- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Boyle bir zihniyette ki hele okumus bir insana anca uzulurum. Ne bicim dusunce. Aldatan naparsan yap aldatir zaten. Seven pijamayla daginik saclarla da sever.Merhaba
Kursa gidiyorum halk eğitim merkezinde. Çocuk gelişimi üzerine eğitim veriliyor. Bugün konu derste eğer kadın bakimsiz paspal ve her gece ona başım ağrıyor derse hiç aldatırım demesin dedi hoca. Ve katılanlar oldu. Inanabiliyor musunuz eşin hicbir sucu kabahati yok butun suc kadindaymis. Dışarı itiyormuşuz adamı. Hiç aglamayalimmis. Her aksam kapıyı güler yüzle açıp güzel kıyafetlerle karsilamamiz gerekiyormus... bunları yapmazsak adam memnun olmazmış.
Ben mi çok katı düşünüyorum bilmiyorum ama her gece adamla birlikte de olsan aldatan adam yine aldatır. Böyle bir şey var mı? Ben de madem siz de öldürülen şiddet giren kadinlar için de aynı şekilde düşünüyorsunuz hocam dedim. Kadın dırdır ettiği icin mi adam öldürüyor karısını? Hep kadın mı suçlu dedim. Hayırdır sen daha önce aldatildin mı dedi.... Illa böyle düşünmek için bunu yasamak gerekmiyor dedim. Ve eve geldim şuan düşünüyorum. Bir kadın böyle düşünüyorsa erkekler on misli düşünür.
Paylaşmak istedim. Bunu eğitim görmüş biri söylüyorsa üstüne söyleyecek bisey yok bence. Tek sebep biziz. Kadinlar... Kadın olmak bu kadar zor olmamalı. Bu ülkede bunlari konuştuğum icin utanıyorum.
Hoca soyledi. Sinifin cogu katildi. Adamin gozu disardaysa suc kadinin mi olmali? Ve daha once aldatildigimi sormasi da isin en ilginc tarafiydi bence. Susmadigim için konu benim ozel hayatima kadar geldi.bir de hoca mi bunu soyleyen? yazik
Ben olsam sanırım sizin gibi birinden öğrenecek bişeyim yok der bi daha da gitmezdim. Hocayı da şikayet ederdimMerhaba
Kursa gidiyorum halk eğitim merkezinde. Çocuk gelişimi üzerine eğitim veriliyor. Bugün konu derste eğer kadın bakimsiz paspal ve her gece ona başım ağrıyor derse hiç aldatırım demesin dedi hoca. Ve katılanlar oldu. Inanabiliyor musunuz eşin hicbir sucu kabahati yok butun suc kadindaymis. Dışarı itiyormuşuz adamı. Hiç aglamayalimmis. Her aksam kapıyı güler yüzle açıp güzel kıyafetlerle karsilamamiz gerekiyormus... bunları yapmazsak adam memnun olmazmış.
Ben mi çok katı düşünüyorum bilmiyorum ama her gece adamla birlikte de olsan aldatan adam yine aldatır. Böyle bir şey var mı? Ben de madem siz de öldürülen şiddet goren kadinlar için de aynı şekilde düşünüyorsunuz hocam dedim. Kadın dırdır ettiği icin mi adam öldürüyor karısını? Hep kadın mı suçlu dedim. Hayırdır sen daha önce aldatildin mı dedi.... Illa böyle düşünmek için bunu yasamak gerekmiyor dedim. Ve eve geldim şuan düşünüyorum. Bir kadın böyle düşünüyorsa erkekler on misli düşünür.
Paylaşmak istedim. Bunu eğitim görmüş biri söylüyorsa üstüne söyleyecek bisey yok bence. Tek sebep biziz. Kadinlar... Kadın olmak bu kadar zor olmamalı. Bu ülkede bunlari konuştuğum icin utanıyorum.
Keşke.. Ama bu sertifikayı bu kıs almak durumundayım. Ancak fikrimi söylemekle yetindim.Ben olsam sanırım sizin gibi birinden öğrenecek bişeyim yok der bi daha da gitmezdim. Hocayı da şikayet ederdim
Hocanın cinsi pardon cinsiyeti nedir?Merhaba
Ben mi çok katı düşünüyorum bilmiyorum ama her gece adamla birlikte de olsan aldatan adam yine aldatır. Böyle bir şey var mı? Ben de madem siz de öldürülen şiddet goren kadinlar için de aynı şekilde düşünüyorsunuz hocam dedim. Kadın dırdır ettiği icin mi adam öldürüyor karısını? Hep kadın mı suçlu dedim. Hayırdır sen daha önce aldatildin mı dedi.... Illa böyle düşünmek için bunu yasamak gerekmiyor dedim. Ve eve geldim şuan düşünüyorum. Bir kadın böyle düşünüyorsa erkekler on misli düşünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?