- 13 Mayıs 2020
- 165
- 375
- 18
Karıncayı evinize götürüp maddi manevi bakımını üstlenmek gibi bir zorunluluğunuz yok. Verdiğiniz örnek çok alakasız o yüzden. Yasa öyle bir şey söylemez, söyleyemez. 10. Haftadan sonra bebek alınırsa kadının hayatı da yüksek risk altındadır çünkü. Kocadan dayak yiyor, elde para yok, adam çalışmıyor tamam doğsun çocuk çok güzel peki kim bakacak? Allah rızkını vermiyor, gökten para da yağmıyor bebek gelince. Yazıyorlar burda kuru ekmek yer çocuğuma bakarım tamam sen ye ama çocuğuna da mı kuru ekmek yedireceksin? Hadi maddi boyutu bir kenara bırakalım mutsuz anne, dayakçı bir baba ile çok mu güzel bir hayatı olur sizce doğacak bebeğin? Gerekirse yavrumla sokakta yatarım yazanlar var tamam yatsınlar bakalım kaç gün dayanabileceklerse. Her şeye duysal bakmak doğru değil biraz da mantıklı düşünmek gerek
Evli olup çalışan anneler, bebeğini bir kaç aylıkken bakım evine başlatan anneler çok fazla. Ben hamileyken boşandım kızım şu an 3 yaşında bir iki yıla bir yavruya da koruyucu aile olmayı planlıyorum.