• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın taktikleri?

gizem123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
320
31
98
ben kadınların erkeklere uyguladığı taktikleri çok merak ediyorum. Eğer sizde taktik uyguluyorsanız paylaşabilir misiniz? Bi erkek nasıl dize getirilir? Peşinizden koşması için ne gibi taktikler uygularsınız? örnegin hürrem o kadar cariyenin arasından sıyrılmış aşık etmiş kendine Kanuni yi..

bence o erkeğin dize geleceği varsa gelir zaten gelmiyosa naparsan yap gelmez açıkcası seni seviyosa istediğin gibi olur sevmiyosa tınlamaz bu kadar basit çünkü insan ancak ve ancak değer çok değer verdiği kişinin ne hissettikleri ve ne istediğini önemser:6:

ahh tatlım keşke böyle taktiklerle işe gelen erkekler olsa,bence beyninde bitiyo sen ne kadar taktik uygularsan uygula akılllanmayan erkek akıllanmıyo.

haklısınız. ama ben hep duymuşumdur sonradan aşık olan erkekleri kadın mileeti şeytan derler ya ne gibi şeytanlıklar bunu öğrenmek istemiştim sadece.

bence o erkeğin dize geleceği varsa gelir zaten gelmiyosa naparsan yap gelmez açıkcası seni seviyosa istediğin gibi olur sevmiyosa tınlamaz bu kadar basit çünkü insan ancak ve ancak değer çok değer verdiği kişinin ne hissettikleri ve ne istediğini önemser:6:

bence de katiliyorum yoksa sonuc husranla bitebilir cunku bastan onun ilgini cektikten sonra ilk gunler ilk gunde kalacak ve ileride, asi saglam olmayan bir birlikteligin acisini cekersin

Taktikle stratejiyle ilişki yürüyecekse hiç sürmesin, bitsin zaten...

Bunlar yorar insanı... uğraşılmaz...

Bir ilişkide insan içinden geldiği gibi davranmalı... Onu dize getircem diye kendimi kasamam...

tatlı dilli olmak + kaybetme korkusunı hissettirmek + farklı şeyler anlatmak, paylaşmak, yapmak + hayır diyebilmek

Seğişmeyen değişmiyo. Karakterinden sıyrılamıyo. Seni ne kadar çok sevse de sen onu kötü huylarından kurtarıp dize getiremezsin. en basitinden bi hatayı yapma demek bile dize getirmeye çalışmaktır. aynı hatayı yaparsa nasıl dize gelecekk? :10:

tatlı dil, kaprislerden uzak durma, kendi ayakların üzerinde durma, dürüstlük, sadıklık, sıkmamak, bunaltmamak, gerektiğinde yalnız bırakmak, herkesin sadece kendine ayrıdığı zamanlarının olması, kendi özel zamanlarının olması ve her anına dahil olmak istememe... kıskançlıklardan, gereksiz tartışmalardan uzak durma, ne çok sıkma ne de aşırı rahatlık, yeri geldiğince sahiplenici ama minimum şiddette ki kendisine bir eşya bir mal gibi davranıldığını asla hissetmesin.. sen benimsin vari yavan ve kekremsi tatlardan uzak durma... arkadaşlarıyla vakit geçirmesine izin verme, güvenme... değer verdiği kişilere şeylere değer vermek, değer veremesen de saygı duymak, ortak yönlerinizi keşfetmek, bunlara vakit ayırmak ve devamlı yenilerini aramak (monotonluktan kurtulmak için) şimdilik aklıma bunlar geliyor ;)

Son düzenleme:
bir yerde okudum;; ""Kaybetmek istiyorsan çok fazla değer verecek,çok fazla seveceksin.."" sanırım doğru:) sevmediğimde sevilirim sevdiğimdede üstüne düşen ben olurum hep:)))
bence;çok üstüne düşülmemeli,çokta boş bırakılmamalı..

Son düzenleme:
Benim taktiğim kendimden aslaa ödün vermemem.
Beni oyuncak ettin lafını çok duyarım bu taktiğe dayalı değil yalnız
erkekler güçlü kendinden emin bir bayan gördümü hemen çekim alanına girer...
Çünkü erkekler büyülenmeyi tutkuyu çok severler
Ve merak duygularını hep ayakta tutmak onları mülakatta bırakmak
Yani hani bazı bayanlar nerde bir dengesiz peşlerine takılırlar ya ölüp biterler
Erkeğede öyle olucan ha bu benim yapımda var zaten:60:
Taktiğe gerek yok bence ama ufak dokunuşlar iyi olur:34:

Eskiler ne demiş göster ama elletme o misal :60:
Ya akışına bırakmak lazım valla kimisi çok anlayışlı sakin yapılı sever
ona deli gibi bağlanır kimi hırçın asi deli dolu sever ona bağlanırr
belli olmuyor yani...Ama erkeğe çektiren kızların her daim kalıcı izleri olduğu kesin
o yüzden ortasını bulmak lazım...

Teekkür ederim kızlar güzel cevaplarınızdan dolayı.. Aslında bildiğimiz şeyler fakat uygulayamıyoruz maalesef. :))

bılıyoruz ama uygulayamıyoruz evlılık cok ayrı bı durum erkek fazla sıkılmaktan hoslanmıyo kadınsa heran benı sevsın oksasın koklasın kedı gıbı olayım ıstıyo ama erkekler malesef buna gelemıyolar.

benım anladıgım fazla ılgı alaka gostermeyeceksın kı bunalmasın ama olmuyo ben esımı galıba bunaltmısım :((((

tatlı dil, kaprislerden uzak durma, kendi ayakların üzerinde durma, dürüstlük, sadıklık, sıkmamak, bunaltmamak, gerektiğinde yalnız bırakmak, herkesin sadece kendine ayrıdığı zamanlarının olması, kendi özel zamanlarının olması ve her anına dahil olmak istememe... kıskançlıklardan, gereksiz tartışmalardan uzak durma, ne çok sıkma ne de aşırı rahatlık, yeri geldiğince sahiplenici ama minimum şiddette ki kendisine bir eşya bir mal gibi davranıldığını asla hissetmesin.. sen benimsin vari yavan ve kekremsi tatlardan uzak durma... arkadaşlarıyla vakit geçirmesine izin verme, güvenme... değer verdiği kişilere şeylere değer vermek, değer veremesen de saygı duymak, ortak yönlerinizi keşfetmek, bunlara vakit ayırmak ve devamlı yenilerini aramak (monotonluktan kurtulmak için) şimdilik aklıma bunlar geliyor ;)

İşte bu yaa..bence cok haklısın .. ilişkide mutlu olmak için yapılması gereken şeyler bunlar işte ya.. cok güzel özetlemişsin ..
tabi bence de hersey ilk önce insanın kendi elinde sevdigi insanı en iyi tanıyan kişinin kendisidir .yani onu tanıyıp ona göre hareket etmek en dogrusu ..zayıf yönlerini bilmek bile işe yarıyor..

Back
X