Kadın olarak koyulduğunuz sıfat..

Senden önemli değil ki.Sen de sevgiyi, ilgiyi hak ediyorsun.
Eğer hayatındaysa bunu sana vermek zorunda, hakkın.
Vermiyorsa da değersiz şekilde yalnız başına kalır.O zaman anlar her şeyi

Senden önemli değil ki.Sen de sevgiyi, ilgiyi hak ediyorsun.
Eğer hayatındaysa bunu sana vermek zorunda, hakkın.
Vermiyorsa da değersiz şekilde yalnız başına kalır.O zaman anlar her şeyi
Allah ın adalatine siginiyorum arkadaslari bile ne kadar cabaladigimi gordu bir onun gozu kor oldu onca insan farkederken bir o goremiyor ne kadar cabaladigimi... sanirsin aldatmisim da kendimi affettriyorum

Allah ın adalatine siginiyorum arkadaslari bile ne kadar cabaladigimi gordu bir onun gozu kor oldu onca insan farkederken bir o goremiyor ne kadar cabaladigimi... sanirsin aldatmisim da kendimi affettriyorum
Yanına kalmaz inanıyorum ki.
Onun gözü ilgiden kör olmuş hem.
Çok aşırı havalara girmiş.

Acayip otesi yanlis davranmissin bir de karsidaki insanı düşün boyle bunaltıcı davranulir mi?

Engellendigin halde taciz gibi mesajlar. Adam istemedigi halde sadece soguk davramdigi icin beni paramparca ettin laflari. Ki sana ciddi sekilde bir zarar vermemis sadece duygularina cevap mermemis kiiiiiiiii

Seninde sevgiden cok sevilme ihtiyacin varmis ona sevho göstermeden bana ilgi ilgi ilgi diye zorlamis durmussun. Hersey karsilikli kadinsin diye boyle tolerans ancak peri hikayelerinde olur.

Bence karsidaki insani rahat bırakmalısın suc onun degil zaten bastan beri paramparca halde hissetmisin.

Seni sevip ilgi gosterecek birine rastlarsin da ilgili ve sevgili nasil davranilir ogrenirsin umairm. Esim beni ne kadsr sverse sevsin ben ona baskıcıolmayan ilgi sevgi gostermezsen oda sogur zamanla benden.

Kadinlik prenseslik degil malesef.

Acayip otesi yanlis davranmissin bir de karsidaki insanı düşün boyle bunaltıcı davranulir mi?

Engellendigin halde taciz gibi mesajlar. Adam istemedigi halde sadece soguk davramdigi icin beni paramparca ettin laflari. Ki sana ciddi sekilde bir zarar vermemis sadece duygularina cevap mermemis kiiiiiiiii

Seninde sevgiden cok sevilme ihtiyacin varmis ona sevho göstermeden bana ilgi ilgi ilgi diye zorlamis durmussun. Hersey karsilikli kadinsin diye boyle tolerans ancak peri hikayelerinde olur.

Bence karsidaki insani rahat bırakmalısın suc onun degil zaten bastan beri paramparca halde hissetmisin.

Seni sevip ilgi gosterecek birine rastlarsin da ilgili ve sevgili nasil davranilir ogrenirsin umairm. Esim beni ne kadsr sverse sevsin ben ona baskıcıolmayan ilgi sevgi gostermezsen oda sogur zamanla benden.

