Kadin ol...

gurbette88

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
10
0
16
Adana
Hicbir sekilde camasirini, bulasigini, temizligini, yemegini eksik etmediginiz, yataginizi ayirmadiginiz ve ailesine saygida kusur etmediginiz halde, esiniz eve gec geliyor diye tartisma aninda size "Kadin ol da geleyim" dese be yapardiniz ?

Kadın olmak için beklentileri ne acaba eşinin canım bunu sordunmu hiç kendisine.Kendisi için kadın kriterleri NEDİR ACABA.

sen de çık gez dolaş dışarıda sorarsa da erkek ol da geleyim dersin ama döver değilmi sizin gibi kendni kle olarak gören kadınların sonu böyle oluyor maalesef..

sen adam olsan ben kadınlığımı gösteririm de sende canım ne demekmiş kadın olda geliyim. valla ben olsam süphelenirdim gec gelmeler falan

diğer konunuda biliyorum .. kusura bakma senin eşin densiz biri ayrıcada terbiye yoksunu ... ne demek kadın ol erken geleyim ne çirkin ... senin yazdıklarını okuyunca hani şu stvdeki filmler var ya onlar geliyor aklıma ... asla boşanmayacağına göre (şimdi sorsak eşimi seviyorum ondan ayrılamam dersin) o yüzden bu adamı çekiceksin elin mahkum ... umarım düzelir bir gün ama sana çok çektireceğe benziyor ..bence sesini bile çıkarma kaçta gelirse gelsin kavga çıkarıncada bildiğini okuyor zaten en azından kavga çıkmaz kırıcı sözler söylemez sana ....

Son düzenleme:
size böyle diyen bi insandan çok beklentiniz olmasın bence ama siz ona kadın olduğunuzu göstercek şeyler yapın dikkatini çekin. dikkatini çektiğiniz sıradada siz yüzvermeyin peşinizden koşturun bu erkekler kendilerini bazen bulunmaz hint kumaşı sanabiliyolar siz önce kendinize değer verin sonra onu düşünün tabi bu benim düşüncem siz ne düşünürsünüz bilemem..

Seviyor muyum? Seviyorum ama vazgecemez miyim ? Gecerim, ben kadinligimi da kullandim, hanimligimi da, yeri geldi miydi de aslab gibi kukredim, anlamayan kendisi. Son yapacagim sey ne mi? Umursamamak, ben görevlerimi eksiksiz yerine getirecegim, kendini umursamayip, söyledikleri ve yaptiklarini görmezden ve duymazdan gelecegim.cocugum yok, almanyada meslegim var, ailem var ne maddi ne de manevi sIKInti yasarim. Psikolojimi bozmadan gittigi yere kadar deyip bekleyecegim, bu sürec icinde ya bu deve güdülür yada ben bu diyardan giderim... :) tesekkürler hepinize öptüm :)

Belki de mükemmel kadın olmaya çalıştığın için eşin haddini aşıyordur.

Bakıyorumda hep dörtdörtlük kadınlar haketmedikleri şeyleri duyuyorlar.

Haketmedikleri muameleyi görüyorlar...

sen de çık gez dolaş dışarıda sorarsa da erkek ol da geleyim dersin ama döver değilmi sizin gibi kendni kle olarak gören kadınların sonu böyle oluyor maalesef..

bi açıdan haksız olmasan da kaba yazmışsın, kadın kendi hakkını savunmalı mutlaka ama bazı durumlarda iş cinayete kadar gidiyor Allah öylesine çattırmasın. bu durumlarda iş tek bir kadına düşmüyor.

burada ne anlatılırsa anlatılsın dört duvar arasını kimse bilemiyor maalesef..
eşin yaptığını meşru göstermek adına zeytinyağ misali üste çıkmış olabilir.

oturup konuşmak ,üslubunun yanlış olduğunu dile getirmek gerek..

erkegı evıslerı ılgılendırmedıgı ıcın yapsanda yapmasandaa umursamaz maleseff.. onlar ııcn suslu puslu kukla gıbı oturucaksın evde.. ozaman kosa kosa evegelır.. allahh akıl fıkır versın esıne nedıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…