Kadin hic aldatildim demesin.......

Çocuk gelişimi eğitiminde hoca neden ve nasıl böyle konulara girer buna takıldım ben.

Hayatı paylaştığın, eş olduğun insanın gözünün içine baka baka yalan söylemek, salak yerine koymak karaktersizliktir.
Hiçbir bakım, güzellik bu karaktersizliğe çare olamaz.

Keşke siz de"asıl siz bunları yaşadığınız ve affettiğiniz için eşiniz adına bahane buluyor gibisiniz" deseydiniz.
Aldatılıp affeden kadınlar ve aldatan erkekler bayılıyor böyle genellemelere.

Kadın. Üç çocuktan sonra üniversiteye gitmiş ve ise girmiş biri.
Kadının en büyük düşmanı her zamanki gibi yine bir kadın...
Zaten bende öyle tahmin ederek sormuştum.
Kendi doğasına bırakın.

insanlar çapı kadar konusur
o hocanın hacmı okadarmıs
oylelerıne yav he he deyıp gecıyorum maalesef var boyle ınsanlar ve bunlar üreyıp cogalıyorlar...
colugumuzun cocugumuzun basına bela olmazlar ınsallah tek dılegım bu allah herkese layıgını versın.

Hayırdır sen aldatıldın galiba,
Bu konudaki detaylara gayet hakimsin deseydin

Canın hocana eğitim görmüş demissin gördüğünü düşünmüyorum ben onun eğitim falan eğitim ona hiç bir şey katmamış eğitimciyim diye dolaşmasın

Bu düşüncede olan ve aldatan erkeğin eğitimlisi ,cahili olmmaz.evrımını tamamlayamamış ne idiği belirsiz bir çisimdir bana göre

Hergece birlikte de olsan ne kadar güzel ve bakımlı tatlı dilli güler yüzlü olsanda adamın mayası bozuksa her şekilde aldatıyor en mutlu anında bile ihaneti yapıyorsun bu sadece erkek yapar olayı değil aldatan birçok kadına da rast geldim kimi kadın ilgisizlikten sevgisizikten şikayet ederken erkek kadın için deli divane olup hergün nasıl mutlu ederim diye çabalarken aldatılan erkekte mevcut kadın erkek olayı değil bu bana göre kişilik olayı..

Hocanız çok sığ bir insan. Egitimle, ilimle bilimle duzelcek bisey degil bu. Iq ve eq (duygusal zeka) dusuklugunden ileri geliyor bence. Bu zeka seviyeleri dustukce beyindeki yozlaşma da artiyor haliyle. Bir hatayi yalnizca bir kisinin uzerine yüklemek yalnizca böylesi zeka yoksunlarinin onaylayabilecegi bir sey olabilir.

Her şeyden önce iliskiler bir denge uzerine kuruludur. Ünlü bir söz vardır; sen bir cicege fazla su verirsen de o cicek kurur, az su verirsen de. Denge bozulduysa iliski catirtamaya baslar ve bunun tek cozumu disarida degildir. Mutsuz veya hosnutsuzsan o iliskiyi bitirirsin. Iliskiyi bitirmek yerine (sirf korkakligin yuzunden) esini aldatip kendini rahatlatmak icin boyle ucube bir yola (bahaneye) basvurursan bu senin haysiyetsizligini karaktersizligi gosterir. Keşke böylesi aptal bir kadindan (egitimci!) egitim almak zorunda kalmasaydiniz.

Ben neler biliyorum kadin bakimli herkes parmakla gosteriyor kocasına cinsel anlamda hayir demiyor ona ragmen kocasi aldatma pesinde buna ac gozluluk denir kimse kusura bakmasin

Kaç konu okuduk burada "eşim çok ilgiliydi, hiç aklıma gelmezdi, ondan ummazdım, şoktayım, gayet de bakımlıyım, çevremdeki herkes de beğenir" yazan kadınları.
Bunlara ne buyurur acaba o eğitimci!?

Kesin "adama yeterli gelmiyormuş daha çok uğraşması lazımmış" derdi değil mi?
Çünkü hep kadın uğraşıp çaba göstermeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…