Benim icin problem degil zaten, sadece dusunce acidan farklilik var. Annemgil kendini cok paraladi aile gibi olalim, telefonla aramalar gitmeler. Ama Kv gil ruh gibi. Bana bir adim gelene ben on adim giderim. Hal hatir sorma yok öldu mu kaldi mi iyi mi kotu mu, hicbise.Var herkesin ozgu hayati simdi esinin ki yalnis desem olmaz sizinki yalnis desem olmaz siz ne istiyorsanız onu yapin ama esiniz de öyle alıştığı için sizede karisabilir.insanlarin huyunu suyunu bilmeden neden evleniyorsunuz biriside vardi burda kk de yer sofrasında herkes bir tabaktab yedikleri icin midesi bulanirdi madem iciniz almiyor yada birlikte oturmak istiyorsanız evlenmeyin demi
Sevgili kk uyeleri ,lutfen beni afaroz etmeyin
Efenim bende kadin -erkek karisik oturulmasina karsigim ama velakin yasli amca gelmis odaya saklanacak kadar degilBazi durumlarda mecburen beraber oturulmasi gerekiyorsa ayri ama velakin tercih ettigim bir durum degil
aynı sorun bızdede var canım benımde aılem cok ugrastı ama karsı taraf kendınden ve kendı aılesınden baska bırseyı dusunmuyor bu dunyada sadece onlar var sanki ,Benim icin problem degil zaten, sadece dusunce acidan farklilik var. Annemgil kendini cok paraladi aile gibi olalim, telefonla aramalar gitmeler. Ama Kv gil ruh gibi. Bana bir adim gelene ben on adim giderim. Hal hatir sorma yok öldu mu kaldi mi iyi mi kotu mu, hicbise.
Ya bazi yerlerde bende kadinlar aramizda oturmayi tercih ediyorum. Ama dedigin gibi bazen olmuyor. Ama benim kv mesela salonda bekler erkeklerin bulundugu yere girmemekte israr ediyor bekliyor oyle. Annemde napcagni sasiriyor ozmn ayni sekilde benSevgili kk uyeleri ,lutfen beni afaroz etmeyin
Efenim bende kadin -erkek karisik oturulmasina karsigim ama velakin yasli amca gelmis odaya saklanacak kadar degilBazi durumlarda mecburen beraber oturulmasi gerekiyorsa ayri ama velakin tercih ettigim bir durum degil
Huylari demekki oyle sonucta siz mutlu olursaniz onlar da mutlu olurlar belki kp kiskanc olabilir ondan da belki karisiyordurBenim icin problem degil zaten, sadece dusunce acidan farklilik var. Annemgil kendini cok paraladi aile gibi olalim, telefonla aramalar gitmeler. Ama Kv gil ruh gibi. Bana bir adim gelene ben on adim giderim. Hal hatir sorma yok öldu mu kaldi mi iyi mi kotu mu, hicbise.
Ha aynen cnm, kendi taraflari gelince kv ne yapcagni sasirir. Bizimkiler gelince boyle rahat yani bir hazirlik cabasina girmiyor. Ben cogunlukla orda oluyom yardim ediyom biseyler yapiyom ki annemler kendini degersiz hissetmesin diye.aynı sorun bızdede var canım benımde aılem cok ugrastı ama karsı taraf kendınden ve kendı aılesınden baska bırseyı dusunmuyor bu dunyada sadece onlar var sanki ,
Bende bilemedim bacim, ne yapsak olmuyor. Annemler kendini paraladi iyi olalim diye. Yok ama ise yaramiyor.ya okurken delirdim ne mezhepten olursa olsunlar bunlar yemişmi iyice bacım böyle yaşanır mı ya biz ailecek bir aradada otururuz ne var ne yapıcaz birbirimize ?!
Soyle canim soyleSöyleyeceğim çok şey var ama neyse ...Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?