kadin neden beni arastirir ki simdiden ? :S ne saçma kizlar yardimm.. :(

esmergirl356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
778
1
0
İsveç
Merhaba kizlar,

su an sizden lutfen bana yardimci olmanizi diliyorum..
cok sinirlendim cunku .. klava:
bu sabah okula gittim normal her zmn ki gibi .. bi kiz arkadasim la ayni masada oturuyoruz bana sey diyo.. bize bi yenge geldi Seni sordu :bbo:
ben de sasirdim kimmis filan dedim kadinin ismin den tanimadim ( ama ismi yabanci gelmedi) snra kiz yaninda da **** 'in annesi de vardi .. biliyomusun demezmi .. bi daha sok oldum lmaz:
bu ne istir yaa... aramizda nisan yok soz yok .. 4-5 seneye anca nisanlanmak istiyoruz.. simdiden ne arastirmasi bu .. ne sacma .. :bbo: yani sanki ben kotu biriysem insanlarin dilinde kadin ogluna bu kizla gorusme dicekmis gbi pfff ... ne bu yaaa..zaten tek oglan. annemede soyledim sinirlendi .. ne bu simdiden dedi klava:
ablam da oda kizdilar haliyle
yani ben buna anlam veremedimm !!! sizler smdi bu cok normal her anne arastirir diceksiniz .. ama ben bunu hiç begenmedim ...:1no2:
:çok üzgünüm: yardimci olursaniz sevinirim....

ne sormuşlar? bence o çok önemli.. :1closedeyes:

ya zaten anne'si bisey sormamis... yanindaki yenge sormus .. yani bu demek oluyo ki ona sordurtturmus.. !!! :mymeka:
-sizin okulda bi kiz var demis *** su isimde taniyomusun ( arkadasima)
- oda yoo hayir demis once..
(cunku benim 2 ismim var .. onlar 2inci sini soylemisler, ki o cok kullanilmiyo.. ark arasinda.. kizda anlamamis tabiii..)
- kapali , bazen araplar gibi örtüyo basörtüsünü demisler, esmer .. guzel , hanim hanimcik bi kiz demis.. kadin
sonra arkadasim ve annesi .. benim oldugumu anlamislar ve haaa o su kiz demisler ismi su ****........

Sonrasini ne dediler kiz arkadasim sormadim...ona.. o kdr saskin dimki... :umursamaz:

Kadın oğlunun hayatında nasıl biri olduğunu merak etmiş olabilir..Siz her ne kadar 4-5 sene var deseniz bile..Umursamaz olmaları daha mı iyi ? Bence merak etmeleri,kimin nesi diye düşünmeleri gayet doğal..Oğullarının ilişkisini ciddiye alıyorlar demek oluyor bu...Sinirlenmen çok gereksiz geldi bana..
Ben olsam memnun olurdum aksine...Demek benden haberleri var,oğulları da beni ciddiye almış ki ailesi biliyor derdim..Böyle yıllarca çıkıp da ailesinin haberi olmayan evlilik hayallerini tek başına kuran kızların durumu daha mı iyi..

ya ama ilk duydugunda sende sinirlenirdin belki oyle deme aysecinarli ..

neden sinirlendin ki ne var bunda korkacagın bişide olmadıgına göre ki bilmiyorum öyle düşünüyorum sinirlenmen tepkin gereksiz ben olsam arkadasıma sorardım eee siz ne dediniz diye

ya ama ilk duydugunda sende sinirlenirdin belki oyle deme aysecinarli ..
Tam tersi çok memnun olurdum...Sadece biraz heyecanlanırdım..Kendime güveniyorsam da ki güvenirim iyi bir intiba bıraktığımı düşünüp mutlu olurdum...
neden sinirlendin ki ne var bunda korkacagın bişide olmadıgına göre ki bilmiyorum öyle düşünüyorum sinirlenmen tepkin gereksiz ben olsam arkadasıma sorardım eee siz ne dediniz diye

Yani...kaydirigubbakcemile5

imza:cancu opuyorumnanaktan

çok çok normal bişey benim anlamadıgım senin annenin ve ablanın neden buna bukdar tepki verdiginizi.. 4-5 seneye nişanlanmayı düşünen siz bunu annenizle nasıl paylaşıyorsanız erkek arkdaşınzda annesiyle paylaşmış anneside annelik içgüdüsüyle tanıdıgını birine sormuş nasıl kız diye mutlaka.. ne var bunda anlayamadım doğrusuuu...

bence bu kadar sinirlenmenize gerek yok ailecenek
oğlu emin ellerdemi diye merak etmiştir kadın
belkide iyi niyetiyle sordu belki söz olayını öne çekcek
hemen kötüye yorma yani, zaten korkacağın çekineceğin bişey yoksa bu kadar sinir olmana gerek yok bence
demekki seni ciddiye alıyolar müstakbel gelin gözüyle bakıyolar ki araştırıyolar, aksi olsa hiç uğraşmazlardı, aman nasılsa ayrılır derlerdi

tabi ki çok erken. şimdiden seni araştırması çok da iyi niyetli olmadığını gösterebilir. bir de bence arkadaşlarının cevabı da normal değil. hani Arap gibi örtülü filan. :1closedeyes:

komik ...
çok ciddiyseniz zaten sevgiliniz sizi tanıştırırdı... madem sizi biliyor gelinimi getir de tanışalım bi diyebilirdi oğluna...

ayrıca başka birine sizi sorması saçma. ya sorduğu kişi sizi sevmeyen biri olsa da kötüleseydi?

kizlar isin dogrusu su an anladim... yanlis anlatmis arkadasim bana !!
siz e yanlis anlattim galiba... ailelerin tam bildigi bisey degil bu ..
konusulmuyo bile !! yani ortada bi sey yok ! sadece konustugumuzu biliyolar

evet cok dogru melike , sonunda birisi anladi !

Yani çok ciddi değilseniz ortada büyütecek bir şey de yok o zaman..Ne sorduklarını,ne dediklerini umursamaya da gerek yok değil mi ? Çocuk belki de ailesinin de onayını almak öyle ilişkiye yön vermek istiyordu ? Daha öğrenci ise hemen pıt diye ailesi ile tanıştıracak hali yok tabi..Neye ve nesine güvenicek ki tanıştıracak..Ailesinin de gözünün tutması gerektiğini düşündü belki..Kadın seni sormuşsa erkek arkadaşın senden ailesine bahsettiği içindir..Bunlar benim düşüncelerim tabi..Hakkında hayırlısı olsun canım...:teselli:

yaptıkları banada çocukça geldi bilmiyorumkismile hiç olgun bi davranış değil araştırmanın başka yollarıda var gidip kızı arkadaşlarına sormakta neyin nesi sanki öyle tanıyabilicekmi saçma geldi banada bende olsam kızardım ne o asayiş gibi

Merak etmis olabilirler ama yapilan hareket cok cirkin,olmadi sapika kaydinada baktirsinlar.

ogullarina itimati yokmu bu insanlarinda kendileri arastiriyor,kinadim ben .

olur boyle seyler. beni soruyorlardi kizken ama ben sinirlenmiyordum. aksine hosuma giderdibayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…