Kadin hissedermi gercekten...?

Sadece bunlardan aldatıldığınızı çıkaramazsınız bence ama bakımlı fit olmanızı istiyor olabilir .
Yani istediği şeyde de haklı bence artık kadınlar o kadar bakımlı ve şık ki sizde bakın kendinize Önem verin .

Bakımlı olmanızı istemesi en doğal hakkı...

Kıllı kadından hoşlanan erkeklerin var olduğunu sanmıyorum...
yoo, var. bizzat tanıyorum.
kıl kusulacak bir şey değil. vücudunuzun doğal yapısı.
erkeğe gelince iğrenç durmayan kol kılı, bacak kılı neden kadında mide bulandırıcı?
kol kılı almamak bakımsızlık değildir.
özel bölge, koltuk altı gibi hijyene ihtiyaç duyulan bölgelerde kıla dikkat etmek gerek.
yoksa bıyıktır, kaştır… bunlara mide bulandırıcı demek son derece ayıptır. kişinin kendi tercihidir, almamayı tercih etmesi de son derece normaldir.

Bende eşime diyorum artık. Biraz kilo ver, parfüm sık, dişlerini sık fırçala, şunu bunu giyme diye.
Eşim salmaya başladı. 8 senelik evliyiz iki çocuğumuz var bizimde
Bence normal bi durum.

Aldatmıyor olabilir ama etrafında beğendiği biri olabilir bakımlı zayıf.ona karşı biseyler hissedip biseyler olduysa konuşma yakınlaşma vs kendini suçlu hissedip size normalden daha fazla yakınlık gösteriyor olablirmi vicdani rahatlatmak için.sizde bakın kendinize o istediği için degl kendiniz icinde

çevresindeki kadınlara bakıp bakıp bu kafalara geliyordur. kredi kartını al bi bakım yaptır akıllanır

bıyıkta kadına yakışmıyor bacım

Ama ayni zamanda hem beni elestirmesi hemde daha cok ilgi göstermesi tuhaf degilmi?
onun bu isteklerini daha fazla hevesle yapmanı istiyor olabilir. bunları bağırıp çağırarak söylese senin hoşuna gider miydi, isteyerek yapmak içinden gelir miydi? ayrıca bence istedikleri de gayet normal şeyler. kiloyu falan geçiyorum erkek olsam kıllarını almayan bi eşim olmasını istemezdim. bence başta bunları normal karşılıyor diye sen de fazla salmış gibisin. biraz kendine dikkat edersen ikiniz için de daha iyi olur

bıyıkta kadına yakışmıyor bacım
ben de yakıştırmıyorum, o yüzden bıyıklarımı alıyorum.
ama bıyıklarını almayan hiçbir kadına “pis, mide bulandırıcı, iğrenç” diyemem. kusan emoji koyamam. bu ayıptır ya.
bıyığın hijyenle alakası sıfır çünkü.

kadınların üzerindeki vücut baskısı artık yetmedi mi?
bırakalım bacağının kılını alıp almamaya kendimiz karar verebilelim artık…

mideniz bulanırmı bilmiyorum..bilen arkadaşlar mutlakada vardır..avrupada almıyor kadınlar ..birde saç tarar gibi koltuk altlarının kıllarını tarıyorlar...bir de .......göçmenlerde galiba kadınlar bacak tüylerini almıyorlar ..biz alışık değiliz tuhaf ve kirli geliyor açıkçası

antropoza giriyordur belki illa en kötüsü mü olacak

koltuk altı olayı bambaşka. kılı uzattığın zaman daha çok terlersin ve daha çok kokar. hijyene aykırı. sadece o kişiye değil, çevresine de zarar veren bir konu bu. en basiti otobüse bindiğimizde elalemin koltuk altı, apış arası ter kokusunu çekmek zorunda kalıyoruz.

o yüzden kadın-erkek cinsiyet fark etmeksizin koltuk altı ve özel bölge kılları alınmalı diye düşünüyorum. ve o koltuk altını uzatıp tarama düşüncesi bana da iğrenç geliyor evet. sırf temizlik yüzünden…

bacakları almamanın tuhaf gelmesi de çok normal. günümüzde tuhaf hale getirildi çünkü. televizyondaki, dergilerdeki kadınlarda 1 tane bile kıl, en ufak bir pürüz var mı? hepimiz sanki anamızdan kılsız doğmuşuz gibi davranıyoruz. sokakta kıllı bacaklarıyla şort giyen tek bir insan yok. o yüzden kıl bırakmak elbette ki tuhaf gelecektir size. çok normal bu da. mevcut duruma bir başkaldırı bu zira.

ama kirli bulmamalıyız işte bence. bacağın kirle alakası ne ki?
erkeğin bacak kılına bakınca “of ne kadar da pis” demiyoruz sonuçta…

konu sahibinin eşinin kıllarını almasını istemesini de normal buluyorum.
sonuçta kadınlar da eşinden dış görünüşe dair isteklerde bulunuyor.
bu işler karşılıklı.

ama artık bu medyada bize zorla empoze ettirilen güzellik algısına bir dur demeliyiz.
hele bir kadının başka bir kadına bacak kılı almıyor diye kusan emoji atmasını ben kaldıramıyorum...

Kıllarıma takılmazdı umursamazdı ne demektir ya, ne yani eşiniz size açık açık al onları demezse ciddi ciddi öyle mi kalıyordunuz

sizin görüşünüz ama ben kirli buluyorum..erkeklerinde kılı tuylü olması kirli geliyor bana ha kusan emojin koyarmıyım hayır
artı medyada bize empoze edilen kıldan tüyden çok şişme güzellik,yapay burun,vs vs...yakında orjinal insanlar kara borsa olacak....ya da TÜRÜNÜN SON ÖRNEĞİ diyecekler

e çünkü kılın empoze edilmesi olayı çoktan başarıya ulaştı zaten. ben dışarıda kıllı bacaklarıyla gezen tek bir insan görmüyorum. o yüzden artık sıra plastik cerrahiye, koca memelere, hokka burunlara geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…