Kadın olarak koyulduğunuz sıfat..

Çok iyi anladım.Benim de bu asla yazmaz asla sözünden dönmez dediğim insanlar oldu:KK48:
Ama öyle olmuyor merak etme.En inatçısı bile öyle yapamıyor.
Yani herkes eninde sonunda yazar merak etme :rapci:
Oyle umuyorumm:) birde bir kac hafta once whatsap durumuna bitti o siiir misra gerekmez yazmis hala da durur arada baska telden ekleyip bakiyordum .Amac ne yani.. bittiyse bitti madem niye millete duyuruyorsun

Oyle umuyorumm:) birde bir kac hafta once whatsap durumuna bitti o siiir misra gerekmez yazmis hala da durur arada baska telden ekleyip bakiyordum .Amac ne yani.. bittiyse bitti madem niye millete duyuruyorsun
Bence hep ego tatmini.
Kendini güçlü sanmak güçlü göstermek için yapılan hareketler. Onlara bakıpta hiç üzülme canım.

Bence hep ego tatmini.
Kendini güçlü sanmak güçlü göstermek için yapılan hareketler. Onlara bakıpta hiç üzülme canım.
Yok zaten uzulmuyorum eskisi gibi..Gercekten kafasinda bitiren insan oyle seylerle ugrasmaz zaten

Onun peşinden koşmana çok alışmış
canim meraba ordamisin.Ben cok kotuyum :( Mesajta anlattigim cocugun erkek arkadasi vardiya cok yakin baya yakinlar hemde bugun farkettim ki beni rehberinden silmis.Hatta sanirim bir10 gun kadar onceden silmis.Sonra eski erkek arkadasimi ekliyim dedim ve de ne goreyim ki hala engeli kaldirmamis.Gercekten artik yikiliyorum ben..Ya ben bile silmedim arkadasini ama o kalkip silmis ve arkadasiyla anlattigim konudaki gibi muhabbetim gecmisti..Bu mu ya gercekten..Soyle dusundum arkadasini yani eski sebgilimi en iyi taniyan kisi o.E adam sildiyse ne mantik vardir.Yani bu kizla bu saatten sonra konusualcak bir sey kalmadi.Yani eski sevgilim tamamen kafasinda nasil bitirmisse arkadasida silmis.gercekten cok kotu oldum gene ya.gercekten.Cidden kendimi eziksuluk gibi bir kiz hissediyorum.Az biraz agirligim olsaydi silmezdi zaten rehberinden.:((((

canim meraba ordamisin.Ben cok kotuyum :KK43: Mesajta anlattigim cocugun erkek arkadasi vardiya cok yakin baya yakinlar hemde bugun farkettim ki beni rehberinden silmis.Hatta sanirim bir10 gun kadar onceden silmis.Sonra eski erkek arkadasimi ekliyim dedim ve de ne goreyim ki hala engeli kaldirmamis.Gercekten artik yikiliyorum ben..Ya ben bile silmedim arkadasini ama o kalkip silmis ve arkadasiyla anlattigim konudaki gibi muhabbetim gecmisti..Bu mu ya gercekten..Soyle dusundum arkadasini yani eski sebgilimi en iyi taniyan kisi o.E adam sildiyse ne mantik vardir.Yani bu kizla bu saatten sonra konusualcak bir sey kalmadi.Yani eski sevgilim tamamen kafasinda nasil bitirmisse arkadasida silmis.gercekten cok kotu oldum gene ya.gercekten.Cidden kendimi eziksuluk gibi bir kiz hissediyorum.Az biraz agirligim olsaydi silmezdi zaten rehberinden.:KK43:(((
Yılma canım sen güçlü dur,sakın ona yazma.Yazmadığını göstermen peşinden koşmadığını göstermen gerek.

Belki silmemiştir hem,sildiğine emin misin?
Öyleyse de kendi bilir.Bu senin değerini düşürmez.Önemli olan senin eski erkek arkadaşın. O bişeyleri fark edince sana gelecektir.Sen yeter ki güçlü dur.

ca
Öyleyse de kendi bilir.Bu senin değerini düşürmez.Önemli olan senin eski erkek arkadaşın. O bişeyleri fark edince sana gelecektir.Sen yeter ki güçlü dur.
canım evet silmemiş günahını almışım çocuğun..Yanlış anlaşılma..Ama bu yanlış anlaşılma yüzünden birden bire aklıma geldi ve bir rehbere ekliyip bakayım dedim ki hala engeli kaldırmamış.. cidden bu derece miydi ya..en son ki senle konuşmamızdan sonra ne arayıp ne mesaj atıyorum hiçbir şekilde iletişime geçmedim fakat hala adamda değişen bir şey olmamış.Zaman geçtikçe duygularım körelip yaptıkları aklıma geldikçe soğuyorum ondan.Artık dua edesim bile gelmiyor birleşmemiz için çünkü düşünüyorum bu kadar üzen bir insan ne derece sevebilir ki sevgisi azdı bunu çok iyi anladım.Arkadaşlarına bile öyle aşılamış ki beni istemedğini..Ahh nasıl bir nankörlüktür bu.Bunun az sevgiden başka bir açıklaması olamaz.Bilmiyorum ne olacak.Tek istediğim bir gün değerimi anlaması bin pişman olması..Oda olmayacak bu gidişle.3 aydır mantık süzgecinden geçirmeyen adam bilmiyorum ya..Öyle bir kararlılıktaki bazen kendime sormadan edemeiyorum cidden ben kötü bir sevgili miydim.İllallah mı getirdim ona gerçekten..?:olamaz:

Ilgi ilgi ilgi diye adami bunaltmissiniz.

