- 31 Ocak 2025
- 94
- 50
- 3
- 29
- Konu Sahibi aytenkarcan
-
Vala ne bilim baksisi bana dokunuşu elimi tutması aşırı mutlu ediyor ten uyumu dedikleri bu olsa gerek diyorum ama diğer yanim evlensen bu seni umursamszYeni bir yazı okumuştum ve denedim başkalarında doğru çıktı. Sizede sorayım, düşündüğünüz kişinin neyine aşıksınız neyini seviyorsunuz?
İşte yanlis his olma olayı var miİçinde bir yer yanlış diye bağırıyorsa boşuna degildir. O sese kulak vereceksin.
Olmaz. Genel bir kaygı durum bozuklugunuz yoksa eğer olumsuz olan hisler boşuna olmaz. Tabi siz direk hisle hareket etmeyin. O hisse kulak vererek mantığızı asla kenara bırakmadan cok iyi gozlemleyin.İşte yanlis his olma olayı var mi
Sizinki o zaman şuan duygusal bağ değil anladığım. Yani karakteriyle alakalı hiçbir şey demediniz. Ama mantıklı bir şekilde evlenince umursamayacağını farketmişsiniz. Açıkçası umursamayan, gamsız özellikle merhametsiz erkek asla ömür emanet edilecek kişi değil. Her şey ten uyumu değil maalesef.Vala ne bilim baksisi bana dokunuşu elimi tutması aşırı mutlu ediyor ten uyumu dedikleri bu olsa gerek diyorum ama diğer yanim evlensen bu seni umursamsz
Unideki cocuktan mi bahsediyoruz herhalde yine?Merhabalar evli kadınlar aşık olup gözünüz görmeyip evlenip ama icinzide tam oturmamış şeyler yıllar sonra pişmanlıkla sonuçlandı mi bir hoslandigim aşık olduğum insan var içimden çok iyi ses çıkmıyor ama aşık olup evlenip te pişman olmak istemiyorum.kadin hisleri doğrumudur kalbimi değilde hissiyatimi mi dinlemem gerek?
Bence sen bu iliskiye bi adim at artik Evet
Güven vermiyor gibi beni sanki yarı yolda birakir gibi hissediyorum evlensem de sizce hislerim doğru olabilir mi diğeri bana daha çok güven veriyorduBence sen bu iliskiye bi adim at artik
Ben guven hissedemedigim biriyle arkadaslik dahi edemiyorum kiGüven vermiyor gibi beni sanki yarı yolda birakir gibi hissediyorum evlensem de sizce hislerim doğru olabilir mi diğeri bana daha çok güven veriyordu
Nasil diyim birşeyini görmedim somut ama bir olumsuz hislerim var o yüzden de bu konuyj actim hislerimiz gercekmidirBen guven hissedemedigim biriyle arkadaslik dahi edemiyorum ki
Tam birşey göremedim ama tabi çok beklediğim birşey de gormediKarşıdan bişey gormeyıp kendı kendınıze olumsuz hislere kapıldıysanız bişey diyemem ama karşıdan bişeyler görüp hisleriniz sizi zorluyorsa hislerinize guvenın doğru söylüyordur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?