- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi Hebehubele
-
İyide siz o zaman esinize öyle gözükmeye çalışın bence. Evin içinde istediğinizi giyebilirsiniz. Ev elbiseleri var veya kısa sortlu takımlar var. Onlardan alabilirsiniz. Gerçi artık havalar soguyor. Tayt giyin mesela evde. Çamaşır suyu sicramis,dizi çıkmış pijamalarla gezmeyin. Dedigim gibi dışarda özellikle kapalı kadınlarin dikkat çekici giyinmesini ben hoş karsilamiyorum.Cilve ses tonu bakışlar, giydiğini yakıştırmak
Katılıyorum bu konuda . Durum şu aslında ben ymtayt giyiyim afedersiniz heryerim belli olsun gibi düşüncem asla olmasi. Ama eşimin beni çocuk gibi gördüğünü düşünüyorum mesela etrafımdakiler yaşımı duyunca çok şaşırıyor. Etrafımdakilerden ziyade eşim tarafından kadın gibi görülmek birazda olsun dışarı da beni kıskanması isteğim bu bi bakış olur bi davranış olur durum bu öğrenmek istediğim bu . Mesela bazi insanlar baştan savma giyiniyorlar. Ama çok yakışıyor örnek esarplarini bastan savma yapiyorlar utusuz duzensz ama çok güzel duruyor . Ben o kadar dikkat etmeme ragmen o kadar güzel durmuyor bunu anlatmaya çalışıyorum
Yanlis düşünüyorsun bence. Ben kapalı degilim esimle aramda cok yas farki var kimse de inanmaz evli olduguma. Buna rağnen esim kiskanc ve ben kiskancliginin uzerine gitmeye calisiyorum. Kiskancligin bununla alakasi yok galiba cinsel hayatiniz sorunlu sizin dogru mu anladim?Cilve ses tonu bakışlar, giydiğini yakıştırmak
Katılıyorum bu konuda . Durum şu aslında ben ymtayt giyiyim afedersiniz heryerim belli olsun gibi düşüncem asla olmasi. Ama eşimin beni çocuk gibi gördüğünü düşünüyorum mesela etrafımdakiler yaşımı duyunca çok şaşırıyor. Etrafımdakilerden ziyade eşim tarafından kadın gibi görülmek birazda olsun dışarı da beni kıskanması isteğim bu bi bakış olur bi davranış olur durum bu öğrenmek istediğim bu . Mesela bazi insanlar baştan savma giyiniyorlar. Ama çok yakışıyor örnek esarplarini bastan savma yapiyorlar utusuz duzensz ama çok güzel duruyor . Ben o kadar dikkat etmeme ragmen o kadar güzel durmuyor bunu anlatmaya çalışıyorum
O şekilde giyiniyorum zaten bakimsiznda değilim evde ama galiba davranışlarım dan kaynaklı o zaman bunu çıkarıyorumİyide siz o zaman esinize öyle gözükmeye çalışın bence. Evin içinde istediğinizi giyebilirsiniz. Ev elbiseleri var veya kısa sortlu takımlar var. Onlardan alabilirsiniz. Gerçi artık havalar soguyor. Tayt giyin mesela evde. Çamaşır suyu sicramis,dizi çıkmış pijamalarla gezmeyin. Dedigim gibi dışarda özellikle kapalı kadınlarin dikkat çekici giyinmesini ben hoş karsilamiyorum.
Sorunluydu simdi gayet yolunda . Belki verdigim tavizler dolayisiyla bu sekilde ağırlık koymam gereken konular var saniyorumYanlis düşünüyorsun bence. Ben kapalı degilim esimle aramda cok yas farki var kimse de inanmaz evli olduguma. Buna rağnen esim kiskanc ve ben kiskancliginin uzerine gitmeye calisiyorum. Kiskancligin bununla alakasi yok galiba cinsel hayatiniz sorunlu sizin dogru mu anladim?
Sorunluydu simdi gayet yolunda . Belki verdigim tavizler dolayisiyla bu sekilde ağırlık koymam gereken konular var saniyorum
Cilve ses tonu bakışlar, giydiğini yakıştırmak
Bu yukarda kurdugunuz cumle gercek mi? Boyle dusunen ve uygulayan kadin mi var?Bence kadın gibi kadın olmanın şartları arasında 'kız çocuğunun altını değiştirirken babasından sakınma 'sacmaligindan kaçınmakta var.
Ne alaka diyebilirsiniz ?
Özgüven tam olmalı yani kocasının o pisligi yapabilme ihtimaline karşı hala kocasını yanında barindirmamali. Sutlamali.
Özet geçecek olursam özgüven ve ahlak kadını kadın yapan en önemli seylerdendir.
Yasak mı bilmiyorum ama bu tür mesajların döndüğü konudan çıkıp geldim buraya. Ve inanın çok ama çok sinirlendim.Bu yukarda kurdugunuz cumle gercek mi? Boyle dusunen ve uygulayan kadin mi var?
Yok artik daha nelerYasak mı bilmiyorum ama bu tür mesajların döndüğü konudan çıkıp geldim buraya. Ve inanın çok ama çok sinirlendim.
Ona istinaden yazdım zaten.
Herşeyin başı özgüven !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?