kadin resmen esime yazdi gozumun onunde

Günaydın cnm.

O işin pis boyutu işte.Kadının kadına yaptığı çirkinlikler işte maalesef.Bizler birbirimizi koruyacağımıza bir de hemcinslerimize yaşattıklarımıza bak.Zaten biz kadınlar oturup düşünsek,hele heleki evli erkeklerden aman aman aman.Ama bu da toplumun ne kadar bozulduğunu gösteriyor.Sence bu toplumun her kadını kendini bilse yerini bilse sen bu sıkıntıları yaşarmıydın ki?Ya da kocana bu fırsatı vermese o kadın.Allah ilerisinden daha kötülerden korusun bu toplumu cnm benim.Bu toplumun kadınları fırsat vermese evli erkeklere yanaşmasa,bu kadar yuva dağılır mıydı?

Hoppps bi dakka bi dakka.Olayın rengi çok değişti ama.

O gece neden eşinin arkadaşı o kızı eşinin telefonundan aramış ki?

Nasıl ya?

Ya gerçekten ne oluyor bu kadınlara böyle, bir yandan cıvık kadınlar diğer yanda triplerle dolu, erkeği canından bezdiren kadınlar.Yorumların hepsini okuyamadım, ilk 2-3 sayfa sadece. Konu sahibine sadece şunu söylemek istiyorum, eşinizi tanımadığınız bir bayanla kucak kucağa gördüğünüz sanacak insan da.
Ben olsam ne yapardım?
1-doğruca eşimin yanına gider "merhaba aşkımmm der öperdim"
2-elimi o bayana uzatır kendimi tanıtırdım.
3-bende geçiyordum buradan, kapının önünde konuştuğunuzu gördüm geldim yanınıza derdim
4-eşimi öper oradan ayrılırım.

Bu kadar yani, evde de bu konuyu asla açmazdım, çünkü açılacak bir konu ortada yok. Ne diye elin cıvık kadını yüzünden huzurumu bozayım, benim kendime güvenim var öncelikle, o kadın öyle işveli cilveli bakıp gülüyorsa bende işvenin cilvenin alasını yaparım ona evde.

Hoppps bi dakka bi dakka.Olayın rengi çok değişti ama.

O gece neden eşinin arkadaşı o kızı eşinin telefonundan aramış ki?

Nasıl ya?

Sarji bitmis. Kizda o yuzden ulasamamis zaten esimin arkadasina

Haklisiniz ama insan o zaman bu kadar sogukkanli olamiyor birde benm bozuldugum ben zaten ordaydim kiz geldigimde kizin o hareketlerine takilmadm ciktim markete gittim döndüğümde de yanindan gecerken kotu kotu baktim cunku madem bu kadar sohbete girecek kadar tanidigi biriydi kac saattir beni niye tanistirmadi ben siradan musteri sandm onemsemedm ciktim dukkandan.

Değer mi ya kendinizi bu kadar üzmeye, düşünmeye kafanızı meşgul etmeye. Boşverin gitsin, eşinizi de kendinizi de yuvanızı da huzursuz etmeyin. Tanıştırsa ne olacak, yada tanıştırmadığı için çok mu şey kaybettiniz? Yooo, bence bu konuyu açarak daha fazla evinizin huzurunu kaçırmayın, gereksiz bence.

Aynen oyle. Kadinlar anlar zaten esimde agziyla soyledi oynak bir kiz ciddi dusunmuyor arkadasim diye

Tesekkur ederm ama insan iste tanistirmamasinin altinda birsey ariyor

Keşke sende eşi olduğunu belli etseymişsin, en azından aşkım hayatım bitanem herneyse ben markete kadar gidiyorum bi isteğin var mı falan gibisinden Düşünüyorum da yok yaa ben öyle bi durumda eşimi bırakıp gitmezdim bile heralde

valla kızlar siz çok hanımefendisiniz helal olsun..ben öyle birşey sezsem gider inadına başlarında beklerim kadına bi laf sokarım birşey yaparım baktım gene olmuyor çakarım suratına bi tane..hiç gelemiyorum evli adamlara yılışan grevyer peynirlerine..saçını başını yolarım hiç bakmam..

aynen yaa. bir eşimle pikniğe gidecez et fln aldık. bir tane kız sucuk tanıtımı yapıyor. eşim atladı hemen sucuk alalım diye bende yok dedim. pikniğe gelmişim sucuk ne alaka. sonra kız buna bozuldu .eşimi öyle bir kestiki anlatamam. direk transa geçti. bende hiiiç renk vermedim. kıza teşekkür ettim. kolay gelsin dedim

amaaa içim içimi yedi. saçını başını yolmayı çok isterdim ama yapamam ben

Eşiniz bana masum gözüktü ama o kadının aklında kesin bir şeyler var. Yok "kapı numaramı da yazayım mı" demeler, parmak ısırmalar... Keşke orada direk "istersen direk yatak odana giden bir navigasyon cihazı ver, biz de sokakta ihtiyacı olan erkeklere dağıtalım" falan deseydiniz.

