Kadın hisseder mi?

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
26
Merhaba. Dün erkek arkadaşımın kuzeniyle bir işi vardı. Aradı kuzeni sevgilini de getir tanışalım dedi. Yanında iki kız arkadaşı da varmış. Ben önce gitmek istemedim ama ayıp olmasın diye gittim. Ben 19 sevgilim 21,kuzeni ve iki kız 25 yaşındalar. Kızlar da çok güzel maşallah. Kızlardan biri sevgilimin kuzeninin başka taraftan kuzeni zaten sevgilimi de biliyor. Diğeri de o kızın arkadaşı ortamla ilgisi yok yani. İlk dediğim kız gayet sıcakkanlı davrandı abla gibiydi. Sevgilime de ben senin küçüklüğünü bilirim tarzında yaklaştı hep. Diğer kız bir değişikti. Bir kaç kere bozmaya çalıştı beni. Ve sürekli espri yapıp sevgilime bakıyordu. Ben önce saçmalama aralarında 4 yaş var diye düşündüm. Ama gerçekten hisseder ya insan aynen öyle. Hesap öderken o kadar yer varken geldi sevgilimin dibime girdi. Orda sinirlendim ama bişey demedim gittim yanına ben de. Bir şey konuşuluyor mesela bana hiç bakmıyor gözü sürekli sevgilimde. En son arabayla bırakıcaktık kızları bölümlerine. ( o kız bizi de bırakır mığsaaannn dedi çünkü) arabayı gördü. Vaaay senin araban güzelmiş neden o zaman çekilişe katıldım hakkımızı yedin diyip elini omzuna koydu. Sonra erkek olan kuzeni " sanane adam belki sevgilisine vericek arabayı allah allah" dedi şakayla karışık. Ben de gülümsedim sadece. Kızlrı bıraktıktan sonra da kızdan hoşlanmadığımı söyledim sevgilime ve kuzenine. Sevgilim saçmalama dedi. Şimdi herkes senin sevgilinin peşinde değil diyecek olanlar olur ama gerçekten normalde o düşüncede değilim. Ama dün hissettim işte. Ve sinirden kudurdum neden kıza laf sokmadım diye. Sadece ters ters baktım çünkü. Ben sevgilisi olan bi erkeğe çok dikkatli davranırken, sevgilisi kıskançtır araları bozulur vs diye düşünürken böyle kızların olması benim çok canımı sıktı. Yaşım küçük diye beni ciddiye almadı diye düşünüyorum ve sinirleniyorum. Sizce haksız mıyım? Anlattıklarımda abartıyorsam eğer söyleyin lütfen çünkü objektif bakamıyorum olaya..

Hahaha o yamuk agizla konustuysa belli etmis kiz kendiniii :) bak canim bu gibi durumlarda yaşa falan bakmaz kimse once bunu bil, diğeri ise belli ki kiz asilmaya calismis bir nevi yani ben olsam oyle anlardim ki anlattiklarindan buna varilirr.. zamanla tahammül etmemeye baslarsin boylelerine, sana saygisi yoksa sende saygi duyma bu tarz kişilere ve ortami birak git. İnan sen degerli olursun. Haaa erkek tabii ki sacmalama diyecek cunku hosuna gider paylasilamayan insan olmak, sana yapilsa sen kuyruk salladin olur ama ...neyse konu dagilmasin. En iyisi sen bi daha o kizla ayni ortamda bulunma ve bu konuda sevgilini uyar bakalim ne tepki verecek

Hissedecek bir sey kalmamis ki.:KK45: Var boyle tipler sevgilinden eminsen kafana takma. Kizin yasi biraz buyukmus bir nevi seni rahatsiz etmek istemis sanirim. Boyle kizlar icin argo bir kelime de var. Kullanmaya gerek gormuyorum.

Son düzenleme:
ohooo çok var bu tiplerden. Sevgilinin davranışına bak sadece. Önemli olan o. Yoksa bu kız gitse başka kız olacak..Adamı darlama başkasının edepsizliği yuzunden

:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:böyle kusarım o kızın üstüne.. Tostluk peynire bak sen :kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:

evet sevgilisi yanında olan erkekelre asılmak gibi hobisi olan kızlar var evet. kesin yani. çünkü esrpi yapmış filan. hhıhım.

evet sevgilisi yanında olan erkekelre asılmak gibi hobisi olan kızlar var evet. kesin yani. çünkü esrpi yapmış filan. hhıhım.
Hahaha o yamuk agizla konustuysa belli etmis kiz kendiniii :) bak canim bu gibi durumlarda yaşa falan bakmaz kimse once bunu bil, diğeri ise belli ki kiz asilmaya calismis bir nevi yani ben olsam oyle anlardim ki anlattiklarindan buna varilirr.. zamanla tahammül etmemeye baslarsin boylelerine, sana saygisi yoksa sende saygi duyma bu tarz kişilere ve ortami birak git. İnan sen degerli olursun. Haaa erkek tabii ki sacmalama diyecek cunku hosuna gider paylasilamayan insan olmak, sana yapilsa sen kuyruk salladin olur ama ...neyse konu dagilmasin. En iyisi sen bi daha o kizla ayni ortamda bulunma ve bu konuda sevgilini uyar bakalim ne tepki verecek

Konu kapandı gitti kızla da bir daha denk gelmeyiz muhtemelen. Yapım gereği o an tepki veremiyorum utangacım biraz yani ortamı falan terk edemedim malesef

ohooo çok var bu tiplerden. Sevgilinin davranışına bak sadece. Önemli olan o. Yoksa bu kız gitse başka kız olacak..Adamı darlama başkasının edepsizliği yuzunden

Konuyu bir daha açmadım zaten erkek arkadaşımın davranışlarına da baktım yanlış bir şey görseydim uyarırdım umarım bir daha aynı ortama düşmeyiz

Seni kıskandırmak için bilerek yapmıştır böyle tipler malesef mevcutt

Ha demeyi unuttum hisseder misal ben daha önce nişanlıyken nişanlımın kuzeninin sevgilisine ayar olmuştum sevgilisi yanındayken bile sanki nişanlım sevgilisiymiş gibi davranıyordu ve ben görüşmeyi kestirmiştim gerçi geçmişte kaldı ama olsun :D

Ha demeyi unuttum hisseder misal ben daha önce nişanlıyken nişanlımın kuzeninin sevgilisine ayar olmuştum sevgilisi yanındayken bile sanki nişanlım sevgilisiymiş gibi davranıyordu ve ben görüşmeyi kestirmiştim gerçi geçmişte kaldı ama olsun :KK70:

Allahtan sürekli görüşmek zorunda kalacağımız bir kız değil. Yakın çevreden biri olsa kafayı yerdim muhtemelen

Back
X