Kadin kadina bunu neden yapar?

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
123
Merhaba arkadaslar. Ben 32 yasinda bir bayanim. Cok süslü veya asiri bakimli biri degilimde. hatta özgüvenim bile yok. Ancak ben bir yildir gecgindir bosandim esimden. Esimle evliyken veya öncesinde hic sorun yoktu.

Ancak cevremde evli olan bayanlarda özellikle benim yas civari ve üstü olan evli bayanlar esleriyle oldugunda benim yaninda öpüsneye basliyorlar, sariliyorlar, kadin böyle bir yapisik hal aliyor. Birde bana bakarak yapiliyor. Ben bu durumu ilk baslarda normal katsiladim ancak suanda 4 5 cift böyle yapiyor. Hatta evime gelmez oldular ce aramaz oldular, onu gectim ben yazdiginda tersliyorlar. Kiskanclik olsa neyin kiskancligi? Her zaman esleribe karsi seviyemi korurum asla farkli bir düsünceylede bakmam. Cok garip. Görümcemdende ayni sorunlari yasamistim. Simdi bakiyorum kadin acayip mutlu. Heryerde gülüyor. Ben varken sirf somurtuyordu.

Bende bir sorun oldugunu düsünmeye basladim artik. Cok cekingenimdir cilveli falanda hic degilim.

iyicene yanliz birakildim. Bosanma sürecinde yanindayiz diyenler hicbiri yoklar.

Bu hayatta kalmak bana cok fazla artik.
Kadinlar neden böyleler?

Kendinizi üzmeyin. Bu hayatta herşey insanlar için kimin ne zaman ne yaşayacağını bilemeyiz. Kendine, eşine guvenmeyen birkaç kadın böyle davrandı diye hayatınızı sınırlandırmayın. Yeni insanlar yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın. Birde böyle zamanlarda insanın algılarıda değişiyor bazı hareketleri siz üzerinize de alınıyor olabilirsiniz. Umarım bir an önce sorunları atlatip mutlu olursunuz.

:KK57:
Size karsi koruma kalkani yapmislar sanirim öpücük ve sarilmalarla bezeli:KK48:
Çok buyuk tehlikesiniz bekar olusunuzla.
Cok bakimli girisken cilveli olmasaniz da umurlarinda degil oyle olsaniz "kirmizi alarm" verirlerdi. Kocalari koruyun saklayin alarmi.
Nasil bir cevre nasil bir anlayissiz toplum hayret vallahi.

Özgüvensiz kadınlar, sallayın gitsin.
Görüşmeyin olsun bitsin. Alsınlar kocalarını tepeee tepeee kullansınlar:işsiz:

cevreniz adina uzuldum , kendinize duzgun arkadaslar bulun
bende bosandim , su dediklerinizin hicbirini yasamadim
sorun sizde degil arkadaslarinizda
acilen yeni ve dogru arkadaslar bulun

Kıroyum ama Koca bende sendromu.
Boşanmış olmanız onların eşleri için tehlike arz ediyorsunuz anlamına gelmekte sanırım.

bence arkadaş çevrenizi değiştirin. boşanmanızı takmayacak, boşanmış/bekar her kadını kocasının peşinde sanmayacak insanlarla arkadaşlık kurmaya çalışın. dil, bilgisayar, drama, dans vb. kurslara yazılın. hem çevrenizi olursunuz hem de kendinizi geliştirmiş olursunuz.

böylelerini de takmayın. kocaları var diye başlarının göğe erdiğini sananlarla arkadaşlık etseniz ne olacak etmeseniz ne olacak zaten. böyle düşünün ve moralinizi bozmayın.

Konularinizi hatırlıyorum. O kocadan bosanmakla kendinize en güzel iyiliği yaptınız. İkinci iyiliğiniz de bu tarz gorgusuzleri hayatınızdan çıkarmak olsun.
Geçen sene bebeğimi kaybettiğimde kürtaja giderken arayıp kendi hamileliginin mükemmelliğini, bebeğini anlatanlar olmuştu, napacaksin, cahil.

Back
X