- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Sizler bu elestilerinizle kadina pozitif ayrimcilik uyguluyorsunuz ve bunu yaparkende erkek haklarindan yana bir cumle dahi kurmuyorsunuz.hani erkek ile kadin eşitti.oyleyse niçin erkeklerin varolmasi gereken haklarindan bahsetmiyorsunuz.erkeklere yüklediğiniz gereksiz sorumluluklardan,babalık rolunden beklediginiz aşırı hizmetlerden neden bahsetmiyorsunuz.nedir benim esim benimle evi toplar bulaşik yıkar diyorsunuz kendi sorumluluklarinizi erkege yuklemek ne zamandan beri eşitlik oldu.esiniz diyormu ki benim esim benimle ise geldi proje imzaladı,insaatta calistı,sonrada hep birlikte bir barda arkadaslarim ve esim birlikte kadeh tokusturduk.hangi erkek bunu yaptı.bana küçük bir örneklem üzerinden misal sunmayin.gercekleri gornek için penceren disari bakmaniz yeterli.
O kadar falsolu gereksiz cümleler kuruyorsunuz ki? Ben sürekli erkekleri de savunan mesajlar yazan bir insanım. Yazmadığımı nerden çıkardınız. Kadın da çalışıyorsa erkek de ev işi yapar. Neden kadının sorumluluğu oldu bu şimdi? Çocuklarınızın kadın erkek eşitliğine inanırsa kadına kötü davranacağını iddia ediyorsanız aslında haklısınız çünkü daha siz eşitliğin ne olduğunu kadına doğru davranışın ne olduğunu bilmiyorsunuz. Bunu yanlış aktarmanız da çok olası.