- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi Berivanatman12
-
Kadın zaten 2 yıldır bunları yapıyor. Bir 5 yıl daha mı hayatı böyle devam etsin?
Artık özgüvenini kaybetme, cinsel kimliginden soguma noktasına gelmiş.
Evli olmak için neden kendisinden bu kadar vazgecsin?
Eşi eminim farkındadır, bunun normal olmadıgını biliyordur fakat umursamıyor işte.
Evli olmak icin kendinden vazgecmesi mi? "Kendine mutlu olmak icin bak "bu yorum mu cikti bu soylemden? Bazi erkekler kadinlarin kendilerine karsi asiri ilgili olmasini istemez...ve kendini ceker...umursamaz tavirlar alir ...kisi kendi hayatindan mutlu keyifli oldugunda ya da bunu hissettirdiginde yakinmalari bırakıp keyfine baktiginda bakima bile ihtiyac kalmayabiliyor...bu belki ise yarar ugrasmak isterse tabii...soru ne yapabilirimdi ...ben de denediğim bir yontemden soz ettim...bir bucuk haftada 1 olan cinsel iliskimiz haftada 3 e cikti ...herkes farkli tabii...ise yarayabilir diye dusundum...saygilar...
Asiri mert,kafasina hicbir sey takmaya,bu da gelir bu da gecercilerdendi...ama simdi tam tersi...bana karsi oldukca cimri,her an basina bir felaket gelecek endisesiyle yasayan,bu da gelirse bu da olursa biz ne yapacagizcilardan...
Sizi çok kıskandım. Eşim de böyle olsaydı keşke. Valla ben elli yıl o işi yapmasam dururum. Hiç istek yok . hatta keşke elli yıl yapmasak.
Kendimi zorluyorum sıkıyorum o işi yaparken. Ne bileyim hiç hoşuma gitmiyor.
Özür dilerim bir tavsiye veremedim ama konunuzu okuyunca dayanamadım yazdım.
Canlarim kocamin beni taktigi yok.bakin 15 gun oldu hala bir cinsellik yok,sacimi oksamak ne,bana o eski sevgi dolu bakislar ne...tabii ki sadece cinsellik degil kadin olmak..ilgi alaka iltifat demektir de...onu dusunmektir de...evde cocugumla onu yalniz birakiyorum belki acil bir sey olur da yanlarina para birakayim inceliginde dusunmktir de...kizlar benim kocam kendi rahatina cok duskun.kendini benim tarafimdan ele gecirilmis hissediyor(maddi olarak)(hani eve eli bos gelmeme fikri),isin manevi yönunu de benden uzak durarak kendisi eksik birakiyor..velhasil iki yildir gordugum su ki,beni hala karisi olarak kabullenmis degil...bilgisayara takip programi yukledim ama bir sey cikacagini sanmiyorum.benimkinin problemi kafasinda..lanet olsun bana ki onu hic taniyamamisim..sanirim baba evine geri donuyorum..yanimda bir artiyla..
Unutmadan benim esim yillardir ayni.yataklari ayirmaya gitti is senin gibi.cozum olmuyor keci boynuzu soguk pres pekmezi bire birmis .denicek bakalim.kudurunca disardan eve gelmez artik.bana faydasi llmaz yani galiba
corap dene. bildigin file coraplar vucut corapları jartiyer corapları. normal mus corabı al ag kısını kes. özel bölgesiacık olan coraplardan dene. evde firikik ver. belki gizlilik seviyordur eşin. ??Kocam cinsellige hep uzak..cunku kendi rahatina cok duskun..biraz yorulmasin hemen uzanir,yorgunum der,yatar,kalkar,internetin basina gecer ve bu boyle devam edip gider...bu aralar artik haddinden fazla ilgisiz bana karsi..iki yildir evliyiz ve cinsellik tutumu hep boyle.mesela 10 gundur bir birlikteligimiz yok..oncelerinde 2 ayda bir bir ayda bir oldugu da oluyordu..defalarca konustum,kendimi kadin gibi hissetmiyorum.evlilik bu degil dedim.hatali oldugunu kabul ediyor ama hep ayni..yani konusmak fayda etmiyor..Bu bes gundur bebegimi alip baska odada yatiyorum,bizim oda soguk diyorum.zaten cok da merak etmiyor nicin farkli odada yattigimi.bazen kendi bedenimden igreniyorum..kizlar coook yoruldum artik..cirkin bir kadin degilim,girdigim her ortamda ilgiyke bakildigim oluyor.kendimi ovmuyorum gercekten boyle...ama evde ise kwndini kadin hissetmeyen biriyim . yoruldum artik..onun cinsel istegini nasil arttirabilirim..suslen puslen demeyin.enguzel en zarif halimi gordukten sonra bile kafayi yastiga vurup yatan bir kocam var..farkli ne yapabilirim..lutfen guzel birkac oneri sunun ki ve ben de uygulayayim ve kendimi evin hizmetcisi cocugun bakicisi disinda bir kadin gibi de hissedeyim...
Kocam cinsellige hep uzak..cunku kendi rahatina cok duskun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?