Kadin kadina bunu neden yapar?

Belki de siz yalnız kaldığınız için davranışları yanlış anlıyor olabilirsiniz ben sanmıyorum hadi bir kişi yaptı koca mahalle neden yapsın yapsa ellerine geçecek olan ne siz hassas bir donemdesiniz öyle anlıyor olmayasiniz

Olasi bir tehlike olarak algilaniyorsunuz kociskolarini ayartacagnizi dusunuyorlar cunku siz artik"dul" sunuz .Bence hic umursamayin siz onlarla gorusmeyin arkadas ortaminizi degistirin bakimli olun, spor yapin kitap okuyun.Calismiyorsaniz calisin ama baska bir yerde tebdili mekanda ferahlik vardir.

görmemişlerin kocişkoları olmuş tutmuş ....koparmışlar takılmayın ,korkuyorlar kocişlerini alacağınızdan önemli bir durum değil yani...kendinize bekar arkadaşlar bulun dünyanın anasını ağlatın ,çatlasınlar.

öf en nefret ettiğim tip. ay ben evliyim çocukluyum herkesler beni kıskanıyor kadını. gıcıklar. bekar insanlarla gez toz boşver evlileri. her evli bir değil ama bu ülkede o yönde bi sıkıntı olduğunu inkar edemem.

Kocam yok derdim yok diyin siz hava atın.siz onları azarlayin eğer onlar size dost olsaydı zor gününüz de yanınızda olurlardı.
Birgün onlarında başına gelirse ???

Yazıklar olsun ya böyle kadınlara.. sizde onlarla değil bekar arkadaşlarınızla görüşün boşverin onlar için şakın üzülmeyin değmezler çünkü..

Dul kadın tehlike sacar kocalarını ellerinden alırsın kafasindalar. Ben de bosandigimda aynılarını yasadim. Çoğu arkadaşım beni aralarına almadı, evlerin e davet etmez olmuslardi.
Hepsini Allaha havale et canım. O meşhur kocisleriyle cehennemin dibine gitsin ler.

bu tip insanlar sadece boşanmış insanlara yapmıyor bunu. bekar insanlara da yapıyor bazıları siz kendinizi kötü hissetmeyin.sizle alakalı değil karşıdaki insanın cahilliği

Kadin kadina ne yapmiyorki?

Ondan guzelsen kiskanir ,degilsen asagilar, fesatliklar ,garip bakislar, laf sokar ,agir konusur,dalga gecer hele birde arkadaslari yanindaysa pis pis siritmalar fisiltilar...sana tekken baska milletin yaninda baska davranir ki(ispat edemezsin) anlatsin tavir alir sebep?mechul...

insani kendi cinsinden sogutuyorlar

Tam bir özgüven eksikliği yaşayan insanların büründüğü durum...Hiç canınızı sıkmayın öyle insanlar yanınızda olmaması daha faydalı, İnsanların bu kıskançlık halleri bitmedi gitti...

Evet bazıları aşırı görmemiş İşte görmemişin ğlu olmuş, tutmuş şeyini koparmış

Yabanci arkadaslarim bile bukadar rahat davranmazlar baskalarinin yaninda..gerisini siz dusunun. Edep diye birsey var. Oyle gozunun icine bakarak kocisini open varsa kafasi piril piril dir.

Cahiller.
Kocam var benim diyorlar.Yeni evlenenlerin yada cocuk doguranlarin bir kismindada gorulur bu.

Ben cocugu olmadigini bildigimiz bir arkadasimin yaninda baskasinin aniden o konu acilinca cocugunu sevdigini unutamiyorum.
Allahından bulsun o tanıdığinız kişinın bir halt sanıyorlar kendilerini alanda O verende O....

Cahil akli bu olsa gerek gülüp gecin takmayin eminimm onlarinda bi gun bi sorunu olup size iciniz dokmeye gelecekler bunu yazin bi kenara ;)yorma güzel yüreğini

Back
X