Kadin hic aldatildim demesin.......

Canım bunun eğitim seviyesiyle hiç alakası yok karakter ve ahlak meselesi. Eğitimci diye bahsettiğin kişi kamuya açık bir insan. Size bunları anlatırken ahlaki değerleri anlatmak yerine kendi fikrini beyan etmiş. Karşındakini rahat bir kafaya sahip biri olarak görme sakın o bambaşka bir durum resmen karakterinde bir bozukluk var. Heleki toplumda sözünü bir topluluğa rahatça geçirebilen bir insanın bu düşüncelere sahip olması çok rahatsız edici. Allah bizleride, gelecek nesilide bu tür düşüncelerden uzak tutsun

Hangi sehir?

o zaman adriana ve beyonce nin aldatıldığı, rihannanın tıpsız bır adamdan dayak yediği bır dunyada sizin hocanızın aldatılması ,dayak yemesi mubah ve mustehak.

kadın yemeği güzel yapsın,
kadın doğursun incecik olsun,
kadın ev işi yapsın bakımlı olsun,
kadın işe gitsin evin yükünü alsın,
kadın çocuk baksın kocasını hoş etsin.

koca ne yapsın canım istedi gel.
yemek nıye guzel değil,azıcık kılo ver bakk başka karıya gıderım!
tek işi işe gıdıp gelmek olsun.
eve gelsin göbek kaşısın,
don atlet ortalığa yaysın, dişini ayda bır fırçalasın,
temilziğine dıkkat etmesin
ama kadın ona yanaşsın sevsin bırde üstüne aldatılsın.
hocanız bence bu üste yazdıklarımı hakedıyor.onun istediği bu.

Bunu söyleyen hoca kocasına nasıl davranıyor acaba çok merak ettim..
ya geyşalık yapıyordur
ya da fena aldatılıyordur :) ama bıle bıle bosanmıyordur o erkek yapar dıyordur
erkeklerı pohpohlayalım onları memnun edelım kafasında cunku

Bir insanın karşıdakinin ne yaptığına bakmasızın kendine ait ahlaki değerlerinin olması gerektiğini öğrenmemiş olması ne yazık. Birde 3 tane çocuk büyütmüş bu kafayla.

Ben hocasıyla aramda bu konuşmaların geçtiği kursa devam etmezdim. Savununca yoksa aldatıldınız mi demesi çok küstah bir cevap çünkü, zihniyeti de başlı başına problem zaten.

Siz harika bir kadinsiniz... o zihniyetler cocuk yetistiriyor ya topluma aciyorum. Allah bildigi gibi yapsin. Hocaya hoca demem de o şahsa katilan hem cinslerimize de Allah akil versin

Bu öğretici kılıklı kadın kesin evli erkekle ilişkisi var . Bu sözleri düşünüyor ve de toplulukta söyleyebiliyorsa o naneyi yemiştir. Ayrıca orası eğitim yeri değil dedikodu merkezi olmuş, Müdüre gerekirse il Meb müdürüne şikayetçi olun eğitim yerine boş muhabbet ettiği için

Açsın magazin izlesin ünlüler de bakımsız da ondan mı aldatılıyor acaba? Şeyinin kılını kesmekten aciz adamlar kadını aldatacak sonra da kadın bakımsızdı vay efendim asık suratlıydı.

Böyle kadınlar bir erkeğin hayatındaki ikinci kadın olmayı tercih ederler ve vicdan rahatlatıcı bahaneleri hazırdır. Ama o çok mutsuzdu, karısı çok bakımsızdı, anlaşamıyorlardı o evlilik zaten bitmişti filan.. Tabi diğer kadın binbir eziyetle evde çocuk büyütüp adamın donunu yıkarken yorgunluktan asık bir suratı olduğu için beyefendi de haklı olarak suratsız karısının ütülediği cillop gibi gömleği giyip dışarıda böyle kadınlarla günü gün edecek. Ne kadar mantıklı bir gerekçe

Valla maalesef ki çok yobaz tiplerin içine düşmüşsünüz.
Doğru bildiklerinizi savunmaya devam edin derim..
Size baskı yapmalarına izin vermeyin.

Kendisiyle aynı fikirde olmayınca söylediği sözler çok hadsizce, çok zavallıca...
Maalesef O zihniyetteki birisine ne söylense boş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…