- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Kustum. Net. Sağolsun can abimiz kadınların yerine karar almış, vermis elimize receteyi.
Yavrum benim... İnşallah annesinin kopyası olucak. Egriye eğri doğruya doğru diyecek. Çağdaş olucam diye yolundan şaşmayacak,en olmadık şeyleri normallestirmeye çalışmayacak. Daha 5 haftalikken gerekli egitimleri veriyorum. Aynı ben olucak ayyyyynı.Bebegim benim,canım çocuğum,minicik yavrum...Umarım çocuğunuz da sizin kadar anlayış sorunu yaşayan ve sizin gibi kötü düşünceli biri olmaz.
Neden kustunuz anlamadim. Kadin bana itaat etsin, ayagimi yikasin, yemegimi yapsin, cocuk dogursun mu demis? Gayet sevdigi kadından beklentisini yazmiş. Nesi irrite etti meraktan soruyorum. Hangilerini rahatsiz edici buldunuz kusacak kadar.
Allahım konu nerelere gelmişle başlayıp piyano ve lilyumla devam etmekte iyiymiş.Allahım konu nerelere gelmiş
Bende hemen ekliyim ki kendine bakmayan paçozlardan hiç hoşlanmıyorum
Mesela bugün gördüm bir tanesini evde yarın ki misafiri için hazırlık yaparken bir ara rastgele toplamış saçını
Saç ibik gbi çıkmış yukarı önüde yamuk tutmaktan bombe olmuş
Gelene geçene öyle açmış kapıyı
Komşusu gelmiş açmış o saçla hiiiiç haberi yok!
Çocuğa bamya yediricem diye üstünü başını sümüksü yemek artıklarıyla doldurmuş
Altına rahat edicem diye bi pijama geçirmiş kiii Allahım tam bir doğum kontrol pijaması
Koca gelince çık böyle karşına adam asla elini sürmez!
Ben ne yaptım, sabah 6 da kalktım duşumu aldım hafif makyajımla kahvaltı için çocugu ve eşimi kaldırdım
Eşimi aşk dolu sözcükler ve küçük flörtlerle işe yolladım
Çocuk kahvaltıdan sonra piyanonun başına oturunca misafir hazırlığımı yaptım.
İşlerim bitince kahvemi kitabımı aldım köşeme çekildim biraz kendime kaliteli zaman ayırmak istedim
Salona altın suyuna bandırılmış yemek takamını açtım sıradan bir akşam yemeği işte.. yemek için uygun kıyafetımi giydim ve küçük kızımla masaya oturup eşimin gelmesini bekledik
Eşim bu defa lilyum almış çicekleri vazoya koyduktan sonra yemeğimizi sohbet eşliğinde beş saatte yedik
Benim için ama sadece benim için sıradan geçen bir gün daha
Siz yemek masasında ellerini çenesinin altında birleştirip eşini bakışlarıyla yemek yerine, çocuklarının agzına yemek sokmak için beş metre sola uzanan pasaklı kadınlar benden uzak durun kkb lerim(!)
Tam kime paçoz diyorsun diyecektim ki,Allahım konu nerelere gelmiş
Mesela bugün gördüm bir tanesini evde yarın ki misafiri için hazırlık yaparken bir ara rastgele toplamış saçını
Altına rahat edicem diye bi pijama geçirmiş kiii Allahım tam bir doğum kontrol pijaması
Ben ne yaptım, sabah 6 da kalktım duşumu aldım hafif makyajımla kahvaltı için çocugu ve eşimi kaldırdım
İşlerim bitince kahvemi kitabımı aldım köşeme çekildim biraz kendime kaliteli zaman ayırmak istedim
Salona altın suyuna bandırılmış yemek takamını açtım sıradan bir akşam yemeği işte.. yemek için uygun kıyafetımi giydim ve küçük kızımla masaya oturup eşimin gelmesini bekledik
Eşim bu defa lilyum almış çicekleri vazoya koyduktan sonra yemeğimizi sohbet eşliğinde beş saatte yedik
Siz yemek masasında ellerini çenesinin altında birleştirip eşini bakışlarıyla yemek yerine, çocuklarının agzına yemek sokmak için beş metre sola uzanan pasaklı kadınlar benden uzak durun kkb lerim(!)
Biliyor musunuz? Dünya kadınlarının önemli bir kısmı dış görünüşüyle meşgul ve yatırım yaptıkları tek şey de bedenleri. Neden daha özgün birşeylerle ilgilenmiyorsunuz?Evett bugün de buna taktım kafayı.
Belki erkeklerin bulunduğu bir formda cevap almak daha mı doğru olur bilemiyorum .
Ama şöyle bi bakınca etrafım da kadın kadın birini göremiyorum. Kendim de dahilim bu konuya. Kadın kadın tabiri bana şöyle birşey anımsatıyor. Güçlü, bakımlı, bazı insanların auralari çok yüksektir ya hani böyle göze çarpan her giydiğini yakıştıran, erkeklerin ilgisini çeken, açık dekolte olarak bahsetmiyorum mesela kapalı insanlar bile öttürkleri bi şaldan çok hoş görülebiliyorlar.
Ben mesela ne kadar kadınsı giyinmeye çalışsam da yüz yapim ve fiziğim itibariyle 18 yasinda genç kiz gibi hatta çocuk gibi görünüyorum. Mesela genelde spor giyiniyorum kapalıyım. Sizce kadın kadın görünmek için ne yapmalı nasıl giyilmeli nasıl davranılmalı :) fikirlerinizi alalimm
Bana göre vajinası olan her insan kadındır.
