 dakikalık masajdan mı etkilenmeyecek ? Açıkçası sizin yaptığınız insani ve normal olan; ancak buralarda öyle konular okudum ki Bence dua edin de nişanlınız bir daha aynı duruma maruz kalırsa ''ya canım bir kız vardı ya iyi gelmişti onun masajı falan demesin''
o diğer konuyu hallettik bakın benim kötü bi niyetim yok nişanlım bana eskiden sürekli çok kıskançsın diğer kadınlar böyle değil kendini düzelt diye çok direndi bende biraz daha rahat davranmaya karar verdim çok prkolojim bozuldu ama dün ki olayda hiç kötü bi niyetım yada dusuncem yoktu öyle bişeyi yaksıtırmam bile kendısneyokk arkadaşım bence siz öncelikle tedavi olun hiç normal değilsiniz
diğer konunuzuda hatırladım
abuk sabuk bir kafa yapınız var tepkileriniz düşünceleriniz sözleriniz hareketleriniz çok fazla saçma
üstelik söyleyip yada yapıp pişmanlık haline dönüyorsunuz acil randevu alın psikolojiniz bozulmuş sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?