kadın eli kim olursa olsun erkeği etkiler mi?

BEN NİŞANLINIZIN ETKİLENMİŞ OLMASINA ŞAŞIRMADIM Kİ ETKİLENMİŞTİR ETKİLENMESE SORUN VAR BENCE DE
SİZE HAYRETLER İÇİNDE KALDIM BU NE RAHATLIK ELİN KIZINI GİT ABİNE MASAJ YAP DİYE YOLLUYORSUNUZ BU DEVİRDE HEMDE ŞAŞILACAK ŞEY

Nereye aliyormus 3. kadini ki

Vallahi geçen gün başlık vardı renk olsun diye başka bir kadın alıcam yatağa ama vazgeçtim diye o üye sanırım bu hanım ? Üçüncü kadın demiş ama 2. kadın aslında üç kişi anlamında yani

ben hayatta böyle bişey yaptırmazdım..
etkileyip etkilemeyeceğini bilmiyorum..
ama bence etkiler..

birdaha nişanlını başka kızların eline verme..erkek milleti bu doğalarında var şeytan girer içine sonra bu forma başka dertlerle gelirsin benden söylemesi..sen öğren masaj tekniklerini sen yap masajı..

evet o kişi bendim ve sanırım pskolojim bozuldu iyice herşeyi takıyorum kafama bu ara..

bu arada bu kadar abartılacak bişey görmedim yani kızdan etkilenir mi acaba die hiç dşünmedim bile ama şimdi hata ettim galiba diye düşünüyorum.

Elin kızını ne diye adama masaj yapsın diye gönderiyorsun, bırak ağrısın beli ölmez ya, doktora gitsin herkese masaj yaptırana kadar. Hiç yakışık alır bir hareket değil, kim olursa olsun yapmayın bir daha

Etkilenmiş olabilir masaj bu rahatlatır falan hayır ilginç ama neden masaj yaptırıyorsunuz ki ağlasın ne olacak ağrıdan ağlasam bir erkek elleriyle masaj yapsın istemem bayan bile istemem kaldı ki erkek Siz yapsaydınız bilmeseniz de yine de rahatlatırdı belki

ben de o diye hatırlıyorum
nişanlıydı zaten

Ay zaten üzgünsünüz böyle yorum falan da yapıyoruz ama. Gerçekten o an siz çok iyi niyetli düşünmüşsünüz. Kaç yaşında olursa olsun ki sizinki bir de 18 nişanlıma zor durumda diye masaj yapmasını teklif edeceğim Valla nişanlımın iki büklüm kalacağını bilsem yine de diyemem. Erkekler kadınlar gibi değil ki ,bir arkadaşımızın da dediği gibi adamlar 5 saniye gördükleri bir görüntüden etkileniyor,20 dakikalık masajdan mı etkilenmeyecek ? Açıkçası sizin yaptığınız insani ve normal olan; ancak buralarda öyle konular okudum kiBence dua edin de nişanlınız bir daha aynı duruma maruz kalırsa ''ya canım bir kız vardı ya iyi gelmişti onun masajı falan demesin''

ya bildiğin dokuacaktım o an eğer sertleişmişse kıyamet kopardı muhtemelen ama hiç bişey yoksa ben yanlnız hısstmıssem o bana cok kızardı o yuzden tepkisiz kaldım

yokk arkadaşım bence siz öncelikle tedavi olun hiç normal değilsiniz
diğer konunuzuda hatırladım
abuk sabuk bir kafa yapınız var tepkileriniz düşünceleriniz sözleriniz hareketleriniz çok fazla saçma
üstelik söyleyip yada yapıp pişmanlık haline dönüyorsunuz acil randevu alın psikolojiniz bozulmuş sizin

aaa deliririm öyle bişey derse kavga çıkar yani

valla isteyen istedigi kadar saglam teknik bilsin elin kızını tutup gel saglam tekniklerini nişanlımda uygula demem..

Etkilenip etkilenmemesi degil bence asıl mesele fıtrat bu yani...

Asıl mesele bu konudaki tutumunuzun garip olması

o diğer konuyu hallettik bakın benim kötü bi niyetim yok nişanlım bana eskiden sürekli çok kıskançsın diğer kadınlar böyle değil kendini düzelt diye çok direndi bende biraz daha rahat davranmaya karar verdim çok prkolojim bozuldu ama dün ki olayda hiç kötü bi niyetım yada dusuncem yoktu öyle bişeyi yaksıtırmam bile kendısne

etkilenir tabi ne sandın ya....ki biz kadınlar bile etkilenebiliriz
elden gelen enerji ve yapış şekli çok etkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…