Kadın olmak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evliliğim boyunca sadece hayırlısıyla sağlıklı bir yavrum olsun istedim, ben ancak o zaman gerçek bir kadin olacaktim .

Peki size art niyetsiz soruyorum, henüz anne olmayanlar, tıbbi olarak anne olması mümkün olmayanlar. Onlar gerçek kadın değiller mi?

Peki size art niyetsiz soruyorum, henüz anne olmayanlar, tıbbi olarak anne olması mümkün olmayanlar. Onlar gerçek kadın değiller mi?

Aynen katılıyorum
Anne olmak istemek tabi ki normal ve doğal
Ama hayatı buna endeksleyip hayatı zehir etmeyi ben de doğru bulmuyorum
Ahlanıp vahlanmanın bu konuya bir yardımı dokunmuyor ki

Son düzenleme:
Bu dert değil
Duygu, bölümü konusu

Ayrıca “günaydın tatlım”
Tiyatro ufku açmak için değil de
Toplumdaki rahatsızlıkları yermek için aslında

Bazen kendimi aynı şeyleri içimden düşünürken buluyorum, "o da çalışsın alsın o zaman", "üç çocuk ne ya bu zamanda" vb.

Genel olarak hepsi toplum Baskısı pek çok kadının evlenmek istemesi bile yasın 30 oldu artık bak herkes evlendi bi sen kaldın baskısının sonucu
Zamanla kadının eğitimi ve ekonomik Özgürlüğü arttıkça da kadın üzerinden yapılan siyasetler azalacak ve kadın toplumda söz sahibi olacak diye düşünüyorum o günleri ben göremem ama belki olursa torunlarım görür .

Bu dert değil
Duygu, bölümü konusu

Ayrıca “günaydın tatlım”
Tiyatro ufku açmak için değil de
Toplumdaki rahatsızlıkları yermek için aslında
Önceki konularımdan birine de enteresan bir şekilde muhalefet olmuştun :)
1. Bu benim için bir dert, bdv’de duracak.
2. Günaydın derken? Hayırlı olsun kardeş internet bağlatmışsın tadında olmuş. Ama bu benim yeni fark ettiğim bir durum değil. Yeni dile getirdim sadece.
3. Tiyatro ufku açmak için değildir. Hmm seni ufkunla başbaşa bırakıyorum çünkü sözün bittiği yere geldim iyi geceler sevgiler :)

İşyerinde bi arkadaş var. Sürekli 8 yaşındaki kızını anlatır ve her defasında ben kızımı çok seviyorum der. Bi gün çok seviyosunuz kızınızı dedim. Dedi ki," hayatta pek sevmicekler zaten. Bari ben seveyim". O sözünü hatırlattı konunuz. Çok duygulanmıştım.

Genel olarak hepsi toplum Baskısı pek çok kadının evlenmek istemesi bile yasın 30 oldu artık bak herkes evlendi bi sen kaldın baskısının sonucu
Zamanla kadının eğitimi ve ekonomik Özgürlüğü arttıkça da kadın üzerinden yapılan siyasetler azalacak ve kadın toplumda söz sahibi olacak diye düşünüyorum o günleri ben göremem ama belki olursa torunlarım görür .
İnşallah , torunum görsün ona da razıyım.

tabi ki kadınlar , herkes anne olamaz bunu kabullenmek lazim , ama benim o anki ruh halim öyleydi , yanlış olduğunu bile bile .
Düzelmiyordum ya , ben bile kendime inanamıyordum ama bildiğin yaşayan ölü gibiydim .
Ayrıca kendi hayatımdan örnek verdim , cımbızla çeker gibi ortasından bir cümle alırsanız tabi ki farklı algılanır !

tabi ki kadınlar , herkes anne olamaz bunu kabullenmek lazim , ama benim o anki ruh halim öyleydi , yanlış olduğunu bile bile .
Düzelmiyordum ya , ben bile kendime inanamıyordum ama bildiğin yaşayan ölü gibiydim .
Ayrıca kendi hayatımdan örnek verdim , cımbızla çeker gibi ortasından bir cümle alırsanız tabi ki farklı algılanır !
Anladım, cidden art niyetsiz sormuştum. Cımbızla çekmek demeyeyim o cümle özellikle dikkatimi çekti. Cevap için teşekkürler :)

Önceki konularımdan birine de enteresan bir şekilde muhalefet olmuştun :)
1. Bu benim için bir dert, bdv’de duracak.
2. Günaydın derken? Hayırlı olsun kardeş internet bağlatmışsın tadında olmuş. Ama bu benim yeni fark ettiğim bir durum değil. Yeni dile getirdim sadece.
3. Tiyatro ufku açmak için değildir. Hmm seni ufkunla başbaşa bırakıyorum çünkü sözün bittiği yere geldim iyi geceler sevgiler :)
Kırmızıyı bilen
Sahnedeki pembenin, sebebini kaybağını anlar
Kırmızıyı bilmeyen
AA işte bu da böyle oyundu, vakit geçti der.
Peki pembe ne? Ebesi kırmızı olan.
Ya anlatırım da, ama anlamazsan
Üzülürüm parmaklarıma
Tatlım;)

bakın konuyu açma sebebinize birebir örnek oluyorsunuz
Elbebekgulbebek63 Elbebekgulbebek63 bu böyledir dememiş
o dönem öyle hissettim demiş
bu işte dönemseldi demiş
yani insanların hayatlarındaki duygusal değişimlere kendinden örnek vermiş

Kırmızıyı bilen
Sahnedeki pembenin, sebebini kaybağını anlar
Kırmızıyı bilmeyen
AA işte bu da böyle oyundu, vakit geçti der.
Peki pembe ne? Ebesi kırmızı olan.
Ya anlatırım da, ama anlamazsan
Üzülürüm parmaklarıma
Tatlım:KK66:
sen psikolojik destek alıyordun en son nasıl gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X