- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
- Konu Sahibi Berivanatman12
-
Yarısına kdr okudum tıkandım cinsel hayatın yok bebegin var nasıl oldu bu ilginççKocam cinsellige hep uzak..cunku kendi rahatina cok duskun..biraz yorulmasin hemen uzanir,yorgunum der,yatar,kalkar,internetin basina gecer ve bu boyle devam edip gider...bu aralar artik haddinden fazla ilgisiz bana karsi..iki yildir evliyiz ve cinsellik tutumu hep boyle.mesela 10 gundur bir birlikteligimiz yok..oncelerinde 2 ayda bir bir ayda bir oldugu da oluyordu..defalarca konustum,kendimi kadin gibi hissetmiyorum.evlilik bu degil dedim.hatali oldugunu kabul ediyor ama hep ayni..yani konusmak fayda etmiyor..Bu bes gundur bebegimi alip baska odada yatiyorum,bizim oda soguk diyorum.zaten cok da merak etmiyor nicin farkli odada yattigimi.bazen kendi bedenimden igreniyorum..kizlar coook yoruldum artik..cirkin bir kadin degilim,girdigim her ortamda ilgiyke bakildigim oluyor.kendimi ovmuyorum gercekten boyle...ama evde ise kwndini kadin hissetmeyen biriyim . yoruldum artik..onun cinsel istegini nasil arttirabilirim..suslen puslen demeyin.enguzel en zarif halimi gordukten sonra bile kafayi yastiga vurup yatan bir kocam var..farkli ne yapabilirim..lutfen guzel birkac oneri sunun ki ve ben de uygulayayim ve kendimi evin hizmetcisi cocugun bakicisi disinda bir kadin gibi de hissedeyim...
Bu senle ilgili bir problem değil.Kocam cinsellige hep uzak..cunku kendi rahatina cok duskun..biraz yorulmasin hemen uzanir,yorgunum der,yatar,kalkar,internetin basina gecer ve bu boyle devam edip gider...bu aralar artik haddinden fazla ilgisiz bana karsi..iki yildir evliyiz ve cinsellik tutumu hep boyle.mesela 10 gundur bir birlikteligimiz yok..oncelerinde 2 ayda bir bir ayda bir oldugu da oluyordu..defalarca konustum,kendimi kadin gibi hissetmiyorum.evlilik bu degil dedim.hatali oldugunu kabul ediyor ama hep ayni..yani konusmak fayda etmiyor..Bu bes gundur bebegimi alip baska odada yatiyorum,bizim oda soguk diyorum.zaten cok da merak etmiyor nicin farkli odada yattigimi.bazen kendi bedenimden igreniyorum..kizlar coook yoruldum artik..cirkin bir kadin degilim,girdigim her ortamda ilgiyke bakildigim oluyor.kendimi ovmuyorum gercekten boyle...ama evde ise kwndini kadin hissetmeyen biriyim . yoruldum artik..onun cinsel istegini nasil arttirabilirim..suslen puslen demeyin.enguzel en zarif halimi gordukten sonra bile kafayi yastiga vurup yatan bir kocam var..farkli ne yapabilirim..lutfen guzel birkac oneri sunun ki ve ben de uygulayayim ve kendimi evin hizmetcisi cocugun bakicisi disinda bir kadin gibi de hissedeyim...
Yarısına kdr okudum tıkandım cinsel hayatın yok bebegin var nasıl oldu bu ilginçç
Ben onu kast etmedim 1 gece de hamile kalan da var fakat cocuk neyin acelesi ? Birde eşin gay olablr mi bunlar olagan seyler yaniCok sevismek degil dogru zamanda sevismek onemli, ondandir.
Hani bize ekmek versin, bunun içinde bizi dövmesin yeter diyorsunuzOrası öyle yoktu tabi ama çok ciddiye bağlama konuyu kimseyi ikna edemezsin sana cocuguna iyi bakıyorsa hakaret şiddet görmuyorsan sadece böyle bi konuyu çok büyütme çözüm odaklı davran derim
Önceki msjlarimi da okumanızı tavsiye ederim evet bi erkeğe de onu derim hersey cinsellik değil ve cozulmuycek mesele değil buHani bize ekmek versin, bunun içinde bizi dövmesin yeter diyorsunuz
Hayvandan farkımız yokmuş meğerse
Bu yorumlar beni gerçekten çok üzüyor.
Adamın biri karım benle her gece beraber olmuyor beni ihmal ediyor dese
O kocayada, karn akşam bi tas çorbanı koyuyor çocuğuna bakıyor yeter dermiydiniz.
Yoksa kadına kocanı ihmal etme seni aldatır diye ültimatom çekermiydiniz
Ne kocalar duyuyoruz tek derdi bu olsun cozulmiycek mesele değil diyorum başkasıyla evlense cinsellik olup hor görme dayak olsa ne diycektiniz herkes 4 4 luk bi evlilik yasayamiyorHani bize ekmek versin, bunun içinde bizi dövmesin yeter diyorsunuz
Hayvandan farkımız yokmuş meğerse
Bu yorumlar beni gerçekten çok üzüyor.
Adamın biri karım benle her gece beraber olmuyor beni ihmal ediyor dese
O kocayada, karn akşam bi tas çorbanı koyuyor çocuğuna bakıyor yeter dermiydiniz.
Yoksa kadına kocanı ihmal etme seni aldatır diye ültimatom çekermiydiniz
bende dayanamiyip yorum yazicamSizi çok kıskandım. Eşim de böyle olsaydı keşke. Valla ben elli yıl o işi yapmasam dururum. Hiç istek yok . hatta keşke elli yıl yapmasak.
Kendimi zorluyorum sıkıyorum o işi yaparken. Ne bileyim hiç hoşuma gitmiyor.
Özür dilerim bir tavsiye veremedim ama konunuzu okuyunca dayanamadım yazdım.
iki tarafin mutlu oldugu surecedeÖnceki msjlarimi da okumanızı tavsiye ederim evet bi erkeğe de onu derim hersey cinsellik değil ve cozulmuycek mesele değil bu
tamamda bu kuçuk bir sorun degilkiN
Ne kocalar duyuyoruz tek derdi bu olsun cozulmiycek mesele değil diyorum başkasıyla evlense cinsellik olup hor görme dayak olsa ne diycektiniz herkes 4 4 luk bi evlilik yasayamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?