Yerinde davranmışsınız bence ben olsam ben de o bakışı atardım sinir bozucu.
Biraz daha tribe devam ederdim ben hatta ama edecekseniz abartmayın kavgaya dönüşmesin :/
bizim de zaman zaman basımıza geliyor. mesela en net hatırladığım mobilya seçerken olanıydı. ben özellikle uzaklaşırım . öyle bakış falan atamam. kendi halletsin bi zahmet. hiç de kıskanmam. onun profesyonelce haddini bildirmesini beklerim. yani terslemeden, bakışlarlıyla, duruşuyla..
Peki bunu nasıl başarıyorsunuz..
eşime aşık olarak evlendim. sakın yanlış anlaşılmasın.
konu çocuğum olsa, kardeşim olsa küçük diye savunurum, pençelerimi çıkarırım
ama koskoca adamı korumak bana düşmez gibi geliyor. yani içimden gelmiyor didişmek o kadınlarla
bir de olay şu diyorum: eşimin suçu yok ki, eşim ilgi duysa elbet sinirlenirim
o zavallı kadının cilvelerinin boşa çıktığını uzaktan izlemek daha güzel
yakın olunca geriliyorum, o iğrenç ortamda durmak istemiyorum
mesela evli iki insan cilveleşince o ortamda da duramam
bizim de zaman zaman basımıza geliyor. mesela en net hatırladığım mobilya seçerken olanıydı. ben özellikle uzaklaşırım . öyle bakış falan atamam. kendi halletsin bi zahmet. hiç de kıskanmam. onun profesyonelce haddini bildirmesini beklerim. yani terslemeden, bakışlarlıyla, duruşuyla..
Sizin gibi olmak bende çok isterdim inanın.. Henüz evli değilim ama en ufak bir şey de şimşekler çakıyor beynimde benim frenleyemiyorum kendimi.. Hiç böyle şeyler yaşamadım ama kendimi biliyorum. Gece yattığımda eski sevgilileri aklıma geldiğinde bile ağlayasım geliyor siz düşünün birde öyle bir durumda neler yaparım =(
Yok kiz ne haddini bildirmesi gulusuyorlardi diyorum is konusmasi bitmis kapi onune cikmislar sohbet ediyorlar
şöyle düşün eşinin bir suçu yok, kadın kendi kendine gelin güvey oluyor
ha eşte hata varsa o zaman da uzaklaşır giderim, bir daha da gelmem
ama yerim kendi kendimi, unutmam yani, unutamam
Ben eğer uzaklaşırsam peşimden gelsin de baş başa daha güzel fırçalarım diye olur sanırım =) Hiç böyle olmak istemezdim.. Karakterden kaynaklanıyor sanırım.. Bazen kızdırmaya çalıştığında bile gözlerim doluyor gelemiyorum öyle şeylere =(
Gorecegim anlayacak mi ben kadinla kavga etmem bana karsi sorumlu olan esim.ne kadar mülaim davranmışsın
eşime yazanı çizerim ben
benim kavgacı bi yapım olduğundan evde kıyamet kopardı ama sen öyle yapma
rahatsız olduğunu belirtsen eşin anlar mı mesela
ama kadın asılmış, eşini neden fırçalayasın ki :)))
Gorecegim anlayacak mi ben kadinla kavga etmem bana karsi sorumlu olan esim.
şaka yapmıştım.
tabiki de eşin çizgi çizmedikçe bu tür bayanların tavırları esner.
sert tavırlı erkeklere yaklaşmak zordur. her şey erkekte biter...
Valla artik istedigim gibi yazamiyorum iki kere banlandim sucum gunahim yokken bu sebeple konusl sahibi pes demekten baska kelime yazamiyorum...bu kadinlara ne oluyor bilmiyorum...catliycam dusuncelerimi yazamadigim icin of bu sansurlu dunya ah....:s
:)) yok canm boyle kadinlarda utanma ama sucun buyugu esimde yuz vermese yapamaz ama bir gorsen kadindaki goz suzmeyi yolasim gelmedi degil bide benm orda oldugumu gore gore yaniValla artik istedigim gibi yazamiyorum iki kere banlandim sucum gunahim yokken bu sebeple konusl sahibi pes demekten baska kelime yazamiyorum...bu kadinlara ne oluyor bilmiyorum...catliycam dusuncelerimi yazamadigim icin of bu sansurlu dunya ah....:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?