• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın hastalıkları enfeksiyon

zeyey99

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
16
Kizlar mantar var bnde de idrarda yanma gibi hissediyorum bazen kasıklarda ağrı oluyor idrar yolunda enfeksiyon varmış acaba enfeksiyon gecmismidr ulstasyonda girdim iyi çıktı arada ağrım var havalardan fazlada gidemiyorum kadın hastalıkları ulstasyona koydu iki küçük kist var dökülür bunları takip ediyoruz dedi agrimi kafama takiyorum ne ağrısı bilemiyorum Altan muayeneyi de korktum yaptırmadım antibiyotik içiyorum toz kullandim 2 kere doktorda iyi konuştu üroloji doktoru ama kadın hastalıkları mi bir şey bilmiyorum yasayan varmı böyle bir şey kurt ilacı bile kullandım o yapıyordur diye enfeksiyon idrar yoluna

Bende 1 ay önce kaşıntı ve kaşıntıdan sonra tahriş sebebi ile önce sağlık ocağına gittim idrar testi yaptırdım. Suda eriyen bir dozluk antibiyotik verdi dr. Geçmedi. 15 gün sonra kadın doğuma gittim ve özellikle vajinal muayene istedim çünkü sorunun çözülmesini ve kaşıntıdan kurtulmayı istedim. Dr antibiyotik yazmak istemiyorum hamilesin bol su iç. Bir paket fitil verdi içinde 6 adet var. Ve bir krem verdi. Son iki fitil kaldı ama bayağı geçti ve rahatladım.

Bende 1 ay önce kaşıntı ve kaşıntıdan sonra tahriş sebebi ile önce sağlık ocağına gittim idrar testi yaptırdım. Suda eriyen bir dozluk antibiyotik verdi dr. Geçmedi. 15 gün sonra kadın doğuma gittim ve özellikle vajinal muayene istedim çünkü sorunun çözülmesini ve kaşıntıdan kurtulmayı istedim. Dr antibiyotik yazmak istemiyorum hamilesin bol su iç. Bir paket fitil verdi içinde 6 adet var. Ve bir krem verdi. Son iki fitil kaldı ama bayağı geçti ve rahatladım.

Bnde fitil var ama baya yakıyor dayanamıyorum oraya takınca başka marka vardı 3 tne onu takınca sarı bu akıntı yapıyor sonra geçiyor fitilde de o markayı alırım da idrarda koyuluk var bnde onu kafama takiyorum havalardanda gidemiyorum sürekli küçük kızım var şubata yanımda saglik ocağı açılacak orayı beklemeye çalışıyorum idrar vericem tekrar

Back
X