Kadinlik prenseslik degil malesef.[/QUOTE

Kadinlik prenseslik degil malesef.
Haklisiniz ama siz olaya sadece ilgi isteme acisindan bakmissiniz.7 ay once ayriligimiz evet ilgisizlik yuzundendi ama barisicagimiz zaman ben ona bunu kabul edecegimi soyledim.Cunku sevdigini sadece yapi geregi oyle oldugunu anlamistim.O ayriliktan sonra zaten bir daha ilgisizlik ayrilik sebebi olmadi.Her insanin olaylara tepki veris sekli farkli.Kimisi icine atiyor kimisi disa vuruyor benim disa vurmam seklim de boyle oldu sanirim.Olmamaliydi evet disariya bunaltici izlenimi verdim ama yaptiklarimin altindaki tek neden ayrilik degildi bana 1 yil bpyunca ben seni nasil birakabilirim ayrilmicaz diyen adamin zorluk gorunce kacmasini hazmedemeyisim ve ben bu kadar emek verdigim halde zorluk gorunce kacmadigim halde onun oyle kacmis olmasi..Bilmiyorum dogru ifade edebildim mi kendimi ama sizde haklisiniz :KK43: kotu oldum simdi :KK43: Bu ara da sevgi ilgi gostermeden gormessin demissiniz.1 sene boyunca adama sevgimi gostermedigim sekil kalmadi..Herkes bile gorurdu onu ne kadar sevdigimi..her seyi ben alttan aliyordum, kavga oldu mu ilk ben atiyordum daha bir suru sey..Yani paramparca etmemis demissiniz ama bilemiyorum..Insan nasil paramparca olmasin ayrilmadan knce kac defa ariyorsynuz mesgule veriyor sonra da geri donucem diyip donmuyor, mektup yolluyprsunuz biz ayrildik diyip almiyor daha bir suru sey caba verdiginiz halde karsidaki insan (sevdiginiz insan) boyle davransa oyle olmaz misiniz sizde.Ustelik 1 yil beraber gecirdiginiz insan..size o guveni asilayan insan..

Son düzenleme:
Nasıl olduğumu sorarsan aynı.. Her gün uyanınca bir tuhaf oluyorum.Her an duadayım.Ama sanki hic gecmeyecekmis gibi..Ama hala kararlıyım hic bir sey yapmayacagım

Nasıl olduğumu sorarsan aynı.. Her gün uyanınca bir tuhaf oluyorum.Her an duadayım.Ama sanki hic gecmeyecekmis gibi..Ama hala kararlıyım hic bir sey yapmayacagım
Sevindim canım, bir karar verip onu uygulamak vazgeçmemek en zoru.Sen bunu başarmışsın.Unutma güçlüsün
Bundan sonra her şey daha güzel olacak.
Şuan çektiğin acılar da normal ,çok sevmişsin çok değer vermişsin.Biraz daha sabret acılar da eskisi gibi acıtmayacak artık.

Sevindim canım, bir karar verip onu uygulamak vazgeçmemek en zoru.Sen bunu başarmışsın.Unutma güçlüsün
Bundan sonra her şey daha güzel olacak.
Şuan çektiğin acılar da normal ,çok sevmişsin çok değer vermişsin.Biraz daha sabret acılar da eskisi gibi acıtmayacak artık.
İnşallah öyle umuyorum ve tek temennim bir gun kiymetimi anlamasi..Hos bu yaptiklarimdan sonra anlar mi bilemem ama kucuk bi temenni iste..

Benden vazgeçemez ,vazgeçilmezim ben havasında olduğu için ilgi gelmeyince eskisi gibi sorgular tabi.
Hayatimda ama gercekten sevipte oyle bir adam ilk kez goruyorum gercekten
Sevgisinden olse dahi yazmayan.Mantik tarafi cok baskin.Benim gibi degil ozlemekten kendini tutamayip yazan.Kendine hakim olabiliyor bu da insanin kafasini karistiyor.Hani oyle birisi ki suan bana pismanlik mesaji atmasi gozumde o kadar imkansiz ki dusun yani oyle bir yapida.

Hayatimda ama gercekten sevipte oyle bir adam ilk kez goruyorum gercekten
Sevgisinden olse dahi yazmayan.Mantik tarafi cok baskin.Benim gibi degil ozlemekten kendini tutamayip yazan.Kendine hakim olabiliyor bu da insanin kafasini karistiyor.Hani oyle birisi ki suan bana pismanlik mesaji atmasi gozumde o kadar imkansiz ki dusun yani oyle bir yapida.
Çok iyi anladım.Benim de bu asla yazmaz asla sözünden dönmez dediğim insanlar oldu:KK48:
Ama öyle olmuyor merak etme.En inatçısı bile öyle yapamıyor.
Yani herkes eninde sonunda yazar merak etme :rapci:

Back
X