- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Elbette, zihin sapık olduktan sonra öz babaların bile neler yaptığını gördük, örnek çook.Öyle değildir diye atıp tutacak bilgim yok öyle diyosan öyledir de ben işin mantığındayım her kp de baba gibi bakmıyo gelinine bunun örneği çoook görüldü haber oldu hamile kalan oldu vs vs google da az dolansak bin sonuç çıkar
ilahiAdAm_OLaCaK_KIZ kocası ölünce kocasının kardeşiyle abisiyle evlendirilenlerin olduğu bir ülkede kalkmış neyi soruyorsun
Nur ve nisa süresinde " hanimlarinizin annesi " kocalarinizin babası " şeklinde geçer ve evlilik yoluyla baba ve anne hükmünde sayiliyorlar . Olum veya boşanma anında dahi asla evlenemezler birbirleriyle bu sebeple.
O da kayınbabanın şerefsizliği. Bu yönde düşünecek olursak kendi öz kızına Bile yan gözle bakan sapıklar gördü bu ülke. Yani hüküm belli. Gerisi karşıdakinin karakteri ile alakalıÖyle değildir diye atıp tutacak bilgim yok öyle diyosan öyledir de ben işin mantığındayım her kp de baba gibi bakmıyo gelinine bunun örneği çoook görüldü haber oldu hamile kalan oldu vs vs google da az dolansak bin sonuç çıkar
İyi de bunun karışık oturmakla ne ilgisi var gelen misafire özen gösterilir.. bu kadarı fazla bence neticede dünürleri.. bence babanları kendi evinde ağırla daha çok 10 kerede bi defa falan k.vleri de çağır kendi ailen varken.. kaynanan sanırım nikah düşen ve düşmeyen kısım var ya ayetlerle belirlenmiş ona göre yaşamak istiyor.. saygı duymak lazım.. ama dünürlük bu yani insan kendini bilip ona göre edepli oturup kalkıp konuştuktan sonra bu kadarı fazla geliyo bana.. saçmalık desem yanlış bi şey söylemiş olur muyum acaba diye de çok tereddüt ettim.. tamam erkeklere karşı mesafeli olsun da annen ya da ailenin kadınlarına karşı samimi davranıp gayet de güzel ağırlayabilir.. samimiyetten kaçıyolar gibime geldi nedense..Ha aynen cnm, kendi taraflari gelince kv ne yapcagni sasirir. Bizimkiler gelince boyle rahat yani bir hazirlik cabasina girmiyor. Ben cogunlukla orda oluyom yardim ediyom biseyler yapiyom ki annemler kendini degersiz hissetmesin diye.
O da kayınbabanın şerefsizliği. Bu yönde düşünecek olursak kendi öz kızına Bile yan gözle bakan sapıklar gördü bu ülke. Yani hüküm belli. Gerisi karşıdakinin karakteri ile alakalı
Ama işte gelinine uçkur çözen de çok,nikah düşmez diye namahrem sayılmıyor olabilir ama durum bu malesef baba gibi göremem bende kendi adıma
Ama işte gelinine uçkur çözen de çok,nikah düşmez diye namahrem sayılmıyor olabilir ama durum bu malesef baba gibi göremem bende kendi adıma
olur mu canım olur mu aaaaaaaaya okurken delirdim ne mezhepten olursa olsunlar bunlar yemişmi iyice bacım böyle yaşanır mı ya biz ailecek bir aradada otururuz ne var ne yapıcaz birbirimize ?!
Kayın neden abi kardes hükmünde değil mantığı ne yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?