Kadin Erkek karisik oturmak..

GKBN1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
246
60
28
Az önce esimle biraz tartistik,daha dogrusu fikir farkliligi var.kendi ailesinin es dost konu komsu pek yok,gidip gelmeler yok.onlara kimse gelmez.sebep az cok su, herkes birarada oturuyor diye. Dinimizce yanlis. Bende insana bagli dedim, kadin kahkahlar atarak konussa cilveli cilveli yuruyusu falan abuk subuksa adamin hosuna gidecegi sekilde o baska dedim. Insan olan kendini bilir dedim. Mesela iki dunurler pek gorusulmuyor, ne sevincini paylasabiliyorsun ne uzuntunu ne derdini. Nasil olcak bu insan biraraya gelmesse. Ben ilk aileye gelin geldigimde saskindim bu konudan dolayi ztn. Bir seferinde evimizin pancurunu bir amca degisirmeye gelmisti taniyoruz. Evimdede kv kp var, zil caldi kv hmn yatak odasina gitti bende arkasindan gittim kapiyi kapadi bekledik amca gidene kdr. Noluyor dedim kendi kendime. Boyle yasancaksa ölene kdr yanlizsin demek. Sizler ne dusunuyorsunuz? Var mi benzer seyler yasayan

Var herkesin ozgu hayati simdi esinin ki yalnis desem olmaz sizinki yalnis desem olmaz siz ne istiyorsanız onu yapin ama esiniz de öyle alıştığı için sizede karisabilir.insanlarin huyunu suyunu bilmeden neden evleniyorsunuz biriside vardi burda kk de yer sofrasında herkes bir tabaktab yedikleri icin midesi bulanirdi madem iciniz almiyor yada birlikte oturmak istiyorsanız evlenmeyin demi

Çok enterasan ya, valla şaşkınlıkla okudum. Hiç normal gelmedi bana. Zaten bunları görüp evlenmişsiniz bence bu tür şeylerin tartışmasına girmek gereksiz

Benim icin problem degil zaten, sadece dusunce acidan farklilik var. Annemgil kendini cok paraladi aile gibi olalim, telefonla aramalar gitmeler. Ama Kv gil ruh gibi. Bana bir adim gelene ben on adim giderim. Hal hatir sorma yok öldu mu kaldi mi iyi mi kotu mu, hicbise.

Iyi de onlar hep böylelermiş

Bunu evlenmeden önce düşünmen gerekmez mi

Sonuçta onları ya olduğu gibi kabul edeceksin ya da çekip gideceksin

Ben ayrı oturulan bir ortam görmedim Mevlüt vs olmadıktan sonra ya da evin erkeği örneğin evde 15 kadın otururken gelip onlarla oturmaz belki ama akşam oturmasına da karışık gidilir ki benim evimde oturacak başka yer yok mesela

Bu nedenle eşinin ailesini anlayamam belki ama sen bile bile neden içlerine girdin bence bunu değerlendir

aynı sorun bızdede var canım benımde aılem cok ugrastı ama karsı taraf kendınden ve kendı aılesınden baska bırseyı dusunmuyor bu dunyada sadece onlar var sanki ,

Böyle konular tercih meselesidir bence. Daha da sıkı aileler daha da rahat aileler olabilir. Herkesin kendi görgüsü, alışkanlığı ayrıdır. Böyle bir ailede yetişmediğim halde bile garipsemedim. Sizin olaya bakış açınız eşinizin size duyduğu saygıyla tolere edilebilir bir durum. Biraz siz adım atarsınız biraz da eşiniz. En önemlisi karşılıklı saygı...

Ya bazi yerlerde bende kadinlar aramizda oturmayi tercih ediyorum. Ama dedigin gibi bazen olmuyor. Ama benim kv mesela salonda bekler erkeklerin bulundugu yere girmemekte israr ediyor bekliyor oyle. Annemde napcagni sasiriyor ozmn ayni sekilde ben

Huylari demekki oyle sonucta siz mutlu olursaniz onlar da mutlu olurlar belki kp kiskanc olabilir ondan da belki karisiyordur

aynı sorun bızdede var canım benımde aılem cok ugrastı ama karsı taraf kendınden ve kendı aılesınden baska bırseyı dusunmuyor bu dunyada sadece onlar var sanki ,
Ha aynen cnm, kendi taraflari gelince kv ne yapcagni sasirir. Bizimkiler gelince boyle rahat yani bir hazirlik cabasina girmiyor. Ben cogunlukla orda oluyom yardim ediyom biseyler yapiyom ki annemler kendini degersiz hissetmesin diye.

ya okurken delirdim ne mezhepten olursa olsunlar bunlar yemişmi iyice bacım böyle yaşanır mı ya biz ailecek bir aradada otururuz ne var ne yapıcaz birbirimize ?!
Bende bilemedim bacim, ne yapsak olmuyor. Annemler kendini paraladi iyi olalim diye. Yok ama ise yaramiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…