kadın eli kim olursa olsun erkeği etkiler mi?

Konu sahibi fake bence ya da akil sagligi bozuk.Hangi normal insan yatagina 3.kisi alir ya midem bulandi pes..

problem sizde
elin kızı gerçi kim olursa olsun niye masaj yaptırdınız ki
öyle bişey olsada adama niye etkilendin diye soramazsınız

Çok sıkıcısınız Castel.
Bel altı düşünmeden duramıyor musunuz?
Freud'un kadın versiyonu gibisiniz.
İçiniz rahatlayacaksa çişi de gelmiş olabilir ayrıca.

Çok sıkıcısınız Castel.
Bel altı düşünmeden duramıyor musunuz?
Freud'un kadın versiyonu gibisiniz.
İçiniz rahatlayacaksa çişi de gelmiş olabilir ayrıca.

Bence sizin değişik fantazileriniz var.. Konu gerçek ise ; kıza masajı bilerek yaptırdığnıızı düşünüyorum.

Bence sizin değişik fantazileriniz var.. Konu gerçek ise ; kıza masajı bilerek yaptırdığnıızı düşünüyorum.
bakın bu olabilir:)
çünkü kendileri netten kadın ararken kabul eden hepsinin yaşlı olduğunu ve bunu istemediğini yazmıştı. genci bulunca kaçırmayalım demiş demekki

neden olmasin?? babana bile guvenme demisler..nisanlina nasil guvencen?? kaldiki adam etkilendiysede kendi kabahatin..kiz 18 yasinda diyorsun..ayol kocaya versen gitmem demez...resit oluyorsun adi uzerinde o yasta...kaldiki 17 yasindada olsa yani tepkiyi verirdim...kardes gibi nasil gorcen ya koskoca kizi...5-6 yasindaki bir kiz cocugundan bahsetmiyoruz sonucta dimi?

Yok valla isterse ölüyo olsun benimki. Ben de bi başkasının nişanlıma masaj falan yapmasına izin vermezdiiiimmm!!!
20 dk değil 2 saat ovalarım o beli gerekirse, ama yine de ona ne geliyosa benden gelsin

ne olursa olsun, resmi sağlık görevlisi veya 1.dereceden akraba olmadıkça eşime bir kadının masaj yapmasına asla izin vermem. ki siz kendiniz göndermişsiniz kızı. valla tuhaf

ohaaaaaaaaaa
2. kadın mı?
nişanlın hiç tekin biri değil herşey beklenir ondan. nesine güveniyosun ki?
gerçi sen de pek farklı değilsin

ya bildiğin dokuacaktım o an eğer sertleişmişse kıyamet kopardı muhtemelen ama hiç bişey yoksa ben yanlnız hısstmıssem o bana cok kızardı o yuzden tepkisiz kaldım

anladığım kadarıyla epey rahat bir ilişki yaşıyorsunuz. ben sizin yerinizde olsam gülerek sokulur elimi şeyine atar nasıl hoşuna gitti mi diye sorardım, böylelikle kontrol de etmiş olurdun. ayrıca erkek milleti yani etkilenmemesi imkansız. bel yani bide o kızın eli nişanlının kalçalarına kadar da gitmiştir. neyse asıl konu yatağa başka bir kız alalım diye öneride bulunan bir bayanın buna neden bu kadar takmış olması. yatağa bir kız alalım diyen siz ve buna memnun olan nişanlınız sorsaydın etkilendi mi diye eminimki kıyameti koparmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…