- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.219
- 898
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Boş verin anlamayacak. Bizlerin kocası babası sapık biz bunu diyoruz, arkadaşın ko değil ne mutluHe he canim
Ben erkeklere hoş görünmek istiyorum diye bir cümle kurmadım hanımlar. Bunu kuracak kadar cahilbiri olsam zaten kafamdakine bu saygısızlığı yapmam açarım dekolteli giyinirim sorunum çözülür. Kapalı olarak bir kiyafet giyiyorum evet durumum var cok sukur her istediğimo alip giyiniyorum demek istediğim dışarıda birinde görünce yakıştırıyorum ama kendime yakıştıramıyorum. Bi bakış mı durus mu ? Benim dikkatimi ceken bişey erkeklerin dikkatini çekmiyor olabilir ben kendimi anlatamadim hemen yargilamayin lütfen. Giyinisime inancima dikkat ederek giyiniyorum cok şükür Kapalılığı gelenek olarak değil, Allahın emri olarak kabul edip o şekilde uyguluyorum
Kizlar ben dikkatimi erkekler üzerinde değil kendi üzerimde çekmek istiyorum. Kadın larla olurken eşimle evde otururken. Bakımsız pespaye kadınlardan gerçekten hoşlanmıyorum. Bakımlıyım kendimce eşime giyinir süslenirimde aslanpijama veya esofman la ebde dolasmam . Sekside giyinirim evde yeri geldigi zaman ama demeknistedigim öyle degilmisim gibi hissedip üzülüyorum. Otururken kadinlarla cocuk gibi kalmak istemiyorum mesela yanlarında gayet hanimefendiyimdir güleryüzlüyumdur ama böyle diretken lafini hep geciren bir insan degilim gerçekten taniyan insanlarin hepsi cok sever beni cok şükür mesele sevilmek , kapaliyim seksi görüneyim de erkeklerin ilgisini çekeyim degil neden konuyu hep oraya çektiniz anlamış değilim , anlamadan dinlemeden neden yargilaniyorum. Herkese fikrini sordum sizce kadin kadin olmak nedir diye? Bunun cevabını istedim
Zaten anlayanlar yorumlarıni yaptılar. Erkek olarak eşimin dikkatini çekmek istiyorum. Şöyle kıskansn biraz istiyorum üstüm başım dan ziyade bu biraz karakter meselesi anladığım kadarıyla. Dik duruş baskın karakter olma ve güçlü kadin olmak sanırım bu düşündüğüm seyler. Kendim adına. Ne kadar seksi açıkta giyinsem bu beni kadın yapmıyor. Yada bilmiyorum kiloluda olsam ne kadar zayifta olsam giydigim seeyi tasiyamadiktan sonra bu beni kadin yapmiyor. Ama sanirin esimin beni kiskanmasini isteyerek hata yapiyorumKendi açtığınız konu ile çelişiyorsunuz. Siz konunuzda "erkeklerin ilgisini çeken " diye yazmışsınız. Kocamın ilgisini çeken, kendi üzerime çeken dememissiniz, bu da ne demekse.
Sorununuzu düzgün yazarsanız herkes ona göre yorum yapar
Zaten anlayanlar yorumlarıni yaptılar. Erkek olarak eşimin dikkatini çekmek istiyorum. Şöyle kıskansn biraz istiyorum üstüm başım dan ziyade bu biraz karakter meselesi anladığım kadarıyla. Dik duruş baskın karakter olma ve güçlü kadin olmak sanırım bu düşündüğüm seyler. Kendim adına. Ne kadar seksi açıkta giyinsem bu beni kadın yapmıyor. Yada bilmiyorum kiloluda olsam ne kadar zayifta olsam giydigim seeyi tasiyamadiktan sonra bu beni kadin yapmiyor. Ama sanirin esimin beni kiskanmasini isteyerek hata yapiyorum
Bir erkegin bana itaat et, ayağımı yika, yemegimi yap demesiyle bu siiri yazmasinin hiçbir farki yok bana gore. Mesele eylem degil mesele zihniyet. Kadın kufretmesin, kadin iyi sevissin,kadin yeri geldiginde seksi leydi olsun yeri geldiginde hanim aga olmasini bilsin. Sagolsun bizim yerimize iyiyi kötüyü ayirmis, formüle etmis can babamiz.
Kadinlar yerine kararlar almayı kendine hak gören,ahkam kesen tüm erkekler benim icin mide bulandiricidir can baba da dahil buna. Bir kadin olarak aklım ve muhakeme yeteneğim var, erkeklerin benim yerime aldigi kararlara uyma ihtiyaci hissetmiyorum ve pasa gönlüm nasil isterse oyle yaşıyorum.
