- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi MissKitty86
-
Merhaba arkadaslar,
Cok kez duymusumdur, kadinlar aldatildigini hisseder diye. Sizce bu dogrumu? Kadin süphelendiginde altindan mutlaka birsey cikarmi?
Simdi söyleki süphelendigim bazi durumlar var.
1. esim simdiye kadar benim görünüsüme pek önem vermezdi, yani yillarca bacaklarimin kollarimin killarini almasam birsey demeyen cinsten ama son zamanlarda bana bakimli ol, söyle ol, kilo ver diye israr eder oldu.
2. kendi görünüsünede cok daha titiz davraniyor. Yani eskisinden fazla.
3. bana hic göstermedigi kadar ilgi gösteriyor. Sarilmalar, öpmeler vs.
Bunun disinda aslinda disarida bensiz vakit gecirmez is haricinde. Yani yapsa bile ne zaman yapacakki?
Ama icime nedense bir kurt düstü...
kılın ,tüyün temizlenmesi yine ucuz maliyetler şeyler...plastik cerrahi oooooooo hadi bunları yaptırdın birde bunların yıllık ,aylık bakımları var ve yapılması gerekiyor..kadının çektiği acılar hariçinde her sene hani ucuz yollu bir yerde yıllık en en en az 20.000 tl sırf bu işler için ayırması lazım ...giyim mi söylemiyorum..kozmetikler hariçe çünkü kılın empoze edilmesi olayı çoktan başarıya ulaştı zaten. ben dışarıda kıllı bacaklarıyla gezen tek bir insan görmüyorum. o yüzden artık sıra plastik cerrahiye, koca memelere, hokka burunlara geldi
yoo, var. bizzat tanıyorum.
kıl kusulacak bir şey değil. vücudunuzun doğal yapısı.
erkeğe gelince iğrenç durmayan kol kılı, bacak kılı neden kadında mide bulandırıcı?
kol kılı almamak bakımsızlık değildir.
özel bölge, koltuk altı gibi hijyene ihtiyaç duyulan bölgelerde kıla dikkat etmek gerek.
yoksa bıyıktır, kaştır… bunlara mide bulandırıcı demek son derece ayıptır. kişinin kendi tercihidir, almamayı tercih etmesi de son derece normaldir.
kıllı kadınlar için kusmuk işareti koydunuz hanımefendi. daha ne diyecektiniz?Erkeklerin kol ve bacak kıllarıyla alakalı birşey yazdığımı hatırlamıyorum...
Onları savunmadım zaten...
O konuyla beni vurmayı çalışmanızı anlamadım...
Kaldı ki erkekler de artık kendi kıllarıyla rahatsız olup çözüm yoluna gidiyorlar...
‘Doğal değil’gibi şeylerde yazmadım...
Nerde gördünüz bu tarz yazdığımı?
Doğallığında,hijyenliğinde ne olduğunun son derece farkındayım...Sizden bu konuyla alakalı gelen açıklamayı yersiz buluyorum...
Bıyık veya kaşla alakalı da herhangi birşey yazmadım...kıllı kadınlar için kusmuk işareti koydunuz hanımefendi. daha ne diyecektiniz?
şimdi lafınızı çeviriyorsunuz. ama basbayağı midesi bulanan emoji var orada.
yoo, var. bizzat tanıyorum.
kıl kusulacak bir şey değil. vücudunuzun doğal yapısı.
erkeğe gelince iğrenç durmayan kol kılı, bacak kılı neden kadında mide bulandırıcı?
kol kılı almamak bakımsızlık değildir.
özel bölge, koltuk altı gibi hijyene ihtiyaç duyulan bölgelerde kıla dikkat etmek gerek.
yoksa bıyıktır, kaştır… bunlara mide bulandırıcı demek son derece ayıptır. kişinin kendi tercihidir, almamayı tercih etmesi de son derece normaldir.
evet, bazı gerçekler hoşuma gitmiyor. kadına karşı bir dış görünüş baskısı var. “kıllı kadın çirkindir, kadın kılını almalıdır, erkekler bacak kılıyla ortalarda gezebeilir ama kıllı bacağını gösteren kadın mide bulandırıcıdır” algısı var. zaten bu algı genel olarak hoşuma gitmediği için sizin kıllı bacağa kusmuk koyma cesareti gösterebilen mesajınıza muhalif bir mesaj yazdım. bahsiniz buysa evet, bu insanların bu bakışı hoşuma gitmiyor.Bıyık veya kaşla alakalı da herhangi birşey yazmadım...
Bunları siz uydurdunuz...
Konu sahibinin bacak kıllarıyla alakalı yorumum bu sadece...
Laf çevirmek bana göre değil...
Benim ne yazdığım gayet ortada...
Polemik çıkarmaya mı geldiniz?
Zira yanlış kapıdasınız...
Gerçeklerden bahsediyor olmam hoşunuza gitmedi sanırım...
ya bence mesele yarım saat olması, 3-5 lira olması değil ki. sonuçta kadının kendi vücudu bu, doğal yapısı bu. bunun üzerinde baskı olmaması gerek diye düşünüyorum…Biyik igrenc ya..Koltuk alti kili kadar igrenc yani..
