Kadın KADIN olmak

Peh
Sonuna ekleseymis iyimis kadin bunları değerini bilene yapar diye

Bence makul istekler, zaten bir kadın olarak hatta insan olarak bir ilişkide olmazsa olmaz seyler. Zaten degmeyen erkeklerle olan ilişki değil baska birseydir. Bu gercek ilişkiler için yazılmış bir şiir.

Orda da yazdım siz bugün bana taktiniz sanırım.
Yoksa siz de onlardan mısınız ?
Bu ne şiddet bu Celal ?
Bdv kurallarına baktım yasak olduğunu göremedim.
Niye takıyım size.

Ben erkeklere hoş görünmek istiyorum diye bir cümle kurmadım hanımlar. Bunu kuracak kadar cahilbiri olsam zaten kafamdakine bu saygısızlığı yapmam açarım dekolteli giyinirim sorunum çözülür. Kapalı olarak bir kiyafet giyiyorum evet durumum var cok sukur her istediğimo alip giyiniyorum demek istediğim dışarıda birinde görünce yakıştırıyorum ama kendime yakıştıramıyorum. Bi bakış mı durus mu ? Benim dikkatimi ceken bişey erkeklerin dikkatini çekmiyor olabilir ben kendimi anlatamadim hemen yargilamayin lütfen. Giyinisime inancima dikkat ederek giyiniyorum cok şükür Kapalılığı gelenek olarak değil, Allahın emri olarak kabul edip o şekilde uyguluyorum

Bu senin elinde mesela bende doğum yapalı 3 ay oldu baya salmıştim kendimi baktım esimde benimle eskisi gibi cilvelesmiyo şimdi mesela eşim işten gelmeden evimi temizleyip yemeğini yapıp duş alıyorum önce o yemek kokusu gidiyor üstümden sonra güzelce giyinip birde dikkatini Çekicek şekilde makyaj yapıyorum hafif kapıyı güler yüzle açıyorum sonra mutlu son oluyor eşinin nelerden hoşlandigini bilirsin dikkat ini Çekicek şeyler yap mesela saçını boyadım ben hiç boyamamistim kestirdim bide güzelce katlı katlı daha hareketli oldu birazda İsve Ohh miss

Kadın gerçekten kadın olduğunu eşi ona aşkla bakınca hisseder gün içinde onu arayıp mesaj atınca onu düsündügünü farkedince hisseder bir kadın gerçekten sevildiğini görürse işte o zaman gerçekten kadın olduğunu hisseder.. bence bunlar insana yetmeli gerisi şeytanın vesvesesi eğer eşiniz size bakarken gözbebekleri büyüyorsa bu size aşık olduğunu sizden etkilendiğini gösterir.. bende zayifim hatta çoğu insan sen de çok zayıfsin deyip burun kiviriyor kapaliyim bu kadar kendini kapatma nene gibi diyorlar desinler ama eşim benim baştan ayağa kapali halime aşık olduğunu sôyler hep.
Bı de bakıma katılıyorum ama asiri makyaja asla çoğu erkek dogalliktan hoşlanıyor

Soruyu doğru anladıysam mevzu biraz fizik ile alakalı boy pos varsa ses tonu güzelse birde bilgili ve becerikliyse o zaman kadın bee kadın dedirtir. Yani hem güzellik hem zeka girer devreye çoğu zaman

Ne düşünceyle olabilir ?
Başka açıklaması yok.
Onlara göre bu kabul edilemez bişey bu.
Bana göre de aksi kabul edilemez ve mide bulandırıcı !
Arkadasim sen niye inat ediyosun? Gunumuzde aile ici tacizler niye var? Biz demiyoruzki bu normal birsey. Evet mide bulandirici birsey, ama bu devirde babana bile guvenme lafini hatirlayiniz lutfen. Ayrica baska bi konuyu bu konuya tasiyip offtopic oluyosun hatirlatalim!

Konuyu tasimiyorum bi uyeninde dediği gibi cimbizla çekiyorum ben sadece.
Ben babama güveniyorum sizler guvenmeyiniz ..

Umarım çocuğunuz da sizin kadar anlayış sorunu yaşayan ve sizin gibi kötü düşünceli biri olmaz.

Bunun tek açıklaması özgüven ve iç huzur.
Bunu da kendiniz bir şeyler üreterek başararak zamanla saglayabilirsiniz. Kendinizi sorgulamayı bırakın ve yavaş yavaş neyinizi sevmiyorsaniz değiştirmeye dönüştürmeye çalışın. Şal veya eşarp bağlama tarzlarına bakın internetten, vücudunuzu tanıyın, bacak boyunuz kısa mı uzun mu, omuzlariniz geniş mi göre kıyafetler alın kendinize. Her şeyden önemlisi de içten güzel olmak. Bu da daima okuyarak, güzel görüp güzel düşünerek oluyor galiba.

Kukusu olan herkes kadındır. Biri diğerinden daha fazla mı kadın oluyor anlamadım. Ayrıca kapanmış biri ortamlarda dikkat çekmemeli zaten.

Kadın kadinliktan kasıt ne bilemiycem ama oldum olası böyle pırıl pırıl tertemiz ,hep güzel kokan üzerine konacak tozu bile anında temizleyerek böyle tertipli ,sürekli ütülü giyinen hanımlar çok dikkatimi çeker hep öyle olmak istemisimdir ama işte içten gelecek ki o emeği sürekli vereceksin :) birazda insanın kendine olan saygısı ile alakalı gibime geliyor :)

Kustum. Net. Sağolsun can abimiz kadınların yerine karar almış, vermis elimize receteyi.

Allahım konu nerelere gelmiş
Bende hemen ekliyim ki kendine bakmayan paçozlardan hiç hoşlanmıyorum
Mesela bugün gördüm bir tanesini evde yarın ki misafiri için hazırlık yaparken bir ara rastgele toplamış saçını
Saç ibik gbi çıkmış yukarı önüde yamuk tutmaktan bombe olmuş
Gelene geçene öyle açmış kapıyı
Komşusu gelmiş açmış o saçla hiiiiç haberi yok!
Çocuğa bamya yediricem diye üstünü başını sümüksü yemek artıklarıyla doldurmuş
Altına rahat edicem diye bi pijama geçirmiş kiii Allahım tam bir doğum kontrol pijaması
Koca gelince çık böyle karşına adam asla elini sürmez!

Ben ne yaptım, sabah 6 da kalktım duşumu aldım hafif makyajımla kahvaltı için çocugu ve eşimi kaldırdım
Eşimi aşk dolu sözcükler ve küçük flörtlerle işe yolladım
Çocuk kahvaltıdan sonra piyanonun başına oturunca misafir hazırlığımı yaptım.
İşlerim bitince kahvemi kitabımı aldım köşeme çekildim biraz kendime kaliteli zaman ayırmak istedim
Salona altın suyuna bandırılmış yemek takamını açtım sıradan bir akşam yemeği işte.. yemek için uygun kıyafetımi giydim ve küçük kızımla masaya oturup eşimin gelmesini bekledik
Eşim bu defa lilyum almış çicekleri vazoya koyduktan sonra yemeğimizi sohbet eşliğinde beş saatte yedik
Benim için ama sadece benim için sıradan geçen bir gün daha
Siz yemek masasında ellerini çenesinin altında birleştirip eşini bakışlarıyla yemek yerine, çocuklarının agzına yemek sokmak için beş metre sola uzanan pasaklı kadınlar benden uzak durun kkb lerim(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…