- Emoji Skoru
- 74.820
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi cancanguness
Ne güzel Allah ağzınızın tadını kaçırmasın ama ne gerek var şimdi bunları yazmayaEsimin ne kadar guzel bir insan oldugunu suan daha iyi anliyorum calisiyorum ve hamileyim ama gece calisir isten gelir kahvalti hazirlayip beni uyandirir yeriz birlikte. Gunduz ise gidiyorsam tam aksi aksam yemegini ben yaparim. Yerleri supurur siler tozlari alir tuvaletleri yikar. Bende bulasik camasir ve utuyle ilgilenirim cok yorgun oldugumda aksam yemegini bile esim hazirlar. Erkek bayan esit olmali evet ama esinizi iyi secmelisiniz. O kadar borcun yani sira bebegimiz gelyor ve daha da borc bindi ustumuze. Ama mutluyuz birbirimizi anliyoruz ve el birligiyle yapiyoruz herseyi rabbim herkese boyle es nasip etsin. Benim de esim iyi ama kvdem biraz problem kari gibi oldun diyor esime altli ustluyuz esimde anne ikimizde calisiyoruz yuklenemem esime diyor ama bu durum degismis degil kari koylu der hala esime. Banada laf sokar cocugumu yorma yorgun calisiyo diye. Bende yorgunum hamile hamile calisiyorum annemde bana uzuluyordur der sustururum herkes baska yerden cekiyor sanirim. :)
Kadıncağız zaten gergin belli ki bu durumdan da mutsuz nispet yapar gibi bunları yazmanız ne kadar doğru sizce?

nasil alistirirsan oyle de gider. Yavas yavas yuklendigin sorumluluklari birakmaya baslamalisin bence ev biraz daginik kalsin utuler yapilmayiversin esinin dolabi karman corman oluversin sonrasinda isin daha kolay olur isteklerini yaptırmada..