Ben 17 yasindan beri kol bacak Allah ne verdiyse aliyorum, kollarim cok azaldi bacaklarimda.
Kartus agda ile yarim saatlik is ozel bolge haric tum bolgeler..Ayda 3-5 lira bi kartus agdaya verilir, bide agda isitici edinildi mi bitti bitti.
En kotu epilator var ya..
Kasi bnde takmam ama boyle kara kara dudak ustunde o tuyler, resmen urperti geliyor..
Merhaba arkadaslar,
Cok kez duymusumdur, kadinlar aldatildigini hisseder diye. Sizce bu dogrumu? Kadin süphelendiginde altindan mutlaka birsey cikarmi?
Simdi söyleki süphelendigim bazi durumlar var.
1. esim simdiye kadar benim görünüsüme pek önem vermezdi, yani yillarca bacaklarimin kollarimin killarini almasam birsey demeyen cinsten ama son zamanlarda bana bakimli ol, söyle ol, kilo ver diye israr eder oldu.
2. kendi görünüsünede cok daha titiz davraniyor. Yani eskisinden fazla.
3. bana hic göstermedigi kadar ilgi gösteriyor. Sarilmalar, öpmeler vs.
Bunun disinda aslinda disarida bensiz vakit gecirmez is haricinde. Yani yapsa bile ne zaman yapacakki?
Ama icime nedense bir kurt düstü...
evet, bazı gerçekler hoşuma gitmiyor. kadına karşı bir dış görünüş baskısı var. “kıllı kadın çirkindir, kadın kılını almalıdır, erkekler bacak kılıyla ortalarda gezebeilir ama kıllı bacağını gösteren kadın mide bulandırıcıdır” algısı var. zaten bu algı genel olarak hoşuma gitmediği için sizin kıllı bacağa kusmuk koyma cesareti gösterebilen mesajınıza muhalif bir mesaj yazdım. bahsiniz buysa evet, bu insanların bu bakışı hoşuma gitmiyor.
ama kıllı bacak=kusmuk emojisi olayı doğru değildir :) bunu yazmak hak da değildir. eğer bahsettiğiniz “gerçek” buysa, bu bir gerçek değil. biz en çok kadınlar olarak buna karşı çıkmalıyız diye düşünüyorum.
ben hiçbir şey uydurmadım ki. aşk olsun. konuşurken bıyığa kaşa girmişim diye uydurukçu oldum.
kendi gözümde konuyu açıklıyorum. koltuk altı-özel bölge kılı ayrıdır; bacak-kaş-bıyık vs ayrıdır.
bacak kılına mide bulandırıcı diyen bir insanın alınmamış kadın bıyığına “bıyığını almazsa almasın, bir kadının sadece kendi vücuduyla ilgili olan bir tercihine kimse mide bulandırıcı deme hakkına sahip değildir!!!” diyeceğini hiiiiiiç ama hiç zannetmiyorum, zira bu kıl tüy olayları paket olarak geliyor ama madem siz “bıyık-kaş” demediniz diye onları anmam yasak, sadece bacak kılı nezdinde konuşuyoruz, o zaman şöyle söyleyeyim;
bacak kılını almayan kadın mide bulandırıcı değildir, olmamalıdır, sizin midenizi bulandırıyorsa bu sizin probleminiz ve tercihinizdir, sizin hassasiyetiniz yüzünden bu kadın kusan emojiyi hak etmez, ben bunu hakaret sayarım.
siz kendiniz bacak kılını çirkin buluyor ve baktığınızda mideniz bulanıyor olsa bile almayan kadınlara hakaret niteliğinde olan o emojiyi koymamalısınız.
kıl almayan kadına kusmuk ifadesi koyduğunuz halde “ama ben erkeğin kılını demedim, ama ben bıyık demedim, ama ben hijyen demedim” ık mık diye konuyu döndürüyorsunuz. pes.
beni alıntılarsanız ben daha fazla cevap yazmayacağım, haberiniz olsun.
çünkü siz mesajımı cevaplayana kadar burdaki bir üyeyle konu üzerine fikir alışverişinde bulunduk, sohbet ettik diyeyim.
konuya bir sürü mesaj yazdım yani.
bu yüzden söylemek istediğim şeyi ve görüşümü çok net açıkladığımı düşünüyorum.
tekrar tekrar aynı şeyi milyonuncu kez anlatmak istemiyorum.
hele kelime oyunu yapıp esas konudan uzaklaştığınız için, size yazacağım 3. mesajın vakit israfı olacağını düşünüyorum.
iyi akşamlar
Ne demek istedinizki?Adama naptıysanız uyanmış artık.
13 yil olacakEleştiri değil aslında bence. Önce Zaten kendimiz için güzel bakımlı olmalıyız.
Sonrasında etrafta özenli kadınlar varsa beğeniyordur ve öyle olmanızı istiyordur.
Kaç senelik evlisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?