Niye kendinizde kusur arıyorsunuz ki. Bir kadına kadınlığını erkek hissettirir. Bence sorun eşinize sizde değilZaten anlayanlar yorumlarıni yaptılar. Erkek olarak eşimin dikkatini çekmek istiyorum. Şöyle kıskansn biraz istiyorum üstüm başım dan ziyade bu biraz karakter meselesi anladığım kadarıyla. Dik duruş baskın karakter olma ve güçlü kadin olmak sanırım bu düşündüğüm seyler. Kendim adına. Ne kadar seksi açıkta giyinsem bu beni kadın yapmıyor. Yada bilmiyorum kiloluda olsam ne kadar zayifta olsam giydigim seeyi tasiyamadiktan sonra bu beni kadin yapmiyor. Ama sanirin esimin beni kiskanmasini isteyerek hata yapiyorum
çevrende yok muEvett bugün de buna taktım kafayı.
Belki erkeklerin bulunduğu bir formda cevap almak daha mı doğru olur bilemiyorum .
Ama şöyle bi bakınca etrafım da kadın kadın birini göremiyorum. Kendim de dahilim bu konuya. Kadın kadın tabiri bana şöyle birşey anımsatıyor. Güçlü, bakımlı, bazı insanların auralari çok yüksektir ya hani böyle göze çarpan her giydiğini yakıştıran, erkeklerin ilgisini çeken(eşimin dikkatini çekmek biraz kiskanilmak), açık dekolte olarak bahsetmiyorum mesela kapalı insanlar bile öttürkleri bi şaldan çok hoş görülebiliyorlar.
Ben mesela ne kadar kadınsı giyinmeye çalışsam da yüz yapim ve fiziğim itibariyle 18 yasinda genç kiz gibi hatta çocuk gibi görünüyorum. Mesela genelde spor giyiniyorum kapalıyım. Sizce kadın kadın görünmek için ne yapmalı nasıl giyilmeli nasıl davranılmalı :) fikirlerinizi alalimm
çok iyisinizzz katılıyorumAllahım konu nerelere gelmiş
Bende hemen ekliyim ki kendine bakmayan paçozlardan hiç hoşlanmıyorum
Mesela bugün gördüm bir tanesini evde yarın ki misafiri için hazırlık yaparken bir ara rastgele toplamış saçını
Saç ibik gbi çıkmış yukarı önüde yamuk tutmaktan bombe olmuş
Gelene geçene öyle açmış kapıyı
Komşusu gelmiş açmış o saçla hiiiiç haberi yok!
Çocuğa bamya yediricem diye üstünü başını sümüksü yemek artıklarıyla doldurmuş
Altına rahat edicem diye bi pijama geçirmiş kiii Allahım tam bir doğum kontrol pijaması
Koca gelince çık böyle karşına adam asla elini sürmez!
Ben ne yaptım, sabah 6 da kalktım duşumu aldım hafif makyajımla kahvaltı için çocugu ve eşimi kaldırdım
Eşimi aşk dolu sözcükler ve küçük flörtlerle işe yolladım
Çocuk kahvaltıdan sonra piyanonun başına oturunca misafir hazırlığımı yaptım.
İşlerim bitince kahvemi kitabımı aldım köşeme çekildim biraz kendime kaliteli zaman ayırmak istedim
Salona altın suyuna bandırılmış yemek takamını açtım sıradan bir akşam yemeği işte.. yemek için uygun kıyafetımi giydim ve küçük kızımla masaya oturup eşimin gelmesini bekledik
Eşim bu defa lilyum almış çicekleri vazoya koyduktan sonra yemeğimizi sohbet eşliğinde beş saatte yedik
Benim için ama sadece benim için sıradan geçen bir gün daha
Siz yemek masasında ellerini çenesinin altında birleştirip eşini bakışlarıyla yemek yerine, çocuklarının agzına yemek sokmak için beş metre sola uzanan pasaklı kadınlar benden uzak durun kkb lerim(!)
Tam kime paçoz diyorsun diyecektim ki,
Altın yemek takımını okudum,
Evet altın önemli.
