Bu nasıl bir cümle? Anlamadım açıkcası, bizim duygusal yaklaştığımız temaslardan kastınız nedir?Ama yine de düşünmeden edemiyorum sadece sevgilimle ilgili değil genel anlamda acaba erkekler bi şeyleri kadınlar kadar hislere bağlı duygusal anlam yükleyerek yaşayabiliyorlar mı yoksa fizyolojik yapıları gereği başka dürtülerle hareket edip bizim duygusal yaklaştığımız temaslara farklı anlamlar mı yüklüyorlar ya da bu tamamen o erkeğin karakterine ve karşısındaki kadına verdiği değere mi bağlıdır sizce?
Geneliİyi geceler kızlar. Benimki aslında bi dert değil kafama takılan bi düşünce. Ben bana sevdiğim adamdan başkası dokunsun istemem bu düşünce beni rahatsız eder. Dokunmak derken sadece cinsel anlamdan değil el ele tutuşmak sarılmak vs gibi unsurlardan ya da herhangi bir temastan bahsediyorum. Bir keresinde arkadaşları sevgilimi spaya davet etmişti bende oo ne güzel masaj filan da yaptırırsınız diye takılmıştım bayanların yaptığı masajı kast ederek. O da gitmem zaten ayrıca başka bi kadının yapacağı masajdan huylanırım bana senden başkasının eli değsin istemem demişti ve bu düşüncesi çok hoşuma gitmişti. Ama yine de düşünmeden edemiyorum sadece sevgilimle ilgili değil genel anlamda acaba erkekler bi şeyleri kadınlar kadar hislere bağlı duygusal anlam yükleyerek yaşayabiliyorlar mı yoksa fizyolojik yapıları gereği başka dürtülerle hareket edip bizim duygusal yaklaştığımız temaslara farklı anlamlar mı yüklüyorlar ya da bu tamamen o erkeğin karakterine ve karşısındaki kadına verdiği değere mi bağlıdır sizce?
Felsefi olmuş biraz cümleBu nasıl bir cümle? Anlamadım açıkcası, bizim duygusal yaklaştığımız temaslardan kastınız nedir?
Olabilir. Galiba bende bu aralar biraz sorgulama dönemindeyim her şeyin anlamını sorguluyorum ve farklı insanların görüşlerini merak ediyorum o yüzden sordum.Sanki erkek forumunda konu açmışsın gibi bi soru olmuş
Bunun cevabını erkekler bile farklı farklı verir bence.
Felsefi değil de karışık olmuş :)Felsefi olmuş biraz cümlekastım sarılmak, öpmek gibi şeyler
Hahah alemsiniz aydınlandımNe hissedecem olm? dedi.
"Bak kızmayacağım, sosyal araştırma şeysi yapıyorum erkekler hakkında" dedim. "Ya canın mı sıkılıyor senin? Masaj yaptı işte kadın" dedi.
Ne gözüyle baktığına bağlı galiba. Masözse masözdür bu. :)
Ben süsleme olduğunu düşünmüyorum çünkü o huyludur zaten kimsenin eşyasını kullanmaz titizliği de var biraz ordan yola çıkarak yürümüş olabilir en fazlaErkekler sonunda seks olmayan tensel temastan huylanıyorlar mesele o bence. Seninki güzel süslemiş ama; bana senden başkasın dokunmasınmış ehehehe
Benim kocam da huyludur kendisine dokunulmasından gıcık aldığı için masaja karşı. Duygusal sebepler değil yani bana senden başkası el sürmesin romantizmi değil maalesefBen süsleme olduğunu düşünmüyorum çünkü o huyludur zaten kimsenin eşyasını kullanmaz titizliği de var biraz ordan yola çıkarak yürümüş olabilir en fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?