Sevgilim telefonu bozulduğunda bazen arkadaşlarından arar merak etmemem için ama hiç birisini geri aramadım. Kadın belli ki eşinizle oradan da muhabbet kurmaya çalışmış. Ben sizin yerinizde olsam eşinizle bu konuyu daha fazla üstelemez fakat sürekli işyerine gidip minik sürprizler yaparım, ortamdaki ağırlığımı belli etmek için. Ya da o arkadaşıyla buluşacağı zamanlarda eve davet et istersen falan diyerek kızın da gelip gelmeyeceğine bakarım. Ya da direk seri katil tutup kızın topuğuna da sıktırabilirsiniz Evet hayalgücüm biraz fazla yüksek

Valla baya değişikmiş. Eşinizin arkadaşının sevgilisi bariz eşinize kur yapmış. Bilmiyorum da bana pek inandırıcı gelmedi. Valla ben erkek arkadaşımla küs olsam ve o sırada onun bir arkadaşına göz süzsem, kahkahalar atarken parmağımı falan ısırsam beni gebertir bence. Aynı şekilde ben de onu. Valla sizi iyice üzmek gibi olmasın da peşini bırakmayın derim. Eşinizin açıklaması bi tuhaf geldi bana.

kızlar hanımlık para etmiyor bu devirde..erkek kısmı karısından birazda olsa çekinecek arkadaş..dişli olun..adam cesaret edemicek bazı şeylere..yoksa malesef ki en iyi erkek de olsa salıyor kendini evdeki eşini elde var bir görüyor direk bi ilişki yaşıyor ediyor demiyorum ama bi rahatlıyor adam..sizlerin eşleri direkman bişey yapmasada kadınlar malesef dediğim gibi grevyer peyniri..egolarını okşuyor karısı varken bana baktı olayı..basmıyor ki kafası sana bakıyorsa o adam zaten seni de başkası ile aldatır.. o kadar ahlaksız çoğu kadın..yani demem o ki bi kadının diğer kadına yaptıgı kötülüğü kimse kimseye yapmıyor..dişli olun o yüzden.. iyi kötü yuva kurdunuz kendinizi o adamlara adadınız eviniz cocuklarınız hayalleriniz var..kadın gözümün önünde kocama kikirdeyemez arkadaş..bişey sezdiğiniz an bişeyden dolayı rahatsız olduğunuz an çat diye söyleyin bozun kadınları..mesela ben sizin yerinizde olsam sucuk olayında derdim kadına hayırdır neden öyle baktınız diye..eşinizde bu tavrınızı gördükçe sizden ister istemez çekinecektir.. ayıp olmasın falan diye düşünmeyin..çünkü yuva yıkan kadınlar hiç sallamıyorlar adamın evinde karısı mı var cocuklar mı var dahası yukarıda Allah mı var diye..ezdirmeyin kendinizi canlarım.

Bayildim yorumuna. Keske yapsaydim bunlari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Simdiye kadar birsey gormedim esimden telefon bekliyormus esim hala aramamis bilgisayari yavas calisiyormus. Bende dedm ki oyleyse arkadasina versn arkadasin getirsin dukkana
Biraz gec oldu ama konularima bakmak

Haklisiniz bence tum soylediklerinze katiliyorum.

ben sizin yerinizde olsam kadının gözü önünde gider kocamı öper ben eve gidiyorum aşkım gelirken söylediklerimi unutma gibi şeyler derdim kadına da şimdi yaylan bakışı atardım az bile yapmışsınız

Sinirden hic birsey gelmemisti aklima :)) sadece cok kotu baktim oda anladi zaten hemen pesimden gelmisti

ben olsam sinirden deliririm Allahtan eşimin çalıştığı yerde bayanlar yok . gerçi aldatacak adam her yerde yapar. bu tip kadınlar çok pis yalakalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…