Salmis derken ??bunaldigi icin mi rahat davraniyor diyorsunuz
:)) yok canm boyle kadinlarda utanma ama sucun buyugu esimde yuz vermese yapamaz ama bir gorsen kadindaki goz suzmeyi yolasim gelmedi degil bide benm orda oldugumu gore gore yani
Ben olsam kuytu kosede yolardim gibime geliyo zaten...tabi once kocamin gozunu korkuturum boncugunun mavisini ezerim senin diye :)))
yani bunaldığı için belki öyle ufak şeylerle kafasını dağıtmak ister gibi,uzaklaşmak ister gibi bir anlığına ya da nebilim daha karışık gibi kafası siz daha iyi bilirsiniz yani bu olayı tek başına değerlendirmeyin diye dedim.epey probleminiz olmuş bunun dışında,bu sadece o problemlerin sonucu gibi geldi bana..
Ben bu tarz olaylari cok fazla yasadim kadinlarin bazilari nedense boylarindan buyuk isler yapmaya kalkiyorlar benim yanimda yazmaya kalkanlar da oldu hiiic sallamam gulussunler nolucak ben daha cok gulerim anormal miyim ben ya benim bir derdim var galiba acil forum acmaliyim uhuuuu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım yok normalsin merak etme.Bence Kamelya nın eşi onu kıskandırmak için yapmış.Hala bayanlar tarafından ilgi gördüğünü gözüne sokmuş.Yoksa Kamelyanın orada olduğunu bile bile yapmazdı.Bi de aramış sonra hiç bişey yokmuş gibi.Dozu aştımı kontrolü.Bazen böyle cilveleşmeler oluyor iliişkilerde.Erkeklerin hoşuna gidiyor.Kadın yapsa ama mazallah adı neler oluyor neler...........
gülüşecek kadar samimiyetleri var madem eşn neden seni tanıştırmadı ki?
bu da benim eşim kamelya dıye
bence hiç abartmamışsın
Yok canım yok normalsin merak etme.Bence Kamelya nın eşi onu kıskandırmak için yapmış.Hala bayanlar tarafından ilgi gördüğünü gözüne sokmuş.Yoksa Kamelyanın orada olduğunu bile bile yapmazdı.Bi de aramış sonra hiç bişey yokmuş gibi.Dozu aştımı kontrolü.Bazen böyle cilveleşmeler oluyor iliişkilerde.Erkeklerin hoşuna gidiyor.Kadın yapsa ama mazallah adı neler oluyor neler...........
Evet canm aynen soyledigin gibi.civik Kadinlarda fazla bir rahat artik canm evli bekar ayirmiyorlar erkek olsunda.Hiç hoşlanmam şımarık cıvık kadınlardan ve onlara yüz veren erkeklerden.Gezip tozmaya geldi mi cilveli olsun,muhabbet olsun ister erkek milleti.Ama iş evliliğe geldi mi tam tersi.Benden başkasına bakmasın,onu giymesin bunu giymesin,onunla konuşmasın buraya gitmesin...Haklısın arkadaşım sonuna kadar.Hatta yapabilsek de böyle kadınlara da ağzının payını verebilsek.
bana butarz şeyler çok komik geliyor bana başımızada çok gelmiştir ben bakıyorum biri yazıyor uzaklaşıyorumnekadar salak komik durumuna düşücekler diye ayrıca eşimden emin olduğumdan hiç takmıyorum sonra o ortamdan giderken gidiyorum kocişimin yanına aşkıımmm diyorum ortadan bi anda yok oluyolar veya eşim baktıki bi kadın biraz fazla muhabbet etti kendisiyle (kan vermeye gittiğimizde başımıza geldi) kadın bişey sorarsa kocam eşim orda ona sorun der
Valla en iyisini yapıyosun tedbiri elden bırakmadan böyle davranman cok iyi nasıl özendimm sana anlatamam keske bende senin gibi olabilsemmm
Ben kadının orda o eşimin gözlerine bakan gözlerini oyar saçından sürekleyerek uzaklastırırdım malesef
Kizlar esimle konustum kizin yanindaki arkadasinin sevgilisi oldugunu soyledi o yuzden sohbet etmis. Dedim ki kiz onun yuzune bile bakmiyordu gozunu senden ayirmadi herseye güldü goz suzdu. Arkadasini sevse kacamak bakislarla ona bakar. Inanin kizlar hic bakmadi. Esim dedi ki su an küsler. Dedm madem küsler beraber neden dukkandalar. Arkadasi kiz gekecek diye gelmiş. Madem oyle beni niye tanistirmadn ?. Kiz nisanlisi degilmis Ciddi dusunmuyormus. Oylesine berabermis arkadasi. Oynak bir kizmis falan filan iste. Gerci arkadasinin boyle bir sevgilis oldugunu biliyordm ama o kizin bu kiz oldugunu bilmiyordum. Bir gece esimi aramisti bnde geri arayip kimsiniz dedgimde ben esinizin arkadasinin sevgilisiyim sevgilime ulasamadm en son bu numaradan aramisti beni beraberlerdir hala diye aradim demisti (esimle arkadasi o gun beraber disardalardi) sonra sevgilisine soylemis karisi beni aradi tehdit etti diye arkadasida esime kusura bakmasin demis benden icin. ne olursa olsun tanistirmasi gerekmez miydi? Boyle bir aciklamasi var esimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?