• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadına şiddet !

Ama bunlar 2 senedır aynı kadın cocuga bakamıyo dye kocası mılletın ıcınde bayramlarda vs.tüm aılenın toplandıgı zaman gosterıs yapar gbı kufur edıo fılan .. Kı gosterıste yapıo yanı ewdeyken emınım cok afedersınız karısının b.kunu yıyodur ..

Bir aile buyugunuz köşeye cekipte insanların içinde adam gibi davran eşine diye agzinin payini vermiyor mu?

Eltım hıc bı ıs yapmadıgı ıcın kv cok kızıyo sureklı soylenıyor kaynımda etkılenıyor bence gosterıs yapıor , cunku gecekonduya kvlere geldıklerınde el ele gelmeler gulusmeler kol kola gırmeler ..

Kp çok agır konusuyo dayagı essekler atar hayvanlar atar vs .. Neler neler soyluyolar akılsız yaa valla akılsız ..

Valla büyük konuşmayım da benim eşim böyle bişey yapacak, ağzına tükürürüm. Kızda da suç var, ağırlığını koymamış. Ben de ev hanımıyım ama bişeye sinirlensin eşim, bırak bağırmayı, tokadı, surat bile yapsa günlerce konuşmam, hatta yeni evlendik, evimize geldik, ufak bi sorun çıktı bana surat yaptı, bütün parfümlerini eşyalarını fırlarıp attım, televizyonu kaldırıp ayağının önüne fırlattım kırıldı. Hiç sesini bile çıkarmadı. Susuyo diye evden çıktım. Peşimde koştu sokaklarda. Kızda da hata var. Müsade etmesin

Kp çok agır konusuyo dayagı essekler atar hayvanlar atar vs .. Neler neler soyluyolar akılsız yaa valla akılsız ..
Kızda sorun var bence. Deli mi ne? Adam bana tokat atacak ben de el ele milletin evine gidecem. Dayak yemeyi seviyor herhalde :) Allah Allaaaahh. Hayret bişey...

Kızıyolar neler neler soyluyolar ama duyan kııımmm ?
Kv kp enısteler gorumcelerım benım esımde dahıl yapma etme hersey soylenıyor ama hayvan ıste ne anlar kııı laftan ..
Kimseden laf anlamıyorsa ona o dersi karısının vermesi lazım. Bu kadının bir ailesi yok mu?
Nadasa bile sürülmemiş öküz kaç yaşında bu arada?

Valla büyük konuşmayım da benim eşim böyle bişey yapacak, ağzına tükürürüm. Kızda da suç var, ağırlığını koymamış. Ben de ev hanımıyım ama bişeye sinirlensin eşim, bırak bağırmayı, tokadı, surat bile yapsa günlerce konuşmam, hatta yeni evlendik, evimize geldik, ufak bi sorun çıktı bana surat yaptı, bütün parfümlerini eşyalarını fırlarıp attım, televizyonu kaldırıp ayağının önüne fırlattım kırıldı. Hiç sesini bile çıkarmadı. Susuyo diye evden çıktım. Peşimde koştu sokaklarda. Kızda da hata var. Müsade etmesin
Surat astı diye televizyonu mu kaldırıp önüne attınız? :KK57:

Öle adamı kırılmaz mazı değheğiyleee... bi güzel ıslatacan. Bi halt sanıolar karısnı kardesini mlletin içinde rencide edince kendilerini.. halbuki insanlar kendisinden iğrenio ..küçük beyinliler..terliksicikler...

Eltım hıc bı ıs yapmadıgı ıcın kv cok kızıyo sureklı soylenıyor kaynımda etkılenıyor bence gosterıs yapıor , cunku gecekonduya kvlere geldıklerınde el ele gelmeler gulusmeler kol kola gırmeler ..

K.valideye mi kalmış kızmak,tokadı daha yiyip te yine kolkola mı gidiyorlar k.valideye..

Son düzenleme:
Böyle kocaya koca denir mi ?
Ayy aksam benı sınır ettı cocugu cekıp sünduruyo dıye karısına tokat attı , tamam cocuk oyle cekıstırılmez ama tokatta atılmaz mılletın ıcınde , bunları kaynım karısına yapıyor !!
Pis okuz allahin hanzosu:KK62: Ellerini kirip yuzlerine tokati basasim geliyor boyle tiplete

Kızıyolar neler neler soyluyolar ama duyan kııımmm ?
Kv kp enısteler gorumcelerım benım esımde dahıl yapma etme hersey soylenıyor ama hayvan ıste ne anlar kııı laftan ..

O kadar insan kızıyor,söyleniyor he???
Tabii iyi olmuş,bayaa etkili olmuş söylenmek.
Hadi onları geçtim
Allah Allah siz niye polisi çağırmadınız acep?

Ayy aksam benı sınır ettı cocugu cekıp sünduruyo dıye karısına tokat attı , tamam cocuk oyle cekıstırılmez ama tokatta atılmaz mılletın ıcınde , bunları kaynım karısına yapıyor !!

DENGESİZ İŞTE :KK16:

İyi ki ben yoktum orada kadına el kaldıran erkeğe (!) ben de ayak kaldırır basardım tepiği :KK14: ahlaksız herif !

Sizinki de alkışlanacak bir davranış olmamış yani, kırıp geçmişsiniz

Surat astı diye televizyonu mu kaldırıp önüne attınız? :KK57:
Evet aynen öyle yaptım. Evimize geleli 1 veya 2 gün olmuştı sanırım. Belkide geldiğimiz gündü tam hatırlamıyorum ama. Bizim memlekette bir kedi bacağı hikayesi vardır bu evlilikte otoriteyle ilgili, ya da eşe söz geçirme konusuyla ilgili diyelim. Aynen öyle yaptım ki en ufak bir hatada neler olabileceğini başta görsün ve hata yapmasın diye :) İyi yapmışım demi :)

eşiniz size göre daha normal davranıyormuş bence . en azından surat yapıyor , sizin gibi eşyaları dağıtmıyor

sizde beya bir uc ve abartili davranmissiniz yani

Eltım 25 yasında , hasta kendısı bıraz , aılesıde uzakta bız ankaradayız kızın aılesı sereflıkochısarda gercı 1 saatlık yolama uzak ıste :) hıc sahıp cıkmak yok , kızın annesı dese gel goturuyum , eltım cocuguda alıp gıder zaten oyle tehtıd edıomus onun ıcın ayrılmıylarda ..

Back
X