kadin neden beni arastirir ki simdiden ? :S ne saçma kizlar yardimm.. :(

ay sen yurt disindakiler ne sandin. evet var boyle seyler, sadece yurdisinda deil turkiyede var. tabi artik olamasi alazim ama oluyo.

çok normal sorması nişan sözde olmasa kötü zamanda oğlum kızım kımınle konusyor dıye merak ederler..için rahat zaten boşver sorsun herkese

Hiç merak edip sormamaları daha mı iyi..Hem sen sevmediğim bir arkadaşa beni sormuş diye şikayet etmiyorsun,neden bu kadar erken soruşturuyor,daha 4-5 sene var diye kızıyorsun ilk mesajında da..Evdeki hesap çarşıya uymaz..

Okuluma gelecke polis gibi araştırma yapacak.
Çocukça..! Niyeti ciddi olan samimi olan temiz olan oğluna söyler..
biiz bir çay bahçesind ebuluştur bir çay içelim der..
içini rahatlatır.. ne bu böyle kötü kadın araştırır gibi..
ben de çok sinirlenirdim bana da böyle birşey yapılsa haklısın bence..
kadın cahil muhtemelen yol yordam bilmiyor yoksa yengeyi alıp dedektiflik yapmaya çıkmazdı.
araştırma yapması niyetini düzgün olduğnu göstermiyor bence sadece bulgu arıyor..
desinler ki meselaa haa ayşe mi 3 kişiyle çıktı,2 kişiyle yattı,erkeklerle gezer vs vs..
buna neden eminim uyguladığı yoldan.
düzgün insan çağırır konuşur insan gibi arkasından gezinmez çok büyük terbiyesizlik bence..!

ay sen yurt disindakiler ne sandin. evet var boyle seyler, sadece yurdisinda deil turkiyede var. tabi artik olamasi alazim ama oluyo.

Öncelikle, bu konuşma tarzın hoş değil, lütfen bundan sonra benle konuşacaksan bu şekilde sataşır gibi üslup takınma...
Benim söylemek istediğim artık böyle şeylerin olmaması gerektiği.
2 insan kötü şey söylese kızın hakkında ne olacak?
Kız zor duruma düşecek.
Çocukça gerçekten.
Kadının şimdiden zehir hafiyelik yapması saçma...
Önce her şey düzene girer, tanımak isterse eve çağırır ailecek tanışır.
Yurt dışında artık bu tarz eski adetlerin kalktığını düşündüğüm için hem de yurtdışında demiştim.
Türkiye'de olduğunun tek tük de olsa farkındayım yerimseniben
Ülkenin gerçeklerinin farkındayım emin olabilirsin. bayanssulusmile
Ben olmaması lazımken olduğundan bahsediyorum.
Bilmem anlatabildim mi?
sengözlerimebaksanab

Katılıyorum tamamen zehir hafiye gibi bulgu aramak...
Başka bir şey değil.
bayanssulusmile
Ama konu sahibinin sevgilisinin de 'anne bu hiç medenice değil' deyip beraber oturup konuşma önermesi lazımdı.
şakkıdı
Çift taraflı hata var yani.

Kizlar okuldan yeni geldiim.. dün yazamadim size kusura bakmayin simdi size isin aslini anlatayim..:umursamaz:
Sey : simdi bu kiz arkadasim bana yanlis anlatmis hikayeyi.. artik içinde ne fesatlik varsa onunda oyle oldugunu bilmezdim yani bana yalan soyledi..klava:
simdi bunlar gitmisler kizin evine.. dikise.. o yenge de demis ki biz kiz var sizin lisede su isimde.. eskiden bizim camimizde kur'an i kerim dersi verirdi.. taniyomusunuz .. filan derken .. benim kiz arkadasim Birden laf atmis ortaya ( manyak midir nedir tovbe tovbe) demis ki :
- O kiz senin oglu'un arkadasi yenge ( bunu benim mustakbel kayinvalideme demis )
tabi o da sok olmus.. yok oyle sey olmaz filan demis..
cunku simdilik kimsenin bilmesini pek istemiyoruz.. biz ve onlarda..yani saklamak degilde..bilinmesin simdiden sanki.. ben sahsen istemiyorum :1closedeyes:
Yani olay bundan ibaret.. birde kiz bana dün anlatinca.. iyice ustune basa basa bana sey diyor : bir yenge seni sordu, Yaninda da **** Annesi vardi taniyomusun onuuu...? diye soruyo .. deli yaa.. benim ne cvp vericegimi bekliyodu.. yani altan alttan soruyomus meger.. :mymeka:
NE Sacma yaa.. !! :dilcikar:
....

Son düzenleme:
Bu son söylediğinden sonra esmercim, cidden o arkadaşında biraz hasetlenme olabilir mi?
:uhm:
Bence ilişkinizi ve seni kıskanıyor. aklinialirimsmile
Dikkatli ol...
a.s

Ben senin bu yazını yeni gördüm..
Valla arkadaşında az fesat değilmiş ha

tmm mehsercim anladim =( iste boyle kizlar :umursamaz:
benim o arkadasin neden oyle yaptigini gercekten anlamis degilim .. :1no2:
neden herkes bizle ugrasiyo kii... hiç mi isleri yok .. sanki malzeme buldular ohh konussun konussun dursunlar , ne âlaa mermleket..
amma ben o kiza gösteririm.. sevdigim le ben konusçaz ( bizim arkamizdan konusan kizlarla) ve susturcaz ins.. klava:
fesat ki ne fesat .. bence o kiz gercekten manyak cunku beni ve sevdigimi bir kez bile beraber görmedi halde bunu nasil ortaya atiyo delimi nee yaaa :çok üzgünüm:
bizim okuldaki türk kizlarinda zaten bi mârifeti var.. giciklar hiç biri hic bi erkekle konusmazlar, yani konusmuyo gibi yaparlar, birinin konustugunu veya yan yana bile oturdugunu gorunce de hemen Dedikoduya baslarlar.. pfff millet kafayi yemis !! mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…