Kadın kadın olmak ifadesini ilk sizde duydum.
Kimi kadın cilvelidir, kimisine bu cilve çekici gelir kimisine itici.
Kimi kadın şık giyinir, kimisi beğenir kimisi beğenmez.
Yani belirli bir kalıp yok.
Sizin "kadın gibi kadın" dediğiniz başkasına sıradan gelebilir vs.
De dert mi ki bu? :)
Tartışmalarda taraf olmaktan hoşlanmasam da haklısınız. Prensipler önce prensip sahibi oluğunu iddia edenler tarafından korunmalı. Tutarısızlık size duyulan saygıyı da bir yel gibi alıp götürüyor. Kapalı biri olarak kadın gibi olma yollarını arıyor olsam bile bu kadar aleni yapamazdım herhalde.Yavrum benim... İnşallah annesinin kopyası olucak. Egriye eğri doğruya doğru diyecek. Çağdaş olucam diye yolundan şaşmayacak,en olmadık şeyleri normallestirmeye çalışmayacak. Daha 5 haftalikken gerekli egitimleri veriyorum. Aynı ben olucak ayyyyynı.Bebegim benim,canım çocuğum,minicik yavrum...
O gibi kadın, su gibi kadın, kadın budur, şöyle olmalıdır, kadın dedigin...
Offf bi çıkamadık su kaliplardan. Üstelik çıkanı kınamak ve hatta fark etmeden çıktıysak girmeye çalışmak da moda oldu.
Kadınlığın bir standardı yok. Nasıl rahatsa odur kadin. Ötesi toplum dayatmasidir.
Mesleğim, kişiliğim, yürüyüşüm, gülüşüm, kıyafetim, konuşmam vs cinsiyetimden bağımsız değerlendirilmeyecek mi su ahir ömrümde?
Düşmeyin bu tuzaklara.
Sonra "kabuksuz domates"e kadar yolu oluyor.
Buna ne toplum, ne aile kadar verir. Bunda karar mercii sizsiniz.
çok bakımlı olduğum söylenemez.
hatta kadına dayatılan bir çok şeyi reddederek yaşıyorum.
ama kadın gibi kadınım!
kadın giyinip süslenmekten daha öte bir şey çünkü.
Ay inanmıyorum masal gibi:) ins hepinizde o enerji olurAllahım konu nerelere gelmiş
Umarım çocuğunuz da sizin kadar anlayış sorunu yaşayan ve sizin gibi kötü düşünceli biri olmaz.
Yavrum benim... İnşallah annesinin kopyası olucak. Egriye eğri doğruya doğru diyecek. Çağdaş olucam diye yolundan şaşmayacak,en olmadık şeyleri normallestirmeye çalışmayacak. Daha 5 haftalikken gerekli egitimleri veriyorum. Aynı ben olucak ayyyyynı.Bebegim benim,canım çocuğum,minicik yavrum...
Ay Allah iyiliğinizi versin En son çocuğun ağzına yemek sokma kısmında koptum yalnızAllahım konu nerelere gelmiş
Ben ne demek istediğinizi anladım sizin yaa bu kadın gibi kadın olmak deyince gözümün önüne dimdik bi duruş geliyor. Böyle güçlü bi aura insanlarla sohbet ederken gerçekten kendinden emin bi duruş , sıkıntılarla mücadele ederken daha emin bi tavır geliyor aklıma. Çekici olmak değilde güçlü olmak bence kadın gibi kadın olmak. Hem hemcinslerine karşı hemde karşı cinse karşı.Kizlar ben dikkatimi erkekler üzerinde değil kendi üzerimde çekmek istiyorum. Kadın larla olurken eşimle evde otururken. Bakımsız pespaye kadınlardan gerçekten hoşlanmıyorum. Bakımlıyım kendimce eşime giyinir süslenirimde aslanpijama veya esofman la ebde dolasmam . Sekside giyinirim evde yeri geldigi zaman ama demeknistedigim öyle degilmisim gibi hissedip üzülüyorum. Otururken kadinlarla cocuk gibi kalmak istemiyorum mesela yanlarında gayet hanimefendiyimdir güleryüzlüyumdur ama böyle diretken lafini hep geciren bir insan degilim gerçekten taniyan insanlarin hepsi cok sever beni cok şükür mesele sevilmek , kapaliyim seksi görüneyim de erkeklerin ilgisini çekeyim degil neden konuyu hep oraya çektiniz anlamış değilim , anlamadan dinlemeden neden yargilaniyorum. Herkese fikrini sordum sizce kadin kadin olmak nedir diye? Bunun cevabını istedim
Amin,teşekkür ederiz teyzesisizin gibi, yorumlarını beğenmediğiniz üyelere, karşı yorum yazmak yerine "evlat" üzerinden yorum yapan üyelere sinir oluyorum
ne haddinize?
daha doğmamış bir çocuk üzerinden (ki doğmuş olsa da farketmez), minnacık bir yavru üzerinden böyle imalı yorumlar yapmak...
neden üyeye karşı yazamıyorsunuz? saygı çerçevesinde cevap veremiyorsunuz? çünkü bel altı vurmak kolay
bu konu için haklı da olabilirsiniz, haksız da, eğri de olabilirsiniz doğru da
hiç biri böyle davranmanıza sebep olamaz
küçücük yavruları alet ettiğiniz için kendinizden utanmalısınız bence
Allah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?