kadın ne zaman affetmeli

haklısınız abisine ne demeliyim ısrarla görüşmemizi istiyor kafamı karıstırıyor zaten zor bir evredeyim hepsini engellesem mi bana ulasamasalar ayıp mı olur
Direkt grs istemiyorum, bu is bitti diyeceksin. Net.

Bi kere başlıktan belli zaten sizin niyetiniz..
Ama yerinizde olsam abisi değil babası gelse kimseye mahcup hissetmez çatır cutur söylerdim istemiyorum diye. Siz biraz çekingensiniz sanırım, ama bu işler öyle aman abisine ayıp olmasın diye yürütülecek şeyler değil.
Güçlü durun, bu azgın ergenden ne koca olur ne baba.

1 hafta önce biten bir ilişkim var aslında mükemmel giden hersey bir anda değişti onunda benimde ailem artık ilişkimize evlilik gözüyle bakıyorlardı bizde öyle tabiki her neyse ayrılma sebebime gelecegim beyefendiye kızlar facebook swarm gibi cesitli kanallardan mesaj atıyorlar kendisi kızların mesaj attıklarını söylüyor kızları engelleyemem ama kendisine cevap yazmamsını söyledim derdini anlamak için yazıyorum cevabını aldım her neyse yazan kızın adını aldım kendisine ben ulastım yazdıgı kişinin sevgilim oldugunu derdinin ne oldugunu sordum kendisine sevgilim yok demiş kız bildiğiniz liseli her neyse kızı engelledim daha sonra sevgilimden bir söz aldım asla tanımadıgı kimseye cevap vermeyecegi konusunda ama güven ya bu içindeki kurt durmadı ev arkadasımla kücük bir oyun yapıp onu özelden aradık ev arkadasımı konusturdum adam bildiğin gayet rahat konusuyor özel numarayla basta benden süphelendi ama sonra sanırım süphesi azaldı en son görüşmemizde kızlar arıyor yazıyor mu dedim özel numara arıyor sen sandım ama artık senden süphelenmem acmamda dedi bu konusmayı yaptıgı günün ertesi günü tekrar arttırdım ev arkadasıma yine gayet normal konustu artık sinirlendim ve ev arkadasıma bir bulusma ayarla dedim ayarladı bulusmayı baska bir arkadasımıda bulusmaya gönderdim ev arkadasımı tanıdıgı için adam arkadasıyla beraber bulusmaya geldi tabi telefon acık dinliyorum konusmalarını kız ısrarla sevgilin yok sonucta arkadas olalım tanı beni diyor benimkide arkadas olabiliriz diyor her neyse kıza kalkması yönünde mesaj attım masadan kalktı ben girdim cafeye karsısına oturdum kendisine sadece sen hiçbirseye değmezsin dedim oda benim oldugunu zaten anladıgını falan filan sacmaladı bundan sonra benim yoluma cıkma dedim cıktım gittim yaptıgım seyden pişmanlık duydum tabi kendimi kötü hissettim keske bu oyunlara girmeden ayrılsaydım dedim ayrıldıktan sonra bana baska kızlar ulsatı yani baska kızlarlada konusuyormus her neyse bu evrem zor bir evre adam dünyanın en pislik adamıda olsa sevmiştim kendisini dün abisi aradı olaylar nedir neden böylesiniz falan filan abisi yüz yüze bi görüşün sen düşün karar ver felan dedi kafam iyice karıstı ne yapmalı kızlar bi akıl verim
Köpek b.k yemekten vazgeçmiyo sakın barışma

Şu kadar dalaverenin üstüne hala ne yapmalı mıyım diye mi soruyosun? Yani böyle bir mahluku en ufak bir affetme ihtimalin varsa aklından şüphe etmek lazım. Bu kadar iki yüzlülüğe rağmen beni seviyor, değer veriyor diye de kendini kandırmıyorsundur umarım. Abisinin aramasıyla kafanın karışması da anlaşılır şey değil. İsterse Cumhurbaşkanı filan arasın yani, nedir? Ortadaki b.k aynı b.k neticede.

Daha ne olması lazım yatakta mı basmanız gerek afedersiniz?
Yem atmışsınız oltaya gelmiş hem de atlamış yani...Şüphelerinizi doğrulamışsınız.
Allah bilir bir sürü kızla buluşup konuşuyordur.
Mutfakta bir tane hamam böceği görmüşseniz diğerleri de çok uzakta değildir.
Siz olduğunuzu anlasa gelmezdi zaten trollerdi buluşmayı...klasik yalan "sen olduğunu biliyordum ya da anlamıştım"...

bide o erkek ortam kötü kızlar rahat durmuyor dedi ailesine saygım yüzünden fazla birsey demedim kendilerine barıstırmak için cabaladıkları belli ama beni yıpratıyorlar ailesinden nasıl uzaklasırım saygızılık etmeden onu bilmiyorum suan

Bence sen bu aileyle görüşme ne kadar çarpık bir zihniyet ne demek ortam kötü kızlar rahat durmuyor??
Rahat durmayan kızlarla niye muhatap oluyor madem?
Kendisi istemese kim ona ne yapabilir?

Back
X