Ay içim şişti yeminle
Adam sizi engellemeyip ne yapacakti? Ben bunu mu reva gördüm demissiniz ama zaten defalarca sizden insan gibi,konuşa konuşa ayrılmayı denemiş. Bırakmayan,peşinden koşan, bir saniye nefes almasına izin vermeyen sizsiniz.
Aynı şehirde olsanız kapısında da yatardiniz.
Bir de duygu sömürüsüleri, paramparcayim, ah derbederim,pıçakladın kalbimi, kanayan gül kokan mesajlar
Adam engellemesin de ne yapsın?
Koydugu sıfatı beğenmemişsiniz ama benim eski sevgilim olsanız 'sapik' sıfatı koyardim.
Zaten yaptıklarıniz biraz eski sevgilimin yaptıklarına benziyor,duygu somuruleri, istenmediğini bildiği halde aramalar, ısrarlar vs vs
İyyy kabus gibi!
Bence bırakın bu ilişkiyi, çok aramak isteseniz de kendinize engel olun. Bir sonraki ilişkinizde de karşı tarafı böyle boğmayin. Böyle arabesk de olmayın, verdiğiniz mesaj şu: ben sevilmeye layık değilim. Dünyada beni sevebilme ihtimali olan belki de tek insansın,o yüzden asla dibinden ayrilmayacagim, sen benim candamarimsin, damarımi kessen senin portren akar , sensiz yaşayamam
Hiç kimse böyle hastalıklı bir ilişkide olmak istemez. Kendinizi ve ilişkiye bakis acinizi değiştirin derim ben. Buna izlediğiniz filmleri değiştirerek, Emma Goldman falan okuyarak başlayabilirsiniz.
Kolay gelsin, umarım bundan sonra mutlu olursunuz