- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
- Konu Sahibi BettyRuble
O kadar doğru ki.Oooo bu forumda calismayan kadinlari asalak, calisanlari zavalli, evlenenleri koca delisi kezban, bekarlari evde kalmis kiz kurusu, anne olanlari eve kapanmis, olamayanlari gunahinin bedelini odeyen kısır olarak nitelendiren onca kadın gordukten sonra, toplumda neden hala yerimizin tartisildigini dusunmeyi biraktim. Kadin kadini yaftaladiktan sonra erkek ustune tüy bile diker...
Kadını erkeği de yok bu sürekli aşağılama halinin bana kalırsa. Aşağılık kompleksiyle hastalıklı bi mükemmelliyetçiliğin muhteşem uyumunu yaşıyoruz resmen

Ülkenin tamamına sirayet etmiş bi mutsuzluk ve memnuniyetsizlik var ki çok acayip.

Bakmayın ülkece diyorum, çünkü insan bu kronik mutsuzlugun bi noktada bittigine inanmak istiyo; bu artık Edirne Kapıyı geçince mi bitiyo, Meksika sınırını mı bilemiyorum tabi

Herkes standartlarını allahuekber dağlarına çekmiş sanki, kimse kimsenin yaptığını beğenmiyo, kimse kimseyi takdir etmiyo, kimse yeni bi adım atanı yüreklendirmiyo. En küçük mutluluklar bile kıskanclık sebebi, en büyük başarılara bile takılacak bi kulp mutlaka bulunuyo.
Kendini sevmedigi icin baska hicbi seyi sevemeyen insanların zehirledigi bi dünyada yasıyoruz sonuc olarak. Kalıplar da onların kalıpları.

Böyle bi ortamda mutlu olmayı, mutlu etmeyi, onaylamayı, takdir etmeyi, bambaşka kalıplarda yaşayan insanları da sevmeyi becerebiliyosanız; e bi de size benzeyen birkaç kişiyi etrafınıza toplamayı başarıp kendi kücük vahanızı yarattıysanız şahane.