Sorun eşimde sanırım.aslında evet bence eşinin seni kıskanmasını isteme, yani sonra adamlar ya başka yere çekiyor ya da kıskanma işini abartıyor, aslında sen şanslısın eşin seni kıskanmadığı için, demekki adam sana güvenli liman gözüyle bakıyor güveniyor, ne güzel değil mi? Ama sana hayranlık beslemesini hissetmen gayet normal bi istek, bunun için de bi arkadaş toplantısında kimsenin bilmediği bişeyler söyleyerek milletin dikkatini çekersin, eşin de vay be kadın neler biliyomuş der dikkatini çekersin, özgüven ve kültürle ve mizah olgunu geliştirerek bunu sağlayabilirsin, işin görsel boyutuna gelirsek valla karı koca ev içinde bunun için seçenek çok internette, maksat eğlence
Ben şiiri okuyunca hoşuma gitti mesela burda yanlış anlayanlar gibi anlamadım. Birşeyleri abartmamak lazım , size katılıyorum. Bu kalıptan ziyade bir erkeğin seni tarifidir . Aşkla tarifi sevdiğin adamın seni böyle aşkla tarif etmesi olağanüstü güzelbir durum olurdu mesela. Ben böyle düşünüyorum.Evet kendi kadın profili bu ve böyle bir kadın arıyor olamaz mı? Sana da sorsak nasıl bir erkek istiyorsun cevabın nefes alsin yeter olmayacak. Sen de yatakta beni memnun etsin, bana sahip çıksın, eve para getirsin, çocuguma baba olsun ve bunun ustüne belki 10 15 arguman daha sayacaksın.
Mesela ben de erkeğime şiir yazsam küfretmesin, efendi olsun derdim, yatakta beni baska boyutlara uçursun da derdim. Benim için onemli. Simdi ben erkeğin ne yaptığına karışmış, onu kalıba sokmuş mu oluyorum? Kaldi ki bu sitede eşiyle bitlikte olurken karısını memnun etmedi diye bi milyon sey sayiyoruz erkege. Erkeğin de kadından böyle talebi olmasının nesi dikte acaba?
Feminizmin bazen gözünü çıkarttığımı düşünüyorum. Alt tarafı bir şiirden çikaran anlamlar beni benden aldı. Aşk siirinden duyar kasacağımıza kadınları gercekten meta gören bi milyon tane platformda duyar kasabiliriz bence. Sevdigi kadınin yatakta iyi olnasını isteyenden degil de ona tecavuz eden konular vardi burada, orada duyar kasabiliriz mesela.
Haklısınız. Kendime sarıyorum .Niye kendinizde kusur arıyorsunuz ki. Bir kadına kadınlığını erkek hissettirir. Bence sorun eşinize sizde değil
Kocam pervane olsun yeterrrçevrende yok mu
benim çevremde bi dolu kız öyle kadın kadın duuruyor bence albeni bu davranışlar içten gelir bakımla alakalı değil gibi
ama bakım da olunca erkeklr pervane tabi:))
Emzirmek ten gobegime doğru yolculuk yapan memelerime bakarak yazıyorum ki, anne olunca kadın olmak unutuluyor. Lakin benim anlayamadigim mevzu, hiçbir pipili erkek erkek olmak nasıl mümkün olur diye dusunmuyorken neden kadınlarin böyle dertleri oluyor? Kadın olmak yeterince zor kadın kadın olmak nasıl oluyorsa o da eksik kalsın.
Evett bugün de buna taktım kafayı.
Belki erkeklerin bulunduğu bir formda cevap almak daha mı doğru olur bilemiyorum .
Ama şöyle bi bakınca etrafım da kadın kadın birini göremiyorum. Kendim de dahilim bu konuya. Kadın kadın tabiri bana şöyle birşey anımsatıyor. Güçlü, bakımlı, bazı insanların auralari çok yüksektir ya hani böyle göze çarpan her giydiğini yakıştıran, erkeklerin ilgisini çeken(eşimin dikkatini çekmek biraz kiskanilmak), açık dekolte olarak bahsetmiyorum mesela kapalı insanlar bile öttürkleri bi şaldan çok hoş görülebiliyorlar.
Ben mesela ne kadar kadınsı giyinmeye çalışsam da yüz yapim ve fiziğim itibariyle 18 yasinda genç kiz gibi hatta çocuk gibi görünüyorum. Mesela genelde spor giyiniyorum kapalıyım. Sizce kadın kadın görünmek için ne yapmalı nasıl giyilmeli nasıl davranılmalı :) fikirlerinizi alalimm
Evet kendi kadın profili bu ve böyle bir kadın arıyor olamaz mı? Sana da sorsak nasıl bir erkek istiyorsun cevabın nefes alsin yeter olmayacak. Sen de yatakta beni memnun etsin, bana sahip çıksın, eve para getirsin, çocuguma baba olsun ve bunun ustüne belki 10 15 arguman daha sayacaksın.
Mesela ben de erkeğime şiir yazsam küfretmesin, efendi olsun derdim, yatakta beni baska boyutlara uçursun da derdim. Benim için onemli. Simdi ben erkeğin ne yaptığına karışmış, onu kalıba sokmuş mu oluyorum? Kaldi ki bu sitede eşiyle bitlikte olurken karısını memnun etmedi diye bi milyon sey sayiyoruz erkege. Erkeğin de kadından böyle talebi olmasının nesi dikte acaba?
