kadın eli kim olursa olsun erkeği etkiler mi?

Kan bagi olmayan biri nasil kardes oluyor anlayamadim.

Yataga 3. Kisiyi kabul eden birisi kendi elleriyle genc bir kizi nisanlisinin kollarina atabilir.

Hic normal degilsiniz. Tedavi olmalisiniz. Ya da ergen bir uyesin kafa buluyorsun.

bence etkilenmiştir
hata sende
bu rahat olmamalısın
sonra da sen rahatsız oluyosun işte

zaten 3. kadını aklına soktun bi de masajcı kız çıkardın
nişanlın yakında bunları kötüye kullanırsa napıcaksın
onun gözünde çok rahat hiçbirşeyi sorun yapmayan bi kadın durumundasın

bence kim olsa etkiler bu sadece nişanlınız için geçerli değil.
cinsel dürtü bu yani ister istemez ele geçiriveriyor bedeni. buna da kimse engel olamaz.
masaj yaptırmamalıydınız. zaten şu kan bağı olmayan insana kardeş gözüyle bakma olayı kadar saçma bir şey yok.
ay arkadaşım ama kardeş gibiyizdir. ay kız benden küçük kardeşim gibidir hede hödö.
kardeşlik mi var gözünüzü seveyim. pff...

ben olsam elin kızına masaj yaptırmazdım ona yaptrcağına dr.agötürüp bi iğne wurdursaydın daha ii olurdu... neyse önemli değil ama ereksiyon olabilirde tabi bi kan bağı yok sonuçta küçük de olsa 18 yaşında çok da küçk sayılmaz.. 5-6 yaş küçük bi yaş büyük bi yaş aralığı değil sonu.ta...

neyse madem öle bi hisse kapıldınız kontrol etmek için sana 1uyusammı iyi geldi" dediğinde bi öpücük kondurup yalandan dokunup anlayabilirdin... sonra noluo dediğinde "ayy yanlışlıkla oldu" diyebilirdin canım...

neyse olan olmuş bişey olmaz....

bence hata yapmıssın kim olursa olsun kesinlikle masaj yapmasına izin vermeyecektin. sonuçta senin nişanlın yani... hem kızda küçük değil 18 yaşında bir kere nişanlında da suç var neden sen dururken o kızın yapmasına izin veriyor yani . sen yapsaydın geçmesse doktora giderdiniz

Diger konuna da yazmadım ama kendimi daha fazla Tutamıyorum. Eger etkilenmisse kiyamet kopardi diyen sen, grup yapmak icin adama kadin teklif ediyorsun, internetten lezbiyen iliskiler ariyorsun.. pardon da seninkilerin yaninda adamin etkilenmis olmasi sifir kalir. Dua et de tecavuz etmemis, ben bunu beklerdim. .
Allahim ne günlere kaldık. Sen masumu mu oynuyorsun simdi? Kiskanclik rollerine mi yatiyorsun? Bence senin bunu sorman, eğer etkilenmisse yatagimiza 3.kadin diye bunu alabiliriz diye dusunmendendir. Çünkü senden baska bir niyet beklemek sacmalik olur. Adami boşver, bu hayatta en çirkin sey hemcinsine pis gozlerle bakmaktir..
Sen git tedavi ol ama alaninda cok cok uzman birinden..
Ha bi de merak ettim de acaba o adam sana nasil guveniyor ki?

18 yasinda genc bi kiza ne diye masaj yaptiriyosunuz ki tabiki etkilenir yani 20 dk sonucta az buz bi sure de degil dokunmak herkesi etkiler masaj zaten manisar bisey.

ya bende ciddi ciddi yazdım bu konu sahibinin konusuna. unutmuşum diğer konusunu. neyse ya. bilmeyenler için diğer konu
nasıl anlatılır bilmiyorum ama birazdan herkes tarafından aşağılanacağımı bile bile yazıyorum.
tek çarem burası.
çok ama çok kararsızım nolur yargılamadan cevap verin.

uzun süredir beraber olduğum biri var ve cinsel hayatımız aktif.
lezbiyen değilim kesinlikle ama kadın vucudu bana çok seksi geliyor.
beraber p... izliyoruz ve ben erkeğin vucuduna neredeyse hiç bakmıyorum.
hep lezbiyen değilim ama sanırım biseksüelim..

bunu farkettiğimde nişanlıma ben sanırım bi kadınla bişeyler yaşamanın nasıl bişey olduğunu merak ediyorum dedim.
çok şaşırdı ne diyeceğini bilemedi.

tek başıma böyle bişey yapamam ama sen yanımdayken deneyebilirim grup yapalım dedim.
yani 1 kadın alacaktık yatağımıza.
ilk başta deli misin sen ne saçmalıyosun falan dedi.
o kadar saçma bi ruh halindeymişim ki bunu ona nasıl teklif ettim bilmiyorum.
resmen delilik.

uzun bi süre internette araştırdım bu normal mi diye sonra aslında her insanın içinde az da olsa bu duyguyu taşıdığına dair yazılan yazıları gördüm.
her insan taşıyo evet ama ben resmen yatagıma başka bi kadın almayı düşündüm.

neyse bi kaç kişi buldum sonra dedim sanırım yapamıycam bu işi..
durdum kendi kendime ne yaptığının farkında mısın dedim sevdiğin adamın eline bile isteye kadın veriyosun al bununla fantezi yap diye...

bu arada ben bunu nişanlıma söylediğimde aramız biraz bozuktu ve kendisi bunu şu şekilde algılamış ben bunu oyalayacak böyle olmaycak bişey söyleyeyim de kavga dinsin falan.

aradan 2-3 ay geçti nişanlım dedi ki noldu senin şu kadın işi dedi.
bende hiç bişe olmadı düşünüyorum falan dedim.
durduk yere insanın aklına bişey sokuyosun sonrada kem küm ediyosun dedi.
dedim ki hani ilk başta olmaz diyodun şimdi noldu dedim.
hiç böyle bişeyi hayal bile edemezdim bunu çoğu kadın istemez hayatımda belki bi daha hiç yaşamayacağım bişey bu dedi ee dedim yani ne bileyim hoşuma gitti dedi..

o an anladım tehlikeyi.
resmen adamın kollarına başkasını iitiyorum al bununla yat diye..
dedim ki yapamıycam galiba falan biz bozuştuk.

üstünden 1 ay geçti hiç muhabeti açılmadı ama ben bu konuyu kökten çözmek istiyorum.

nasıl konuşcam ne dicem bilmiyorum ama bi şekilde bunu ona söylemem,yapamayağımı bilmesini istiyorum..

canım afedersin ama kendin kaşınmışsın
küçük diyosın ama 18 yaşında ve genç kız sonuçta
etkilenmiş de olabilir etkilenmemiş de...

Konu sahibi bence kafayi fena bozmuş.grup yapmaya.anlattiginiz olay hic inandirici gelmedi.yakinda da grup yaptik ama nisanlimi kaybettim diye konu acarsin.

Konu sahibinden çok özür dileyerek

Bizimle eğleniyor bence

hem yatağa ikinci kadın alamyı teklif et sonrada masaj yapması için kız göder sonrada ereksiyon olmuşmudur diye sor
bence aklına neler neler gelmiştir

Yatagına başka bi kadını almak isteyen birinin bundan rahatsız olması da tuhaf dogrusu..

oah ben nasıl kaçırmışım o yatağa kadın almalı konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…