Kadin gibi hissetmiyorum artik..

kocanın hayatında baska bırı olabılır sana yaklasmaması soguk davranması bu yüzden belkıde

tamamda bu kuçuk bir sorun degilki
yani o maç izliyor ben dizi izlemek istiyorum ondan diger odaya gidiyorum demek gibi bisey degil bu
ruhunun yaralanmasi doyurulmamasi fiziksel siddetten daha yaraliyicidir.
Cevaplarınızi okuyunca ne yazdigima dönüp baktım sanki ne olmuş önemli değil bırak böyle olsun demişim gibi bi tutum var zaten ona bi Terapiste gitmesini uzmandan destek almasını tavsiye ettim bunda böyle tek tek cümlelere takılacak birsey yok kavga edip evden gideceğine daha çözüm odaklı düşünmesini tavsiye ediyorum

Usendigi icin sevismeyen adam nedir Allah askina. Bence kesinlikle baska bir sey var doktorlara danismaniz gereken. Evlendiginizden beri mi boyle? Depresyon gibi bir sey olabilir mi?

Onlar istediği zaman siz hayır demiyorsanız siz istediğiniz zaman da o hayır diyemez.

Açık açık söyle benim de cinsel ihtiyaçlarım var diye. Oldu olacak kardeş kardeş oturalım.

Belki bir sorunu vardır. Tedavilik bir durum değil de keyfi ise tepkini koy. Utanılacak bir şey degil bu erkek isteyebiliyorsa siz de isteyebilirsiniz.

cinselık kadar güzel birşey yok hayret insan nsıl istemez

Reactions: KV_
Bulundugum sehirde pek iliski terapisti bulacagimi zannet.iyorum.ama sagol.biraz zamn daha vermeliyim ona .olmadi cok sert konusup bir sure babamlara gixecegim...ah ulan ah var miydi baba evi gibisi...
CANIm ürolog a gidin , beş yıllık evliyim ciddi sorunlarımız vardı, artık ümidimi kaybetmiştim deliriyor ağlıyor dum , 5 yıldır da dilimde , artık çok ciddileştim çok soğudum , bitmesinden korkmadığımı anladığı vakit Dr a Gitmeyi kabul etti , kendi iyi Bi Prof buldu gittik , ciddi düşük testesteron çıktı , yok sayılacak kadar ciddi düşük , yani sıkıntı var mışşşşşş!!! Belliydi zaten!!! Senin anlattıkların gibiydi , iğne ve ilaç tedavisi görüyor şimdi , biraz düEldi ama Benim psikolojim hala düzelmedi ciddi ol Can'ım , yazık etme kendine , değmiyor

Eşiniz kendi problemlerinin farkındadır ancak siz bir talepte bulunmadıgınız sürece bunu sürdürmek işine geldiginden öyle davranıyordur. Yemegini, temizligini hazır yapan birinden kim neden şikayet etsin?

Ona bir şans vermek istiyorsanız cinselligin evliligin bir parçası oldugunu, bu durumu çözmeniz gerektigini söyleyin.

Belki tıbben bir sorun da olmayabilir. Tamamen cinsel yönelimiyle ilgilidir... Ancak ne olursa olsun bunu bilmek sizin hakkınız!

Eğer doktora gitmemekte diretiyorsa da boşanın.

:)) nedeni çoookkkk eskilere dayanıyor. Önceki yaşamlarımdan birinde yaşadığım şeylere.... Neyse işte benim adam istiyor ben istemiyorum
Mutlaka vardır bir nedeni.
Neyse sizin eşiniz için ve sizin için bir sorun yoksa
Aseksüellikte bir tercihtir, taraflar oyle mutluysa kimseyi ilgilendirmez

başlığı okudum ve aklımda direkt gelen 'kesin evli ve kocası ilgilenmiyo'. !
maalesef haklıymışım.

önerimde yok ki..

Siz suslenin... yine bakiminizi yapın elinizden geldigince ...kendiniz icin...kendiniz mutlu olun...ona da bir sey belli etmeyin cinsellik istegini kendi farketsin kendi istesin...bir sorun varmis gibi davranmayin...erotik icerikli film acabilirsiniz ,tv yi kapatip mum yakip slow muzikle kapiyi açabilirsiniz hos kokulu oda parfümü de guzel oluyor...bir de findik fistik gibi kalorisi yuksek hacmi düşük yiyecekler de bir arti olabilir...siz keyfinize bakin keyifli oldugunuzu hissettirin...yorgun bıkkın oldugunuzu farkettirmeyin...aklima gelenler...umarim iyi olursunuz...cocugunuz da var Allah kolaylik versin...

Kadın zaten 2 yıldır bunları yapıyor. Bir 5 yıl daha mı hayatı böyle devam etsin?

Artık özgüvenini kaybetme, cinsel kimliginden soguma noktasına gelmiş.
Evli olmak için neden kendisinden bu kadar vazgecsin?

Eşi eminim farkındadır, bunun normal olmadıgını biliyordur fakat umursamıyor işte.

Kizlar cok sagolun..bugun bir ilgiliydi bana karsi..bebisimle uyumustuk yatak odasinda oglen vakti.bebisim uyandigi gibi basar cigligi dis agrisindan.gelip hemn cocugu aldi.ben biraz daha uyuyacgim.bakar misin dedim bebege.aldi cikti.ben bir sure daha yattim.kalk dedi biraz disari cikalim.ben de yok gelmeyecegim dedim(bir hafta falandir cok mesafeliydim ona karsi,sakin davraniyor,sakin konusuyor ve eski samimi davranislarimi sergilemiyordum.mesela onunla cikip dolasmaya can atarken bu defa hayir diyebildim)sonra tekrar teklif etti.kalkip hazirlandim.topuklu giyince esimin boyunu geciyorum(bu aralar hep topuklu giyiyorum ki guzelligimin altinda kalsin:)) biraz guzellestim velhasil.bir ihtiyacin var mi diye defalarca sordu.ne biliyim.ilgiliydi yani.cinselligimiz kafamda buyuk bir problemken gunluk hayatta da bana ilgisiz davranmasi beni hayli uzuyordu.gunluk hayat ilgisi bu gunluk tam not.ama cinsel hayata yansimasi nasil olur hatta olur mu bilmiyorum.boyle devam ederse hastaneye goturup testosteron olcumu yaptiracahim.

Bencede ınternette veya başka bır ortamda kendını rahatlatıyordur yoksa bir erkeğe bir hafta bıle çok dıye düşünüyorum siz takıp proğramı yukletn takıp edın yada doktora gıtsın veya gızlıce yedıgıne azdırıcı falan kullann derım ben

Düşük libidolu-isteksiz bir adam eşiniz .Belki hormonal problemleri vardır .Yapısı da üşengeç..Yapacak bir şey yok ya kabul edecek böyle yaşayacaksınız ya da ayrılacaksınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…