Feminizmin bazen gözünü çıkarttığımı düşünüyorum. Alt tarafı bir şiirden çikaran anlamlar beni benden aldı. Aşk siirinden duyar kasacağımıza kadınları gercekten meta gören bi milyon tane platformda duyar kasabiliriz bence. Sevdigi kadınin yatakta iyi olnasını isteyenden degil de ona tecavuz eden konular vardi burada, orada duyar kasabiliriz mesela.
Bir erkekten beklentilerim konusunda bu kadar emin konuşma cesaretini kendinizde bulmanıza hayran kaldım dogrusu. Beni bir kenara bırakırsak tabiki bir erkeğin bir kadindan bir kadinin da bir erkekten beklentileri olabilir; ancak kimse hayatindaki bireyden beklentileri konusunda yazidigi siiri diger insanlarla paylasmiyor.Kaldi ki soz konusu siirde hayatindaki kadin(ya da hayatinda olmasini istedigi kadin) degil dogrudan tüm kadinlar muhattap alınıyor(!)
Bu siirin de fazlasiyla kadini meta gördüğünü, ortada "duyar kasma"nin ötesinde zihniyetle alakali bir sıkıntı olduğunu daha onceki mesajimda da belirtmiştim, gorunuse bakılırsa okumamis ya da okudugunuz halde anlamamissiniz.
Bir erkekten beklentim cok mu? Ok sadece nefes alsin yetercilerdensiniz sanirim...
Bunu okuduktan sonra size cevap verme gereği duymuyorum,nasilsa anlamayacaksiniz.
Zaten anlayanlar yorumlarıni yaptılar. Erkek olarak eşimin dikkatini çekmek istiyorum. Şöyle kıskansn biraz istiyorum üstüm başım dan ziyade bu biraz karakter meselesi anladığım kadarıyla. Dik duruş baskın karakter olma ve güçlü kadin olmak sanırım bu düşündüğüm seyler. Kendim adına. Ne kadar seksi açıkta giyinsem bu beni kadın yapmıyor. Yada bilmiyorum kiloluda olsam ne kadar zayifta olsam giydigim seeyi tasiyamadiktan sonra bu beni kadin yapmiyor. Ama sanirin esimin beni kiskanmasini isteyerek hata yapiyorum
Evet ablacım burada açtığım konularin tek sebebi sanırım özgüvenimi kaybetmiş olmamdan kaynaklı duyduğum rahatsızlıklar kendimce çözüm arıyorum.Önce herkes yorumlarına dikkat etsin lütfen deyip uyarımı yapayım sonra da yorum yazayım:)))
Eşiniz kıskanmasın, sonra çok pişman olursunuz, kıskançlık kötü bir takıntı çünkü.
Kadın gibi kadın olmak nasıl oluyor bilmiyorum, makyaj yapmam, kışın yünlü eşofmanımı giyip ev işlerimi yaparım, saçlarımı öylesine bir toplarım o kadar, maskülenim, biraz kabadayılıkta var, elim törpü yerine tornavida pense tutar, yerine göre sivri dilli, yerine göre gayet tatlı dilliyimdir, şımarık bir yanımda vardır, konuştuğunu dinleten girdiğim ortamda oturup kalkmamla, konuşmalarımla dikkat çeken bir yanımda vardır, ufak tefeğim, boyumu topuklularla uzun göstermeye çalışmadım hiç, aksine topuklu ayakkabıyla yürürken yeni yürümeyi öğrenmiş ördek yavrusuna benziyorum, minyonum belli bir yaşa kadar çocuk reyonundan giyindim, eşim çocuk gibi görmez eşi ve dolayısıyla bir kadın olduğumu bilir, güzel bir kadın mıyım? Oyyy kadına bak şahane denilen bir tipim yok belki ama kaşım gözüm, 2 çift sözüm yeter, ben kendimi beğenip seviyorum gerisini de umursamıyorum :) kadın olmak giyimle olmuyor, davranış, karakter, kendine saygı ve özgüven çok önemli, siz kendinizi sever, saygı duyar ve özgüvenli olursanız giydiğiniz ayıcıklı pijamayla bile kendinizi güzel bulursunuz, giyim tarzı değiştirilebilir birşeydir ama tavır, yerine göre edalı işveli olmak, yerine göre ağırlığını koyabilmek sonradan kazanılan şeyler değildir.
Siz özgüven ve kendinizi sevme konusuna odaklanmalısınız bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?