- 26 Eylül 2016
- 480
- 251
- 18
- Konu Sahibi Berivanatman12
-
kocanın hayatında baska bırı olabılır sana yaklasmaması soguk davranması bu yüzden belkıdeKocam cinsellige hep uzak..cunku kendi rahatina cok duskun..biraz yorulmasin hemen uzanir,yorgunum der,yatar,kalkar,internetin basina gecer ve bu boyle devam edip gider...bu aralar artik haddinden fazla ilgisiz bana karsi..iki yildir evliyiz ve cinsellik tutumu hep boyle.mesela 10 gundur bir birlikteligimiz yok..oncelerinde 2 ayda bir bir ayda bir oldugu da oluyordu..defalarca konustum,kendimi kadin gibi hissetmiyorum.evlilik bu degil dedim.hatali oldugunu kabul ediyor ama hep ayni..yani konusmak fayda etmiyor..Bu bes gundur bebegimi alip baska odada yatiyorum,bizim oda soguk diyorum.zaten cok da merak etmiyor nicin farkli odada yattigimi.bazen kendi bedenimden igreniyorum..kizlar coook yoruldum artik..cirkin bir kadin degilim,girdigim her ortamda ilgiyke bakildigim oluyor.kendimi ovmuyorum gercekten boyle...ama evde ise kwndini kadin hissetmeyen biriyim . yoruldum artik..onun cinsel istegini nasil arttirabilirim..suslen puslen demeyin.enguzel en zarif halimi gordukten sonra bile kafayi yastiga vurup yatan bir kocam var..farkli ne yapabilirim..lutfen guzel birkac oneri sunun ki ve ben de uygulayayim ve kendimi evin hizmetcisi cocugun bakicisi disinda bir kadin gibi de hissedeyim...
Cevaplarınızi okuyunca ne yazdigima dönüp baktım sanki ne olmuş önemli değil bırak böyle olsun demişim gibi bi tutum var zaten ona bi Terapiste gitmesini uzmandan destek almasını tavsiye ettim bunda böyle tek tek cümlelere takılacak birsey yok kavga edip evden gideceğine daha çözüm odaklı düşünmesini tavsiye ediyorumtamamda bu kuçuk bir sorun degilki
yani o maç izliyor ben dizi izlemek istiyorum ondan diger odaya gidiyorum demek gibi bisey degil bu
ruhunun yaralanmasi doyurulmamasi fiziksel siddetten daha yaraliyicidir.
:)) nedeni çoookkkk eskilere dayanıyor. Önceki yaşamlarımdan birinde yaşadığım şeylere.... Neyse işte benim adam istiyor ben istemiyorumbende dayanamiyip yorum yazicam
affiniza siginaraktan
sizin isteksizliginiz altindada
kotu bir cinsel yasam yatyor olmasn
cinselık kadar güzel birşey yok hayret insan nsıl istemezSizi çok kıskandım. Eşim de böyle olsaydı keşke. Valla ben elli yıl o işi yapmasam dururum. Hiç istek yok . hatta keşke elli yıl yapmasak.
Kendimi zorluyorum sıkıyorum o işi yaparken. Ne bileyim hiç hoşuma gitmiyor.
Özür dilerim bir tavsiye veremedim ama konunuzu okuyunca dayanamadım yazdım.
CANIm ürolog a gidin , beş yıllık evliyim ciddi sorunlarımız vardı, artık ümidimi kaybetmiştim deliriyor ağlıyor dum , 5 yıldır da dilimde , artık çok ciddileştim çok soğudum , bitmesinden korkmadığımı anladığı vakit Dr a Gitmeyi kabul etti , kendi iyi Bi Prof buldu gittik , ciddi düşük testesteron çıktı , yok sayılacak kadar ciddi düşük , yani sıkıntı var mışşşşşş!!! Belliydi zaten!!! Senin anlattıkların gibiydi , iğne ve ilaç tedavisi görüyor şimdi , biraz düEldi ama Benim psikolojim hala düzelmediBulundugum sehirde pek iliski terapisti bulacagimi zannet.iyorum.ama sagol.biraz zamn daha vermeliyim ona .olmadi cok sert konusup bir sure babamlara gixecegim...ah ulan ah var miydi baba evi gibisi...
Mutlaka vardır bir nedeni.:)) nedeni çoookkkk eskilere dayanıyor. Önceki yaşamlarımdan birinde yaşadığım şeylere.... Neyse işte benim adam istiyor ben istemiyorum
Siz suslenin... yine bakiminizi yapın elinizden geldigince ...kendiniz icin...kendiniz mutlu olun...ona da bir sey belli etmeyin cinsellik istegini kendi farketsin kendi istesin...bir sorun varmis gibi davranmayin...erotik icerikli film acabilirsiniz ,tv yi kapatip mum yakip slow muzikle kapiyi açabilirsiniz hos kokulu oda parfümü de guzel oluyor...bir de findik fistik gibi kalorisi yuksek hacmi düşük yiyecekler de bir arti olabilir...siz keyfinize bakin keyifli oldugunuzu hissettirin...yorgun bıkkın oldugunuzu farkettirmeyin...aklima gelenler...umarim iyi olursunuz...cocugunuz da var Allah kolaylik versin...
Çocuk olsa ne olur ki canım?tek ilişkide oluyor.Bu tür sorunları olup da çocuğu olmayan kimseyi görmedim nasıl oluyorsa.
Ne önerisi olsun yapacağını yapmışsın yine umru olmamış adamın yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?