Ailenizsen goremediginiz ilgiyi sevgilinizden gormek isteyip adami nefessiz birakirsan boyle kacar.

Yapacak birsey yok.
Giden gitmis.
Daha fazla yazarak iyice kendini kucuk dusurme

Ailenizsen goremediginiz ilgiyi sevgilinizden gormek isteyip adami nefessiz birakirsan boyle kacar.

Yapacak birsey yok.
Giden gitmis.

Yapacak birsey yok.
Giden gitmis.
Valla ne diyim ki mesajınızı okuyunca kaldım bir an...İlgi ilgi diye bunalttığımı yazmışşsınız.Belki anlattıklarım size öyle gösteriyordur fakat bir ayrıntıyı kaçırmışssınız olması gerekenden fazla bir ilgi beklemedim olması gerekeni bekledim.Adam gün içerisinde arayıp sormazdı ben kalkıp arıyordum her gün..Sizce de bir kız olarak benim de karşılık istemem anormal bir şey mi? Ondan ne hediye ne güzel cümleler bekledim..İstediğim bir ilişkideki minimum ilgi düzeyi...Ha belki diyeceksiniz madem biliyordun niye devam ettin o zaman, niye düştün bu kadar üzerine..Çünkü nankörlüğüne gelemedim.Dudağı yara olmuş diye İstanbul'dan memleketine kadar krem gönderen bir insanım.Üzgünüm ama sizde benim yerimde olup aynı yarı yolda bırakılmayı yaşasaydınız o zaman belki anlayabilirdiniz ki dediğiniz gibi bunalmış da olabilir fakat seven insan belli bir süre kafasını dinler sonra geri döner...sevgisi gerçek değilmiş demek..

ca

canım evet silmemiş günahını almışım çocuğun..Yanlış anlaşılma..Ama bu yanlış anlaşılma yüzünden birden bire aklıma geldi ve bir rehbere ekliyip bakayım dedim ki hala engeli kaldırmamış.. cidden bu derece miydi ya..en son ki senle konuşmamızdan sonra ne arayıp ne mesaj atıyorum hiçbir şekilde iletişime geçmedim fakat hala adamda değişen bir şey olmamış.Zaman geçtikçe duygularım körelip yaptıkları aklıma geldikçe soğuyorum ondan.Artık dua edesim bile gelmiyor birleşmemiz için çünkü düşünüyorum bu kadar üzen bir insan ne derece sevebilir ki sevgisi azdı bunu çok iyi anladım.Arkadaşlarına bile öyle aşılamış ki beni istemedğini..Ahh nasıl bir nankörlüktür bu.Bunun az sevgiden başka bir açıklaması olamaz.Bilmiyorum ne olacak.Tek istediğim bir gün değerimi anlaması bin pişman olması..Oda olmayacak bu gidişle.3 aydır mantık süzgecinden geçirmeyen adam bilmiyorum ya..Öyle bir kararlılıktaki bazen kendime sormadan edemeiyorum cidden ben kötü bir sevgili miydim.İllallah mı getirdim ona gerçekten..?:olamaz:
Kötü değil de iyi olduğundan kaybetmişsindir canım. Hep öyle oluyoruz zaten.Çok değer verip kaybediyoruz.
Ama umutsuz olma.O kadar sevmişsin ,emek vermişsin
Bunlar elbet onun da kafasına dank edecek ,anlayacak yaptığı hatayı.Şuan her şey basit laylaylom geliyordur ona.Erkekler maalesef öyle.

Ay içim şişti yeminle
Adam sizi engellemeyip ne yapacakti? Ben bunu mu reva gördüm demissiniz ama zaten defalarca sizden insan gibi,konuşa konuşa ayrılmayı denemiş. Bırakmayan,peşinden koşan, bir saniye nefes almasına izin vermeyen sizsiniz.
Aynı şehirde olsanız kapısında da yatardiniz.
Bir de duygu sömürüsüleri, paramparcayim, ah derbederim,pıçakladın kalbimi, kanayan gül kokan mesajlar
Adam engellemesin de ne yapsın?
Koydugu sıfatı beğenmemişsiniz ama benim eski sevgilim olsanız 'sapik' sıfatı koyardim.
Zaten yaptıklarıniz biraz eski sevgilimin yaptıklarına benziyor,duygu somuruleri, istenmediğini bildiği halde aramalar, ısrarlar vs vs
İyyy kabus gibi!
Bence bırakın bu ilişkiyi, çok aramak isteseniz de kendinize engel olun. Bir sonraki ilişkinizde de karşı tarafı böyle boğmayin. Böyle arabesk de olmayın, verdiğiniz mesaj şu: ben sevilmeye layık değilim. Dünyada beni sevebilme ihtimali olan belki de tek insansın,o yüzden asla dibinden ayrilmayacagim, sen benim candamarimsin, damarımi kessen senin portren akar , sensiz yaşayamam
Hiç kimse böyle hastalıklı bir ilişkide olmak istemez. Kendinizi ve ilişkiye bakis acinizi değiştirin derim ben. Buna izlediğiniz filmleri değiştirerek, Emma Goldman falan okuyarak başlayabilirsiniz.
Kolay gelsin, umarım bundan sonra mutlu olursunuz

Back
X