- 14 Ocak 2024
- 351
- 133
- 23
- 25
- Konu Sahibi Pink_blue_
Ben söylerim hep yanyana olacaksak neden evleniyimki ayrıca ailem asla böyle bi talepte bulunmaz aklı başinda olan her aile gibi çıkın artık şu kafadanBunu kendi ailenize söyler miydiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben söylerim hep yanyana olacaksak neden evleniyimki ayrıca ailem asla böyle bi talepte bulunmaz aklı başinda olan her aile gibi çıkın artık şu kafadanBunu kendi ailenize söyler miydiniz ?
Tamam Fatik relaxBen söylerim hep yanyana olacaksak neden evleniyimki ayrıca ailem asla böyle bi talepte bulunmaz aklı başinda olan her aile gibi çıkın artık şu kafadan
Ayyyyy ennnnn nefret ettiğim şey ya... Torunu bahane etmek... Benimki de öyle...kadın torun bahanesi ile nereye gittiğimize kadar herseye karışmaya çalışıyor. Oraya gitmeyin çocuk üşür, eve geç gitmeyin çocuk uykusuz kalır falan.. ama onlara gitsek istersen gece 1 e kadar otur sorun yok yaniBizimki hergün bizde anlamıyolar malesef torun bahanesiyle akşamdan akşama gider evine
Relax olamiyorum hep böyle yorumlar geldiği için hani abes bi durum olsa tamam dicem de herşeye böyle cevaplar geliyo kendi ailesi kızın mutluluğunu düşünür ztn nasıl burnunda biterim diye düşünmez bu toplumun su zihniyetinden gına geldi artıkTamam Fatik relax
İyi de benim düşüncemi sırf bu yorumdan anlayamazsın ki :)Relax olamiyorum hep böyle yorumlar geldiği için hani abes bi durum olsa tamam dicem de herşeye böyle cevaplar geliyo kendi ailesi kızın mutluluğunu düşünür ztn nasıl burnunda biterim diye düşünmez bu toplumun su zihniyetinden gına geldi artık
Cevabını vermissin.esin de seninle aynı fikirde ki hiç bahsini acmamis.Başka söze gerek yok.Merhaba evleneli 10 yılı geçti eş ailesi ile aynı il farklı ilçelerde oturuyoruz şimdiye kadar hiç ihmal etmedik gittik geldik hep hayatımızda oldular ama kayınvalidenin içinde kaldı sanırım yuvamızı onların aile apartmanında kurmadık iş dolayısıyla farklı bi ilçedeyiz evimizi aldık düzenimizi onlardan biraz uzakta kurduk evliliğin başında kayınvalide hep benden bildi onlardan uzakta düzen kurmamızın sebebini onların hayali aynı apartmanda oturup beraber yiyip içmekti olmadı ama sonra alıştılar duruma uzak otursakta haftasonu hep birlikteyiz arada gereken durumlarda haftaiçi de görüşmemiz oluyor ben gidiyorum onlarda yatılı kalıyorum onlar geliyor bende yatılı kalıyor böyle geçti yıllar ama son zamanda yine gündeme getirmeye başladı yakın olsak beraber yeriz içeriz diye bende dayanamadım yakın olsakta beraber yeme içme olmaz ben düzenimi bozamam bu saatten sonra dedim böyle gayet iyiyiz kadın taktı kafaya yakın olmayı yakın olanlar bizim kadar görüşmüyor biz yakın olmasakta daha sık görüşüyoruz diyorum zaten benden biliyordu uzakta düzen kurmamızı beraber yeme içme olmaz demese miydim yada bilsin düşüncemi boş hayaller kurmasın diyorum
O yüzden diyorum Allahım o iki kızının da başına inşallah kendi gibi kaynanalar versinn inşallah çok hak veriyolar ve uyarmıyorlarAyyyyy ennnnn nefret ettiğim şey ya... Torunu bahane etmek... Benimki de öyle...kadın torun bahanesi ile nereye gittiğimize kadar herseye karışmaya çalışıyor. Oraya gitmeyin çocuk üşür, eve geç gitmeyin çocuk uykusuz kalır falan.. ama onlara gitsek istersen gece 1 e kadar otur sorun yok yani
Bizde söle bi şıkıntı var uzak olsak bu sefer kalmaya gelcek. Oyüzden uzağa da gidemiyorum korkumdan yaşadım yani en azından böle akşamdan akşama gidiyoYakın olsak benim de başıma gelecek olan o çıkıp çıkıp gelir çok korkuyorum yakın olmamızdan
Amin amin insanı evinden soğutuyor böyleleri insan olsa başımın üstünde yeri var. Ama bir bilseniz yaşadıklarımı bana dersiniz nasıl sokuyorsun evine amaa anne işte eşim eşimAllah yardımcınız olsun,benim kendime bile tahammülüm yok bide kaldı ki başka biri.
