O anlamda söylemedim aslında. Kadın evde otursun hiç bişey yapmasın anlamında değil. Sadece modern çağda artık bazı şeyleri çok fazla geciktirmeye başladık. Evlilik yaşları artık çok geç . Çocuk yapma yaşı artık çok geç. Bende bu modern çağ kadınlarından biriyim . Aynı düşünceye sahibim. Ama bir kaç gündür düşünüyorum. 35 yaşına kadar kariyer hedefi ev alalım , araba alalım. Borçlar bitsin. 36 yaşında anne olmaya çalışıyorsun. Sen 40 yaşındayken çocugun daha minicik oluyor. Annem 40 yaşındayken ben 20 yaşındaydım. Annemle oyunlar oynardık. Parkalara giderdik. Eğlenirdik. Çalışan 40 yaşındaki bir anne çocuğuyla ne yapabiliyor. Evet özel okula yollayabiliyor , yüzme kursuna, tiyatro kursuna , yaz okuluna gönderebiliyor. Evde bir bakıcı senin görmediğin çocugunla daha yakın. Şimdi modern hayat dediğimiz şey ne oluyor tam olarak. Valla benim anneannem hiç çalışmamış , 7 çocuk büyütmüş inanın ki hiç ezilmemiş. Hep güçlüymüş. Şuan benim ailemde anneannem kadar gücüm yok. Güç dediğimiz şey sadece para kazanmak gibi algılanıyor ama öyle olmuyor.