- Konu Sahibi esmergirl356
-
ne sormuşlar? bence o çok önemli.. :1closedeyes:
Kadın oğlunun hayatında nasıl biri olduğunu merak etmiş olabilir..Siz her ne kadar 4-5 sene var deseniz bile..Umursamaz olmaları daha mı iyi ? Bence merak etmeleri,kimin nesi diye düşünmeleri gayet doğal..Oğullarının ilişkisini ciddiye alıyorlar demek oluyor bu...Sinirlenmen çok gereksiz geldi bana..
Ben olsam memnun olurdum aksine...Demek benden haberleri var,oğulları da beni ciddiye almış ki ailesi biliyor derdim..Böyle yıllarca çıkıp da ailesinin haberi olmayan evlilik hayallerini tek başına kuran kızların durumu daha mı iyi..
Tam tersi çok memnun olurdum...Sadece biraz heyecanlanırdım..Kendime güveniyorsam da ki güvenirim iyi bir intiba bıraktığımı düşünüp mutlu olurdum...ya ama ilk duydugunda sende sinirlenirdin belki oyle deme aysecinarli ..
neden sinirlendin ki ne var bunda korkacagın bişide olmadıgına göre ki bilmiyorum öyle düşünüyorum sinirlenmen tepkin gereksiz ben olsam arkadasıma sorardım eee siz ne dediniz diye
Kadın oğlunun hayatında nasıl biri olduğunu merak etmiş olabilir..Siz her ne kadar 4-5 sene var deseniz bile..Umursamaz olmaları daha mı iyi ? Bence merak etmeleri,kimin nesi diye düşünmeleri gayet doğal..Oğullarının ilişkisini ciddiye alıyorlar demek oluyor bu...Sinirlenmen çok gereksiz geldi bana..
Ben olsam memnun olurdum aksine...Demek benden haberleri var,oğulları da beni ciddiye almış ki ailesi biliyor derdim..Böyle yıllarca çıkıp da ailesinin haberi olmayan evlilik hayallerini tek başına kuran kızların durumu daha mı iyi..
neden sinirlendin ki ne var bunda korkacagın bişide olmadıgına göre ki bilmiyorum öyle düşünüyorum sinirlenmen tepkin gereksiz ben olsam arkadasıma sorardım eee siz ne dediniz diye
komik ...
çok ciddiyseniz zaten sevgiliniz sizi tanıştırırdı... madem sizi biliyor gelinimi getir de tanışalım bi diyebilirdi oğluna...
ayrıca başka birine sizi sorması saçma. ya sorduğu kişi sizi sevmeyen biri olsa da kötüleseydi?
evet cok dogru melike , sonunda birisi anladi !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?