Net olun. Istemiyorsaniz istemiyorsaniz. Benim kayinvalidem kayinpederim bizimle ayni binada. Genelde beraber yiyip icmiyoruz. Herkes kendi düzeninde. Kayinvalide aslinda beraber yasamayi teklif ediyor
Yani 10 yılda arada beraber otursak iyiydi demesinde ne var? Ben anlamıyorum gerçekten bu kadar konu açıp dert edinecek birşey değil bence,ayrıca evet senden bilmesinde haklı yani sen annenlerle oturalım dedin de esin mi istemediMerhaba evleneli 10 yılı geçti eş ailesi ile aynı il farklı ilçelerde oturuyoruz şimdiye kadar hiç ihmal etmedik gittik geldik hep hayatımızda oldular ama kayınvalidenin içinde kaldı sanırım yuvamızı onların aile apartmanında kurmadık iş dolayısıyla farklı bi ilçedeyiz evimizi aldık düzenimizi onlardan biraz uzakta kurduk evliliğin başında kayınvalide hep benden bildi onlardan uzakta düzen kurmamızın sebebini onların hayali aynı apartmanda oturup beraber yiyip içmekti olmadı ama sonra alıştılar duruma uzak otursakta haftasonu hep birlikteyiz arada gereken durumlarda haftaiçi de görüşmemiz oluyor ben gidiyorum onlarda yatılı kalıyorum onlar geliyor bende yatılı kalıyor böyle geçti yıllar ama son zamanda yine gündeme getirmeye başladı yakın olsak beraber yeriz içeriz diye bende dayanamadım yakın olsakta beraber yeme içme olmaz ben düzenimi bozamam bu saatten sonra dedim böyle gayet iyiyiz kadın taktı kafaya yakın olmayı yakın olanlar bizim kadar görüşmüyor biz yakın olmasakta daha sık görüşüyoruz diyorum zaten benden biliyordu uzakta düzen kurmamızı beraber yeme içme olmaz demese miydim yada bilsin düşüncemi boş hayaller kurmasın diyorum
Bizimki hergün bizde anlamıyolar malesef torun bahanesiyle akşamdan akşama gider evine
Yeme icme bahane goz hapsine alip karismak sahaneMevzu illa ki yeme içme ::))
Ne yapıyoruz ne ediyoruz her şeyden haberi olsun huzurumuz bozulsunYeme icme bahane goz hapsine alip karismak sahane![]()
O iki kızının derken görümcelerinizden mi bahsediyorsunuzO yüzden diyorum Allahım o iki kızının da başına inşallah kendi gibi kaynanalar versinn inşallah çok hak veriyolar ve uyarmıyorlar
Açık sözlülük iyidir ama her doğru her yerde söylenmez. Eşiniz kendi adına sizi karıştırmadan hayır ben memmunum taşınmayı düzen değiştirmeyi istemiyorum deyip kesip atacaktı.Merhaba evleneli 10 yılı geçti eş ailesi ile aynı il farklı ilçelerde oturuyoruz şimdiye kadar hiç ihmal etmedik gittik geldik hep hayatımızda oldular ama kayınvalidenin içinde kaldı sanırım yuvamızı onların aile apartmanında kurmadık iş dolayısıyla farklı bi ilçedeyiz evimizi aldık düzenimizi onlardan biraz uzakta kurduk evliliğin başında kayınvalide hep benden bildi onlardan uzakta düzen kurmamızın sebebini onların hayali aynı apartmanda oturup beraber yiyip içmekti olmadı ama sonra alıştılar duruma uzak otursakta haftasonu hep birlikteyiz arada gereken durumlarda haftaiçi de görüşmemiz oluyor ben gidiyorum onlarda yatılı kalıyorum onlar geliyor bende yatılı kalıyor böyle geçti yıllar ama son zamanda yine gündeme getirmeye başladı yakın olsak beraber yeriz içeriz diye bende dayanamadım yakın olsakta beraber yeme içme olmaz ben düzenimi bozamam bu saatten sonra dedim böyle gayet iyiyiz kadın taktı kafaya yakın olmayı yakın olanlar bizim kadar görüşmüyor biz yakın olmasakta daha sık görüşüyoruz diyorum zaten benden biliyordu uzakta düzen kurmamızı beraber yeme içme olmaz demese miydim yada bilsin düşüncemi boş hayaller kurmasın diyorum
Örneğin bi haftasonu gitmedik telefonla arıyor bekledim sizi gelmediniz misafir mi geldi bi yere mi gittiniz diyorAyni sehirde neden kalmali etmeli gorusuyorsunuz onun ne istedigi onemli degil soylemekle iyi yaptiniz lafinizi esirgemeyin sacmalarsa verin cevabini ve biraz daha mesafe koyun surekli gorusmek zorunda degilsiniz