Kadın hastalıkları

Gamzeeeqwe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2022
8
0
1
25
Genital bölge rahatsızlığından cildiyeciye gittim ve bana mantar ilacı verdi bir süre kullandım ama hic bir yararı dokunmadı ardından başka şehirde cildiyeciye gittim normal olduğunu söyledi genital bölgemdeki siğile benzeyen şeyler çoğalmaya başladığını fark ettim ve tekrardan başka şehire gitmeye karar verdim ancak o da bana gelişim çağında olduğum için olduğunu ve normal olduğunu söyledi fakat daha da arttı ve ben tekrardan kadın doğum a başvurdum ve bana 5tane ilaç verdi fakat hic bir şeye yaramadı ne yapacağımı bilmiyorum

Merhabalar öncelikle kaç yaşındasınız ? Kilo sorununuz kıl sorununuz var mı ? Birse bekar mısınız ?

14 yaşınızdan beri mi var? hiç cinsel temasınız oldu mu?

doktorlar ne olduğunu söyleyip önemsemediler? özelde bir doktora gidip muayene olun. bir de smear testi verin

14 yaşınızdan beri mi var? hiç cinsel temasınız oldu mu?

doktorlar ne olduğunu söyleyip önemsemediler? özelde bir doktora gidip muayene olun. bir de smear testi verin
14yaşımdan beri var hiç cinsel temasım olmadı ve coğu doktor ya normal olduğunu ya da bir kaç ilaç ve krem verip geçiştirdi ancak işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…